Şimdi Ara

Arabama K. Atatürk imzasının stickerını yapıştırsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Beyaz aracıma Atamızın imzasının stickerını yapıştırsam, sizce nasıl olur? Bir ara çok kullanılıyordu, forumda baydı gibi yorumlar yapılıyordu. Sizce yapmalı mıyım?

Siyah ve gölgeli, küçük bir font kullanayım diyorum. Tampona yapıştırsam, saygısızlık olarak mı algılanır? Camda olanları sevmiyorum.

• Avatarında ki kendi araban ise cama yapıştır daha güzel olur tamponda kimse görmez zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran

Avatarında ki kendi araban ise cama yapıştır daha güzel olur tamponda kimse görmez zaten.
    Evet araç avatarımdaki araç;

*Jantları değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

*Jantları değiştirdim.

tampona güzel dururmu
  • quote:

*Jantları değiştirdim.

Alıntıları Göster
    Arka tepedeki lamba mı desem far mı desem :) hemen onun altına cama yapıştır bence,çok güzel görünecektir ama boyutu küçük olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

quote:

*Jantları değiştirdim.

tampona güzel dururmu

Arka tampona değil de ön tampona düşünüyorum daha çok, yapı itibariyle daha iyi durur gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor™

Arka tepedeki lamba mı desem far mı desem :) hemen onun altına cama yapıştır bence,çok güzel görünecektir ama boyutu küçük olsun.

Aklıma yattı dediğiniz, teşekkürler

@South Park; dert değil hocam, biz daha okulu bitirmeden içeri alırlarsa diyecek söz yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssistForte -- 20 Mart 2011; 0:53:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor™

Aklıma yattı dediğiniz, teşekkürler

@South Park; dert değil hocam, biz daha okulu bitirmeden içeri alırlarsa diyecek söz yok zaten.

Alıntıları Göster
    Ben de bir ara dövme düşündüm ama sonra aklım başıma geldi önemli olan insanların gördüğü değil benim düşündüğüm. Sağda solda göstererek ben böyleyim, şöyleyim diye milletin gözüne sokmaya gerek yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Ben de bir ara dövme düşündüm ama sonra aklım başıma geldi önemli olan insanların gördüğü değil benim düşündüğüm. Sağda solda göstererek ben böyleyim, şöyleyim diye milletin gözüne sokmaya gerek yok bence.

Alıntıları Göster
    Bu da benden olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam bizde aldık yapıştıralım diye öğle büfede duruyo iyi hatırlattın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doit

Hocam bizde aldık yapıştıralım diye öğle büfede duruyo iyi hatırlattın

Alıntıları Göster
    Babam arabaya Türk bayrağı asmış ertesi gün camı indirdiler. Camı takdırdı hemen sonra ki gün yine kırmaya geldiler, bir iki kere vurup indirememişler komşular bağırmış falan da kovaladık ama yetişemedik. Polis falan çağırdık da anca olayı kapatabildik. Şerefsiz çok memlekette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 20 Mart 2011; 2:01:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Babam arabaya Türk bayrağı asmış ertesi gün camı indirdiler. Camı takdırdı hemen sonra ki gün yine kırmaya geldiler, bir iki kere vurup indirememişler komşular bağırmış falan da kovaladık ama yetişemedik. Polis falan çağırdık da anca olayı kapatabildik. Şerefsiz çok memlekette.

Alıntıları Göster
    Ceza bile yazabilirler kardeşim cama bişey yapıştırmak yasaktır diyerek
  • quote:

Alıntıları Göster
    bende osmanlı turası istiorum bulamadm hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Ceza bile yazabilirler kardeşim cama bişey yapıştırmak yasaktır diyerek

Alıntıları Göster
    Böyle birşeyin bayma gibi bir yanı olabilir mi içinde Atatürk sevgisi olan adam yapar
  • quote:

Hocam içimdeki hevesi kırdın, zaten evin önünde yer bulamıyorum, ilerideki ara sokakta bırakıyorum aracı.. Dediğin gibi şerefsiz çok memlekette, ama yine de yapıştıracağım.

@cesmuru; font boyutu çok iyi. Bu boyda alıp @Bursaspor™'in dediği gibi 3. stopun altına yapıştıracağım büyük ihtimalle.

Kırtasiyelerde bulunur mu acaba? Yoksa bastırmalı mıyız?
  • quote:

Nerede yaşıyosun sen acaba çok merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

quote:

Nerede yaşıyosun sen acaba çok merak ettim

Alıntıları Göster
    Arabaya Atatürk'ün imzasını yapıştırmanın anlamı nedir , anlayamıyorum.

Çok saçmalandığını , ucuzlaştırıldığını bazı şeylerin baydırıldığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Çok saçmalandığını , ucuzlaştırıldığını bazı şeylerin baydırıldığını düşünüyorum.

Anlamı ne mi ? tepki olmasın ülkede Türk bayraklarının yakılması, terör örgütlerinin sözde bayraklarının açılması normal birşey değil mi
  • quote:

Aynı şekilde arabaya Osmanlı padişah tuğraları yapıştırılması gibi bişey..
  • Silivriye aracınla beraber götürülürsün..

quote:

Osmanlı turasını yapıştırsa şimdiye şu daha iyi gider diye tavsiye veriyor olucaktın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.