Serinin yeni devam oyunu yeni çıktı çevirilse ne güzel olur
Dövüş oyunları altın çağını yaşarken Türkçesiz olur mu yeğenim. + lamak isteyen girsin ateşlesin konuyu. Mk1 ve Tekken 8 için de steam tartışma bölümünde konu açtım. Yabancılar dahil destekliyorlar çünkü onlar da Türkçenin nüfuz ettiği alanı ve oyuncu kitlesini biliyorlar. Yani yalnız değiliz :) bence o yüzden bir talep oluşturmak mantıklı geldi. Hakan var yağlı güreşci niye Türkçe de olmasın.
|
SEvgilisine uyup bölüm yazan
Var mı
32K civarı laptop önerisi
Arkadaşlar indirimsiz 32k civarı yeni model yeni girişleri olan yeni donanımlı sağlam dayanıklı pil ömrü uzun ekranı ips tipi zarif ve genelde öğrencilik için olsa da(ödev iş vb için) oyunları da akıcı oynayabileceğim, film de rahatlıkla izleyebileceğim laptop önerilerinizin hepsine açığım.
not: oyun için almıyorum ama güçlü olsun o tarafta da. Oyuncu laptopu istemiyorum yani şu excalibur monster ışıklı mışıklı değişik çizgileri olan koca fan delikli filan değil. Genel bir laptop
İndirimsiz dememden kasıt şu indirim girince alacağım. Güzel indirime girmişlerden de önerebilirsiniz o fiyattan düşmüş olanları. Yani fiyat performans olsun.
STRONGHOLD DE 2023 [PC Ana Konu] Türkçe
Firefly ekibi, 2001'de piyasaya sürülen gerçek zamanlı strateji oyunu Stronghold'un Definitive Edition sürümünü duyurdu. Yeni sürüm 7 Kasım 2023’de Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
Definitive sürümünde yeni iyileştirmeler ve geliştirmeler yer alıyor

BAFTA’ya aday gösterilen orijinal gerçek zamanlı strateji oyunu Stronghold yeni sürümle beraber geliyor. Definitive Edition sürümüyle beraber gelmeye hazırlanan oyun içerisindeki detaylar yeniden çizildi, müzikler ve sesler elden geçiriliyor. Orta Çağ İngiltere’sinde yer aldığımız oyunun yeni sürümü bu ve daha fazla geliştirmeyi içeriyor.
20 yıllık geçmişine yenilikler katan Stronghold: Definitive Edition, 26 görevden oluşan iki klasik sefere ve Firefly Studios’un kurucu ortakları Simon Bradbury ile Eric Ouellette tarafından tasarlanan yeni bir hikayeyi biz oyunculara sunuyor. Oyunda ek olarak Definitive Edition’a özel 14 görevlik yeni bir sefer yer alıyor.
Oyunun ayrıca 1 buçuk dakikalık yeni bir fragmanı yayınlandı. Fragman içerisinde oyunun savaş sistemi, gelişmiş özellikler, binalar, önceki sürümle olan değişiklikler ve daha fazlası yer alıyor.

Bir sokak ropörtajı arıyorum
Gözlüklü kız ile amca tartışıyor kız kafeye de mi gitmeyelim diyor amca da gitme diyor kafe de ne yapacaksın. Bu videoyu instagramda denk gelmiştim daha da bulamadım siz hiç denk geldiniz mi nasıl bulabilirim?
Brezilyalı turist kapalıçarşıda gezerken yok oluyordu

Hani ne yapıyorsa bu mülteciler yapıyor ya onlardan sonra bozulduk ya bak bakalım. Kişi kendinden mesul
Bitmişim
Doğarken ölmüşüm artık hiç bir şey yapamıyorum yapasım yok
Üye olurken sms isteme saçmalığı
Bu kadar gereksiz bir hareket yok siz bizim sms leri alıp ne yapacaksınız şimdi benim eski hesabıma giremediğim için sms yenile diyor onu da kabul etmiyor iki hesap kullanıyormuş diye.
Şimdi ben üye olacak olsam bu foruma niye olayım? Bir iki yorum bile yazmam böyle bir şeyle karşılaşsam.
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 569
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.440 (Bu ay: 552)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 373 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic