Bildirim
Megane 4 Start Stop Çalışmıyor?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam birşey engelliyor stop etmesini. Klima vs olabilir. Otomobil muhtemelen bir sisteme enerji sağlamak için stop etmiyor. -
akü sarjı %80in altındadır. Yüksek bir ihtimalle aküde sıkıntı olduğu için %80 sarjın üstünü de göremeyeceksiniz -
O bir tarafa da son model bir arabadaki gösterge paneli boyle olmamalı bence. Sanki 60 li yıllardan kalma fantom f4 göstergeleri -
Klima hiç açmadım hocam.quote:
Orijinalden alıntı: ..Raptor..
Hocam birşey engelliyor stop etmesini. Klima vs olabilir. Otomobil muhtemelen bir sisteme enerji sağlamak için stop etmiyor.
Diğer arkadaşların dediği gibi aküde sıkıntı var sanırım. -
Şirket tarafından kapatılmıştır hocam kiralama şirketleri yapıyor böyle şeyleri. -
@Mouesonquote:
Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına
O bir tarafa da son model bir arabadaki gösterge paneli boyle olmamalı bence. Sanki 60 li yıllardan kalma fantom f4 göstergeleri -
gps cihazı olan araçlarda s&s kapalıdır -
motor bıtmıs rektefecıye goturmen lazım en az 10 bın tl tutar -
Ne alakası var yıllardır gps'li araç kullanırım stop&start ile hiçbir ilişkisi de yoktur. C5 2 adet C4 3 adet Focus ve 1 adet 525d xdrive var stop startlı ve gps'li -
Emniyet kemerini takıyorsunuz değil mi ? -
Megane 2 aracımın bile göstergesi daha güzelquote:
Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına
508'de tıkır tıkır işliyor -
Bu gösterge ne Allah aşkına yıl olmuş 2019 Megane gibi bir C sınıfı aracın göstergesine bak. Sonra gelip burada Megane söyle böyle diye överler. Herşey az tüketim demek değilmiş demekki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 24 Nisan 2019; 0:33:36 > -
Konsol üzerindeki Start&Stop düğmesine basarsanız aktif değil, devredışı bırakmış olursunuz. Araç her çalıştığında start&stop aktif olarak çalışır, düğmeye basmaya gerek yoktur. Ancak üzerinde çizgi olan 'A' işareti çıktığına göre s&s aktif halde. Aktif olduğu halde çalışmıyorsa motor henüz ısınmamıştır, çevre koşulları uygun değildir, akü bu duruma uygun değildir gibi bir çok parametre var. Ancak uzun kullanımda böyle ise bir sıkıntısı vardır. Kiralama aracı olduğu için her şey olabilir, şirket kendi bile sistemsel devredışı bıraktırmış olabilir. Şu anki mevsim koşullarında kendi aracımı kullanırken, genelde 10 dk aracı sürdükten sonra devreye girmeye başlıyor.
Göstergelere gelirsek, araç joy yada touch donanım. Yinede yakışmıyor bu araca, ~2010 Mercedes C serisinin göstergelerine benziyor. Makyaj ile düzeltirler umarım. Megane, Icon donanım olduğunda Megane oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aydınayhan
motor bıtmıs rektefecıye goturmen lazım en az 10 bın tl tutar
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138017607
O admin her kimse tebrik ediyorum, elleri dert görmesin.
-
-
O göstergeler ne la
En Beğenilen Yanıtlar

|
O bir tarafa da son model bir arabadaki gösterge paneli boyle olmamalı bence. Sanki 60 li yıllardan kalma fantom f4 göstergeleri
|
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138017607 O admin her kimse tebrik ediyorum, elleri dert görmesin. |
Benzer içerikler
- ön park sensörü montajı
- bosch akü üretim tarihi
- bmw paket sıralaması
- mini cooper arıza işaretleri
- vazelinle plastik parlatma
- mercedes-amg gt 63 s fiyat
- togg teknik özellikleri
- corolla cross hybrid
- volkswagen multivan
- peugeot elektrikli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X