Türkiye ikinci el rezaleti.
Letgo da gezerken gördüm de Fakirin malı harbi değerli oluyor alt seviyedeki ürünler sıfır fiyatına koyuyor millet, üst düzey ürünlerde fark açılıyor 20bin 30 40bin indirim oluyor. Türkiye giriş seviyesine mahkum, millet de bunu bildiği için utanmadan sıfır fiyatına koyuyor mallarını. Pc laptop vb. Malların Yarısı da o kadar modası geçmiş ki benim olsa birine al demeye utanırım adam satışa koyuyor. Fiyatı da ayrı olay. Bedava olsa alınmaz
Çin Uygur
Kpss önlisans ve lisans yurt
Kpss Önlisansa gireceğim başta 1 ay iyiydi ama son 1 ay hiç bakmadım. Son 2 ay kala zaten başlamıştım. Moralim çok bozuk. Asker polis ne gelirse denemek istiyorum inşallah o kadar puan alırım. İnşallah o kadar doğru yaparım.
Bu arada kendi şehrimde işletme okuyorum. 7. Sınıf oluyorum bu sene. 4 yılı aştım. Kendimden sıkıldığım için yurta gideyim diyorum, alırlar mı 7. Senem de ilk defa başvuracam. Hem orada biraz düzenim olur hem arkadaş hem zorlanırım hem derslere odaklanırım diye düşünüyorum. İnşallah kpss iyi geçer
IPhone 6'nın parçalanmış hali
Hazır kırılmış içini göstereyim dedim. Bunun içindekileri kurtarabilir miyim? Özellikle not defterinde şifrelerin yazılı olduğu sayfa önemli biraz.
Bıktım her şeyden
Yaşamak bana göre değil. Hiç yaratılmamalıydım. Tatmin olmuyorum, rahat değilim, istediklerime ulaşacak gücü bulamıyorum. 27 yıl da hiç olmadı zaten. Boşuna doğmuş oldum her şeye, kendime yük olarak. Sadece gereksiz bir sayı oldum
Gizem türü klişe olmayan ve çok bilinmeyen film önerisi
Arkadaşlar tam havamdayım film izlemek için
Son ana kadar ne olduğunu anlamaya çalışacağım bir film istiyorum saçma ve çok bilinen klişe senaryoları önermeyin. Zindan adası, inception vb değil...
Apartmanlar ahırdır
bunu okuyan arkadaşlar eğer köyde filansanız hiç üzülmeyin. Kafanızı dinleyin. Yok sosyal hayat yok o yok şu. Oturduğunuz evde bile huzurunuz yok olur. kafanızı da s****ler.
O yüzden müstakil gecekondu bile iyidir. Ama insan hep daha iyisini arar. Geçen birisi sokaktaki köpek seslerine kızıyor mesela.
Neyse. Valla müstakilim olsa karavanım olsa 1 dakika şu AHIRLARDA durmazdım. Zaten bir bizim ülkede var bu ahırlar diğer türk ülkelerinde müstakil fakir ama huzurlu. Avrupa zaten hep öyle zevkli insanlar ÖKÜZ DEĞİLLER APTAL DEĞİLLER Kİ. VAHŞİ HİÇ DEĞİLLER.
amerikada millet diyor ki çok zor işte ekonomi aynı filan. Anca sana yetiyor. Valla bir müstakil kiralarsın aylık kazancınla o huzur beni her an motive eder yaşamaya, çabalamaya odaklanmaya.
Artık ne kafa ne ruh dayanabiliyor bu AHIRLARA
https://forum.donanimhaber.com/fatal-fury-city-of-the-wolves-c-2025-pc-ana-konu--158302307
Konuyu düzenledim ama yine göze hitap etmedi. Sonra bir düşündüm 2 sn dedim bu youtube linkleri küçük resim ve açıklamalarıyla gözüküyor. Şu açıklama kısmını yok edin en azından göze hitap etsin ya. Merak eden linki açar bakar açıklamada ne yazıyor diye.
Özel Tüketim Vergisi engelli araç limiti 2023'de 1.004.200 TL olarak uygulanıyordu. 2024 yılı için ise limit 1.591.255 TL'ye yükseltildi.
Arkadaşlar maalesef nenem %90 engelli 10 senedir. Bizimkiler de artık anlaşıp bir araba alalım dediler. TIGGO 8 PRO düşünüyorlar. Sizin önerileriniz nedir? Büyük ve rahat olması önemli.
CUCKOO (2024) - Korku/Gerilim/Gizem
Konu: Cuckoo, taşındıkları yerde kendilerini beklenmedik durumların içerisinde bulan bir ailenin hikayesini konu ediyor. 17 yaşındaki Gretchen, ailesiyle birlikte bir tatil beldesine taşınmak zorunda kalır. Aile, kendileri için yeni bir başlangıç olacak bu yere alışmaya çalışır. Ancak çok geçmeden mekanın gerçekliği, başlangıçta göründüğü gibi cennet olmaktan çok farklıdır.
Konu 2: On yedi yaşındaki Gretchen, babasıyla birlikte Alman Alpleri'ndeki bir tatil yerinde yaşamak için isteksizce Amerika'dan ayrılır. Tuhaf sesler ve kanlı görüntülerle boğuşan kadın, çok geçmeden kendi ailesini ilgilendiren şok edici bir sırrı keşfeder.
3 Mayıs 2024 - Korku/Gerilim/Gizem - 1sa 42dk
Cuckoo ingilizce guguk kuşu demek. GUGUK KUŞU YUVA YAPMAZ, KULUÇKAYA YATMAZ, HAZIRA KONAR diye bilgi notu ekleyeyim. filmin adı da kuştan geliyorsa böyle bir şey yaşanabilir
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.299
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.734 (Bu ay: 1.126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 875 (Bu hafta: 15)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic