Şimdi Ara

arabanı çek diyen komşu.. illa dövmek mi gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

karşı komsu arabasını kendi park ettiği için kendi aracımı koymamı istemiyor. geçen kapıya geldi arabayı çek diye. tabii ki çekmedim geri gönderdim, dün akşam da yine aynı yere çektim.

yalnız bu arkadaş sıkıntılı laftan anlayacak tip değil. eğer bir daha kapıma gelirse laf anlatmak yerine direkt saldırayım mı yoksa bunun daha zekice bir yolu var mı?

teşekkürler

• Kendi apartmanına ait bir yer değilse onun evinin önü değil orası babasının malıda değil. Belediyenin yolu ve herkese açıktır boş bulan koyar. Ayar olurum bu tiplere evimin önüymüş var mı tapusu ona ait olduğuna dair ?? Sallamayın bence ama adama ilk siz bulaşmayında ozaman haksız duruma düşersiniz sadece sallamayın koyun arabanızı. Arabaya bir şey yapacak olursa da direk mahkemeye verin o düşünsün.
    Döv arabasının camını kır diyenler hayatında yumruk yedimi acaba insanlar yıllarca calısıp herseyinden kısıp araba alıyor sende gidip taş atacaksın öylemi yada gidip dövdün diyelim bütün sülalesini arkadaslarını toplayıp geldi ne yapacaksın kolaymı olm bu işler ne gereksiz adamlarsınız
  • Neden çekmenizi istiyor ki? Adamın evinin önüne mi koyuyorsunuz arabayı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müstakil evin gözümü seveyim ya. Park derdi falan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nereye koyduğunuzu fotoğrafla anlatırsanız belki daha rahat çözüm buluruz forum ahalisi olarak. Ayrıca saldırmak çözüm olamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şöyle söyleyeyim teknik olarak onun evinin önü ama evlerimiz karşılıklı. aradan da yol geçiyor. onun arabası yokken de oraya koyuyordum ben. eğer kendi evimin önüne koyarsam yol kapanır.

önceden bende araba vardı kim boş bulursa o koyardı. sonra ben sattım, bu koymaya başladı. şimdi araba aldım kalkmış bana koyma diyor.
    kendisi 1-2 yıldır mahallede. bizim evimiz 1959'dan beri orada..
  • sizin evinizin 50 yıldır orada olması ile 2 yıldır orada oturması bence bir şey ifade etmez, kendi evinin önü ise de çekmenizi istemesi normal. kendi özel park alanı değilse sulh içinde halletmeye çalışın başka yer mi yok sizde bu kadar ısrarcı oluyorsunuz?
  • Siz haklısınız ama inatlaşmayın bence de, doğru olan haraketi siz yapın. Büyüklük sizde kalsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    evet başka koyacak bir yer yok ben keyif aldığım için uzatmıyorum konuyu.
    ayrıca kimse kendi kapı önünü sahiplenemez. orası devletin yolu. sizin mantığınıza göre madem ben de kendi evimin önüne koyar yolu kapatırım. bana ne benim evimin önü değil mi?
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    hocam büyüklük bizim gibi insanlarda kalsın diye bu tarz insanlar rahat hareket ediyor ben buna kızıyorum. gerçekten yaptığım yanlış olsa gider caddeye koyarım hiç problem değil. ama böyle olunca çok kızıyorum.

ben bugüne kadar hiç kimseye bir kere dahi arabanı çek dememdim. öyle bir hakkı kendimde görmüyorum çünkü.
  • purchss P kullanıcısına yanıt
    Hocam seviye ortada, bu şahıs ile diyaloğa girmeniz bence sizin için zaman kaybıdır. Hiç muhatap olup canınızı sıkmayın.
  • Sokak müsait olduğunda kendi evinizin önüne bırakın, herkes sizin tarafınıza park etmek zorunda kalırsa susacaktır.
  • Hocam öncelikle saldırmayı falan düşünmeyin haklı olsanız bile haksız duruma düşersiniz. Evimin önü buraya sadece ben park edebilirim diye bir dünya yok kimse kusura bakmasın. Park yasağı olmayan her yere herkesin park etme hakkı vardır. Yok dükkanımın yok evimin önü bunları geçiniz. Bunu anlatmaya çalışın. Lakin sakin kalın ve güzelce konuşun. Amma velakin iş tehdit hakaret veya araca zarar verme durumuna gelirse mutlaka şikayet edeceğinizi hissettirin.

• Kardeş karakola git anlat durumu. elemanada karakola gittim sordum, devletin yolu istediğin yere koyabilirsin dediler de... karakolu felan duyunca yelkenleri suya indirir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 12 Eylül 2019; 13:37:44 >
  • Kendi apartmanına ait bir yer değilse onun evinin önü değil orası babasının malıda değil. Belediyenin yolu ve herkese açıktır boş bulan koyar. Ayar olurum bu tiplere evimin önüymüş var mı tapusu ona ait olduğuna dair ?? Sallamayın bence ama adama ilk siz bulaşmayında ozaman haksız duruma düşersiniz sadece sallamayın koyun arabanızı. Arabaya bir şey yapacak olursa da direk mahkemeye verin o düşünsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Kardeş karakola git anlat durumu. elemanada karakola gittim sordum, devletin yolu istediğin yere koyabilirsin dediler de... karakolu felan duyunca yelkenleri suya indirir .
    güzel fikir. hatta isim soyisimde verebilir. karakola gittim. adresini ismini söyledim. bu par alanı sana ait değilmiş dediler der.
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ama gerçekten git .polisinde haberi olmuş olur ...hem döversen daha rahat savunursun
    Adama söyledim ; polis benim yerime ne karışıyomuş .dedi dersin

Evede arabayı çeken kamera yerleştirdim de. haberin olsun de ..olmadı eski bi kamera felan koy cama görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 12 Eylül 2019; 13:59:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purchss

evet başka koyacak bir yer yok ben keyif aldığım için uzatmıyorum konuyu.
    ayrıca kimse kendi kapı önünü sahiplenemez. orası devletin yolu. sizin mantığınıza göre madem ben de kendi evimin önüne koyar yolu kapatırım. bana ne benim evimin önü değil mi?
    Kamuya açık alanda burası benim kapımın önü diye birşey olmaz istediğiniz yere park edebilirsiniz arka sokakdaki yabancı bir binanın önüne de park edebilirsin.Tabi müstakil değilse.Adamın yapabileceği birşey yok, kavga etmek de sadece çözümsüzlük getirir.Adam çizer arabanı ispat edemessin uğraşırsın.Güzellikle hallet, birdaha olursa durumu anlat kimseye ait olmadığını felan.

Kavga edersen başına bela alıyorsun.Adamın burnunu yanlışıkla kırsan tazminat alıyor senden.Kavgayı o başlatsa bile bir insanın biryerini kırmak suç.Hırsızı bile kırsan ceza alıyorsun.Adamın kulağını kanatsan suç.Hiç bulaşma kavgaya.Siciline işlenir ayrıyetten.

• Onun yeri değil kardeşim belediyenin yeri orası. Söyle sıkıntısı varsa belediyeye başvursun seni alakadar etmez onun söylediği

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.