|
Bildirim
|
Müstakil evin gözümü seveyim ya. Park derdi falan yok.
|
Hocam nereye koyduğunuzu fotoğrafla anlatırsanız belki daha rahat çözüm buluruz forum ahalisi olarak. Ayrıca saldırmak çözüm olamaz.
|
Kendi apartmanına ait bir yer değilse onun evinin önü değil orası babasının malıda değil. Belediyenin yolu ve herkese açıktır boş bulan koyar. Ayar olurum bu tiplere evimin önüymüş var mı tapusu ona ait olduğuna dair ?? Sallamayın bence ama adama ilk siz bulaşmayında ozaman haksız duruma düşersiniz sadece sallamayın koyun arabanızı. Arabaya bir şey yapacak olursa da direk mahkemeye verin o düşünsün.
|
Komsunuz tek bacagini kaldirip idrar birakarak bolgesini isaretlesin bu sekilde anlayamazsiniz nereler onun
|
evet başka koyacak bir yer yok ben keyif aldığım için uzatmıyorum konuyu.
ayrıca kimse kendi kapı önünü sahiplenemez. orası devletin yolu. sizin mantığınıza göre madem ben de kendi evimin önüne koyar yolu kapatırım. bana ne benim evimin önü değil mi? |
Hocam farkında mısınız devletin yolu diyorsunuz biz 1959dan beri buradayız diyip yoluda sahipleniyorsunuz kapısının önüyse normal o zaman.Eğer sizin düşüncenizle gidicek olursak ikinizinde başka yer bulup devletin yolunu işgal etmemesi lazım?
|
Forumda bu tür konularda dayak yeme ihtimalini göz önünde bulunduran görmedim. Herkes boksör veya uzak doğu sporlarına hakim sanırım.
Otopark sorunu kanayan yara. Bir benzeri de bizim orada var. 3 araçlık yer var ve 8-9 araç var. Konuşarak halletmeyi bir deneyin bakalım hocam tepki ne olacak. |
Döv arabasının camını kır diyenler hayatında yumruk yedimi acaba insanlar yıllarca calısıp herseyinden kısıp araba alıyor sende gidip taş atacaksın öylemi yada gidip dövdün diyelim bütün sülalesini arkadaslarını toplayıp geldi ne yapacaksın kolaymı olm bu işler ne gereksiz adamlarsınız
|
Kardeş karakola git anlat durumu. elemanada karakola gittim sordum, devletin yolu istediğin yere koyabilirsin dediler de... karakolu felan duyunca yelkenleri suya indirir .
![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 12 Eylül 2019; 13:37:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 12 Eylül 2019; 13:59:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |