Şimdi Ara

Arabaya sevilen şeylerin amblem logo stickerlarını yapıştırmak araç için tehlikeli değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela Türk bayrağı, tutulan takımın logosu gibi logo veya amblem yapıştırdığınızda vatan haini itlerin veya hastalıklı fanatik rakip takım taraftarlarından birinin karanlıkta, tenha yerde görüp çizme, kırma, vurma gibi fiiller yapmasından çekinmiyor musunuz?

• ben heisenberg stickerı yapıştırmıştım 2 yıl önce. hiçbir şey olmadı.

Arabaya sevilen şeylerin amblem logo stickerlarını yapıştırmak araç için tehlikeli değil mi?

sticker ı sökeli çok oldu. artık sticker yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 29 Nisan 2019; 15:54:29 >
  • Bir arkadaşımın kaputun üstünde türk bayrağı çıkartmasını kazıyarak almışlardı Mersin'de.

Benim aldığım aracın bagajında Atatürk'ün imzası vardı. Hemen pasta cilayla sildim. Sokağa parkediyoruz. Metrekareye düşen manyak sayısı katlanarak artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bundan bahsediyorum. Açıkcası hediye olarak gelen güzel bir ay yıldız stickerim var ve bu sebepten dolayı yapıştırmayı düşünmüyorum.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Bak ya Mitsubishide Meth Pişiriyorlar
  • Benim araçta aynada asılı Atatürk imzası var. Akp seçim kazanıp sokaklara döküldükleri gece işlek bi caddeye parketmiştim sonradan aklıma geldi direk koştum çektim soteye. Yani diyeceğim o ki belli olmaz dağıtabilirler

• Bende göktürkçe Türk yazısı var. Ayrıyeten fiestam.com stickeri var Bi sıkıntı yaşamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim araçta atatürk stickeri vardı cam kısmında bir gün üstüne RTE'nin stickeri yapıştırılmış halde buldum. Bende o günden sonra ne kadar RTE stickerlı araç varsa üstüne Atatürk resmi yapıştırdım

• Ülkemin kurucusu başbuğ Atatürkün imzası var, bizi bu şekilde düşündüren tedirgin eden adiler utansın. Ben korkacağıma o gavas lar korksun bir şey yaparken denk gelirsek.

• Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Araç sahibinin de aklından geçmiş sanırım
  • Erken yaşlardan beri ticaretin içinde öğrendiğim üç altın kural vardır;

Hiçbir müşteriyle Din, Siyaset, Futbol tartışma.. Yorumsuz olmak iyidir...

Bu ticari kuralı genel hayatımda ve aracımda da uygularım, birinin aracıma bakarak hakkımda yorum sahibi olmasına gerek yok... Ayrıca tüm otomobillerin en güzel hali üretildiği halidir... Sonradan takılan hiç bir şey otomobili daha güzel yapmaz, Çünkü adı üstünde "sonradan takma" dır
  • Bagaj camında Atatürk var yoldaki çoğu araçta da olduğu için bugüne kadar hiç sorun yapmadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıla yakındır dikiz aynasında Galatasaray arması var. Bi sorun olmadı.

• Takım stickerları, rakip takımın stadının yakınlarında oturmuyorsan sıkıntı olmaz büyük ihtimal
  • atatürk imzası var, hiç bir sorun yaşamadım... zaten atatürk imzası yüzünden arabamı çizecek, zarar verecek (burası donanımhaber yönetimi tarafından sansürlenmiştir) varsa, versin... ben bundan şeref duyarım, demek ki birilerinin kuyruğuna basmışız rahatsız olmuşlar diye düşünürüm...
  • Valla bende hiçbir şey yok ve bir şey yapıştırmayı da düşünmüyorum. Yapıştırırsam da siyasi olmaz, futbol kesinlikle olmaz da farklı şeyler düşünebilirim.
  • Gecen gün yolda gidiyorum... Arabaya sevilen şeylerin amblem logo stickerlarını yapıştırmak araç için tehlikeli değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çift yönlü koruma sağlayın siz de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.