< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nguas -- 5 Eylül 2018; 21:52:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nguas -- 5 Eylül 2018; 21:52:46 > |
3 senedir sağ böbreğimi kaybetmemek için uğraşıyorum. Geçen ay 15. Ameliyatımı oldum. Bunların 5 i açık (laparoskopik) ameliyat ne acılar çektim. Bir üstü yok sanırdım hep. Benle beraber yatan hastaların, benden daha çok acı çektiğine şahit oldum. Kanseri, kalp krizi, beyin tümörü, felç vs vs... Ve sen yaptığın 15 bin zarara mı yanıyorsun o sağlıklı halinle? Karddşim Allah sağlık versin de, sen o zararı her yerden çıkarırsın. Gene de halimize şükür...
|
Koy gözüne rahvan gitsin, canından pskolojinden değerli mi bu kadar abartılacak.. Adamlar iş çevirirken 2 trilyon batıyor hayat yine devam ediyor yüksek km li düşük model bir araç alırsın devam edersin kuyruğu doğrultunca daha iyilerine geçersin.
|
Şu ötv sacmaligini pompalamaktan vazgeçin artık indirim gelene kadar zamlar indirimi götürecek neredeyse.
|
Hocam o nasil is bir araba sattiniz 15 bin lira zarar ettiniz diye bu kadar dertlenmek niye, milletin başına neler geliyor bir bilseniz bosverin o devede kulak bile değil, sukredin gecin.
|
Bazı günahların hem dünyada hem ahirette cezası vardır bunlardan biri de faizdir uzak durmanızı tavsiye ederim emeklerle biriktidiginiz paranızın bereketli kaçmasın
|
malum partiye mi oy verdin?
|
Aynı şekilde bir olayı dedem yaşadı kendisi şu anda 68 yaşında tekrar biriktirecek ömrü olmadığını düşünüyor, zaten yaşlandım diye kabullenip umudunu kesti ve parayla tatile falan çıkmaya ve bizlere harcamaya karar verdi.
En azından daha gençsiniz ve önünüzde şanssızlığınızı telafi edebileceğiniz uzun yıllarınız var. Bir araba herşey değil |
Teşekkür ederim kardeşim. 10 ay önce de kalp krizi geçirip bypass oldum 2 damar değişti 🤗 şaka gibi dünya. Ama hala ölmedim çok ilginç 😁
|
Gerçekten ÖTV indirimin geleceğini düşünen varmı. Cari açık yüzünden bu hale geldik. Şimdi yavaş yavaş azalmaya başladı. ÖTV indirimi yapıp tekrar cari açık sarmalına girmek istermi hükümet şimdi. Boşuna beklemeyin ÖTV indirimi felan olmazzz.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 5 Eylül 2018; 21:46:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 5 Eylül 2018; 21:56:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nguas -- 5 Eylül 2018; 22:12:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|