Şimdi Ara

Aracımı Sattım ve Battım. Moralim Çok Bozuk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım 22 yıllık hayatımda sizden çok daha fazla kez battım mahvoldum kaybettim allah başka dert vermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.33 Auris Life düşünmez misiniz? Modeli yüksek, kmsi düşük, özellikleri fena değil. Lpg taktırıp ekonom yaparsınız.

• İflas falan diye geldim gidiyorum. Allah uçak kazası vermesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bir olayı dedem yaşadı kendisi şu anda 68 yaşında tekrar biriktirecek ömrü olmadığını düşünüyor, zaten yaşlandım diye kabullenip umudunu kesti ve parayla tatile falan çıkmaya ve bizlere harcamaya karar verdi.

En azından daha gençsiniz ve önünüzde şanssızlığınızı telafi edebileceğiniz uzun yıllarınız var. Bir araba herşey değil
  • Altı üstü bir araç. Sizden önemli değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arabayi satip elinize nakit para gectigi gibi dovize cevirinyeni araba alirken zarara ugramazsiniz.Kimse vatan millet edebiyayi yapmasin.Devlet benim yillarca biriktirdigim emegin karsiligini koruyamiyorsa bende doviz alirim

• Nguas kullanıcısına yanıt
    Kardeş beni dinle dolar al 2019 mayısı bekle aracını al

• Ah ah komediye bak...

Bende tam tersi araba aldim diye battim. Simdi oturup birbirimizi teselli edelim.

Bende ailemin genislemesiyle Toyota Verso aldım. Temiz bir tane bulunca butcemin coook ustune ciktim. Euro 5.43 altin 190 iken borc aldim. Hesaplayinca 15-20 bin zarardayim. Ustune benzin fiyatlari da zıplayınca arabaya baktigimda bir gozum seviyor digeri nefret ediyor...

• 3 senedir sağ böbreğimi kaybetmemek için uğraşıyorum. Geçen ay 15. Ameliyatımı oldum. Bunların 5 i açık (laparoskopik) ameliyat ne acılar çektim. Bir üstü yok sanırdım hep. Benle beraber yatan hastaların, benden daha çok acı çektiğine şahit oldum. Kanseri, kalp krizi, beyin tümörü, felç vs vs... Ve sen yaptığın 15 bin zarara mı yanıyorsun o sağlıklı halinle? Karddşim Allah sağlık versin de, sen o zararı her yerden çıkarırsın. Gene de halimize şükür...

• Herkes dert yanıyor da aracı filan tarihte şuna sattık şimdi şöyle fiyata gibisinden.Araci satınca elinize geçen parayı TL olarak tutmadiniz herhalde.Altin doviz hep iyi kazandırdı.Heralde elinizdeki para en az yüzde 30-40 degerlenirken araç fiyatları yerinde sayacak değildi.Allah başka dert vermesin araç ev vs hep maddiyat insanın ailesinden sağlığından değerli değil hiç bir şey.

• ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Şimdi fiyat listesine baktım da nakit & araba karşılığında aldığım evi satsam şuanda anca sattığım arabayı alabiliyorum

• O parayı yeni araç bulana kadar altın olur, faiz olur bir şekilde değerlendirin. Araçtan iyi anlıyorsanız hiç olmadı acil satıcılardan uygun fiyata alın, binin alıcısı olunca satın.

• Ötv indirimi gelecek deniyor ama her hafta zam yiyor fiyatlar. Gelse bile bir anlami kalmayacak.

• Ne diyelim.Bana arkadaşlar sat arabanı sat diyor.En son dedim kıskanmayın beyler.Valla kıskandığından sat diyor satsam böyle temizini seninde dediğin gibi canavar gibisini bulamam 2016 da o zaman bil e7 8 ay bakındım bulana kadar milet yalan söyler temiz bakmaz kendi kazıklanmoş sanada yaslamaya çalışır.Ne dolandırıcı milletiz lan.Aracı aldığım ama 5 6 ay sonra gittim bi çayını içtim tatlı götürdüm.Allah senden razı olsun dedim.İyiki senin gibi iyi birine düştük.Bu devirde temiz araba demek temiz sahip demek.Temiz insan bulmak ne kadar zorsa arabada aynı neyse geçmiş olsun.Umarım iyisini bulursun gene şans işi niraz nasip işi

• Bazı günahların hem dünyada hem ahirette cezası vardır bunlardan biri de faizdir uzak durmanızı tavsiye ederim emeklerle biriktidiginiz paranızın bereketli kaçmasın

• Hocam parana gore al gitsin hayat bu.

• Dolandırılmış gibi psikolojiye girmişsin.Elinde 60 bin civarı paran var.Hızlı davranırsan bu fiyata ford focus dizel bulabilirsin.Alfa romeo gulietta zorlayan golf bile düşer.Araştır al bi tane geç.Hatta ben olsam dizel de almam.Benzinli alır tup takrırır binerdim.Benzinliler şu an ciddi anlamda uygun
  • dunden itibaren sifir dizel alan arkadaslarin km hesabini merak eder oldum.. 1.2 tsi benzinli manuel arac 123bin tl.. dizel dsglisi 198bin..

aradaki fiyat farkina her sene arac yenilenir.. şaka gibi..

• bu ötv hukumet ıcın can simididir, az once volkwagen sıtesıne gırdım passat 190 golf 160 olmuş.ötv indirimi gelmez agalar bosuna beklemeyin anca dusuk faizli arac kredisi olur o da zor gozukuyor..siz indirim gelcek diyene kadar en dandik araba 200k olur zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 2008 model dandik araba için doktora düşmüş.

Yazık günah, dünya malı için bu kadar strese girmeyin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.