Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 mart pazar günü için zorlu'da randevum var, gidemeyeceğim. Lütfen 1 yıldan eski üyelerden(maalesef randevu satıldığı için bu sınırı koymak gerekiyor) ilk mesaja devredeceğim.

Ek:Erc44'e devredildi randevu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunce -- 2 Mart 2016; 11:19:39 >
  • Neden apple store diye kasıyorsunuz anlamak imkansız servis noktasına gidin aynı hizmetlerden yararlanıyorsunuz.He ücret dahilinde yapılan birşey varsa oynar tabi ücret olarak ancak beklemekten iyidir.
  • Arkadaşlar şu randevu nasıl alınır olayını size en güncel şekliyle anlatayım

saat sabah 10 dan akşam 10 a kadar her 10 dk da bir slot açılıyor ve size aynı saatte bir hafta sonrasına randevu veriyor.

Yani örnek denemeye başladınız saat 10:10 da 10:20 de vs ve 12:20 de randevu çıktı bir hafta sonrasına aynı saatte randevunuz hazır.

Gece 00:00 olayı çoktan bitti artık sistem yukarıda anlattığım gibi

Bugün akasya apple store dan kız arkadaşıma iphone 6s aldık ve almadan önce kız arkadaşım "sizden almanın bir avantajı var mı çok zor servis randevusu" diye sordu ve oradaki arkadaş aslında çok kolay bi deneyelim bazen düşüyor dedi ki ilk denemede hatta 26 geçe randevuyu kaptık.6 dk dır boşta duruyodu o randevu.O kadar basit anlayacağınız gönlünüzü ferah tutun hemen alırsınız.Ama safari kullanın belki onun da faydası olmuştur macten denedi çünkü.

Benim de size sorum olucak.Telefonum ses kaydı yapmıyor sesi çook düşük seviyede kaydediyor.ekranı yerinden oynamış vaziyette ama kırık yok.sizce telefon değişimi olur mu?Ne gibi koşullarda değişim yapılıyor?

Diyelim değişim kararı geldi 5s telefonumun üzerine para verip 6s alabilme şansım oluyor mu ?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrulmd -- 2 Mart 2016; 0:03:57 >

• kralksk kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • ozgunce O kullanıcısına yanıt
    hocam randevuyu kimseye vermediyseniz ben talibim randevunuza.
  • Arkadaşlar elimde 3mart için 16.50de randevu var isteyen ulasabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben talibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya cidden çok zor durumdayım her saat başına saat kurup kalktım gene alamadım ya.Elinde fazla randevusu olan akasya zorlu farketmez ne olur ya.
  • 3 Mart için acil randevu gerekiyor, devredebilecekler lütfen devretsin

• bu devredilen randevularda sorun çıkmıyormu imei numarası seri numarası isim soy isim gibi şeyler tutmayınca sıkıntı çıkarmasınlar orada böyle bir sorun oluşabiliyormu

eğer olmuyorsa bende bir randevusu olup gidemeyecek birinden alabilirim zorlu yada akasya fark etmez hangisi olursa olsun 5 gündür uğraşıyorum alamadım bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakOtostopçu

Çok teşekkürler.

Rica ederim umarım işini halletmişsindir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralksk

quote:

Çok teşekkürler.

Sağol kardeşim hallettim çok işime yaradı. Ekranda kalkma olmuştu başta ekranı değiştiriceklerdi sonradan hafif bir bükülme de fark ettiler yeni telefon verdiler. Sıfır iphone um olmuş oldu :))
  • Arkadaşlar 3 mart veya 4 mart için acil randevu lazım olan varsa cok makbule gecer
  • Beyler ipadin camı kırıldı apple storedan randevu almam lazım dün 00.00'da girdim dolu dedi saat kaçta randevu almam gerekiyor belirli bir saat aralığı varmı

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler.

Sağol kardeşim hallettim çok işime yaradı. Ekranda kalkma olmuştu başta ekranı değiştiriceklerdi sonradan hafif bir bükülme de fark ettiler yeni telefon verdiler. Sıfır iphone um olmuş oldu :))

Çok sevindim güle güle kullan kardeşim.

Arkadaşlar Benim işime yaramamasına rağmen arada bakıyorum randevu denk getirebilir miyim diye. Hepimiz bunu yaparsak birbirimize yardımcı olmuş oluruz.

• ozgunce O kullanıcısına yanıt
    randevuya talibim ben alabılır mıyım
    @ozgunce

• Arkadaşlar telefonun garantisine az kaldığından dolayı acil randevu arıyorum bi türlü alamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler.

Çok sevindim güle güle kullan kardeşim.

Arkadaşlar Benim işime yaramamasına rağmen arada bakıyorum randevu denk getirebilir miyim diye. Hepimiz bunu yaparsak birbirimize yardımcı olmuş oluruz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: kralksk

quote:

Orijinalden alinti: IslakOtostopçu

quote:

Orijinalden alinti: kralksk

quote:

Orijinalden alinti: IslakOtostopçu

Çok tesekkürler.

Rica ederim umarim isini halletmissindir :)

Sagol kardesim hallettim çok isime yaradi. Ekranda kalkma olmustu basta ekrani degistiriceklerdi sonradan hafif bir bükülme de fark ettiler yeni telefon verdiler. Sifir iphone um olmus oldu :))

Çok sevindim güle güle kullan kardesim.

Arkadaslar Benim isime yaramamasina ragmen arada bakiyorum randevu denk getirebilir miyim diye. Hepimiz bunu yaparsak birbirimize yardimci olmus oluruz.

Tekrardan teşekkürler. Benim ilgim yoktu ama işim düşünce anladım zorluğunu. Onca para döktüğümüz ürünler için birde randevu kovalamak koyuyor gerçekten. İşin problem kısmı randevu denk getirebilmek sonraki servis kalitesi gerçekten çok iyi. Belkide apple ürünleri için en faydalı başlık burasıdır. Bende arada şansımı deneyip denk getirebildikçe paylaşıcam buradan. Herkesin faydalanabilmesi lazım.

• Şu an Zorlu'dan 1 hafta boyunca neredeyse her saate randevu alınabiliyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• An itibari ile bir şeyi net olarak kesinleştirdim.

Benim apple kullanıcıma hiçbir randevu açılmaz iken arkadaşım apple kullanıcısına bütün randevular açık görünmektedir.

Üzgünüm beni o kadar beklettiler ben de fazladan randevu aldım.Lazım olan arkadaş var ise paylaşabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.