Şimdi Ara

Dolmus Aracıma Sürtüp Kaçmış Başkası Not Bırakmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dostlar, park halindeki aracıma dolmuş sol çamurluktan baslayarak sürtmüş . Dolmus kaçmış ama gorenler plakasini not olarak birakmis.

Araci okulun onundeki yola park etmiştim. Kaskoyu bozmadan yaptırıp dolmus şoföründen tahsil edebilir miyim?
    Aslinda cebimden karşılaşabileceğim kadar küçük bir tutar old. düşünüyorum ama kaçtığı için uğraşacağım.
    Bilgisi olanlardan yardim bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karakola gidip tutanak tutturun fakat kamera, şahit yoksa ben yapmadım diyecektir büyük ihtimalle.
  • Karakola gidin şu araç vurdu gördüm yakalayamadım diyin. Polis çağırıyor dolmuşu bakıyor fotoğrafını çekiyor. Sizde eş zamanlı kaskouiya gidin polis tutanağını verin. Kasko uğraşır onunla . .

• Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Polis tutanak tuttu. Dolmuş sahibini tanıyormuş ve dolmuşu 4 kişi kullanıyor. Biz sana numarasını buluruz ama inkar ederlerse ne yapacaksın dedi. Bu arada 3 tane de tanık buldum. İlginç şekilde, plakayı yazıp cama iliştiren abimiz bana da yaşlı bir amca söyledi diyor Millet tanıklık yapmaktan korkuyor.

Polis tanıkları tutanağa geçirmedi.

Pazartesi Tepecik Trafik Şube'den tutanağı alacağım. Sanırım bir sonraki aşamada servise başvuracağım. Ancak kafamı karıştıran husus şu:

Aracım karşı tarafın trafik sigortasından mı yapılacak? Yoksa benim kaskom tamiri yapıp, karşı taraftan almak için karşı tarafa dava mı açacak?

Bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Polis tutanak tuttu. Dolmuş sahibini tanıyormuş ve dolmuşu 4 kişi kullanıyor. Biz sana numarasını buluruz ama inkar ederlerse ne yapacaksın dedi. Bu arada 3 tane de tanık buldum. İlginç şekilde, plakayı yazıp cama iliştiren abimiz bana da yaşlı bir amca söyledi diyor Millet tanıklık yapmaktan korkuyor.

Polis tanıkları tutanağa geçirmedi.

Pazartesi Tepecik Trafik Şube'den tutanağı alacağım. Sanırım bir sonraki aşamada servise başvuracağım. Ancak kafamı karıştıran husus şu:

Aracım karşı tarafın trafik sigortasından mı yapılacak? Yoksa benim kaskom tamiri yapıp, karşı taraftan almak için karşı tarafa dava mı açacak?

Bilgisi olan?
    Siz aracı yetkili servisinize götürün. Anlaşması vardır muhtemelen sigorta firmanızın. Kendi kaskonuzdan yaptırın. Kasko onların sigortasından rücu edecek. Üzerine haklılık oranınıza göre karşı tarafın sigortasından değer kaybı talep edin. Mis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 4 Ekim 2019; 17:39:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.