Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29 şubat pazatesi öğleden sonra randevusu olan varsa bana devredebilir mi?
  • Beyler yine randevu alamadım gerçekten işim çok acil iPhone için 3-7 mart arası fazladan randevusu olan varsa bana devredebilir mi ?

• Elimde 6 mart için Zorlu da randevu var. İhtiyacı olan birine devredebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta içerisine Akasya veya Zorlu'dan randevusunu kullanmayacağı için devredebilecek birisi var mı?Şimdiden ilgi ve alakası için teşekkürler!
  • arkadaşlar yarın saat 19 20 ve 19 30 olmak üzere 2 randevu var elimde kendim derbi oldugu ıcın gitmekten vazgeçtim isteyenler dm atabilir ilk 2 dm atan arkadasa vereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimondd

arkadaşlar yarın saat 19 20 ve 19 30 olmak üzere 2 randevu var elimde kendim derbi oldugu ıcın gitmekten vazgeçtim isteyenler dm atabilir ilk 2 dm atan arkadasa vereceğim

Eğer sizin içinde uygunsa yarın ki randevularınızdan birine talibim.Şimdiden teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: daleque

quote:

Orijinalden alıntı: Daimondd

arkadaşlar yarın saat 19 20 ve 19 30 olmak üzere 2 randevu var elimde kendim derbi oldugu ıcın gitmekten vazgeçtim isteyenler dm atabilir ilk 2 dm atan arkadasa vereceğim

Eğer sizin içinde uygunsa yarın ki randevularınızdan birine talibim.Şimdiden teşekkürler!

tamamdır dostum 1 tanesi senindir yazdım detayı özelden 1 tane daha kaldı ellimde zorlu center 29 şubat saat 19.20ye isteyen dm atabilir, sorunun çözülür umarım bu arada
  • 2 mart 12:30 zorluya randevum var verdiğim arkadaş başka bir güne karar kılmış geri verdi isteyen mesajla ulaşabilir
  • Syga S kullanıcısına yanıt
    Dostum özelden de yazdım 6 mart için randevu na talibim yardımın için şimdiden teşekkürler
    Bir isim için İzmir den istanbul a geliyorum gelmişken ayıplı telefonumun değişimi için ziyaret etmek istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleyküm dostlar. Sizden rica etsem Mart 2 yada 3 gibi fazla randevusu olan var mı? Kaç gündür helak olduk yazılımsal bir problem yaşıyoruz. Akasya avm için falan olursa daha iyi olur tabi. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

• daleque kullanıcısına yanıt
    6mart apple randevunuz hala duruyosa randevunuza talibim @daleque

• Syga S kullanıcısına yanıt
    6mart apple randevunuz hala duruyosa randevunuza talibim

• quote:

Orijinalden alıntı: Syga

Elimde 6 mart için Zorlu da randevu var. İhtiyacı olan birine devredebilirim.

Syga Arkadaşıma çok teşekkür ederim, 6 Mart tarihinde olan randevusu nu Bana verdi ,
    Anlayışı ve yardımseverliği için kendisine çok teşekkür ederim, kısa adı gibi benden de kendisine saygılar olsun ,
    Halen böyle paylaşım cı ve yardımsever insanları görmek çok güzel
    Böyle bir forum için de Donanımhaber ve ekibine teşekkürler,
  • Daimondd D kullanıcısına yanıt
    Kardesım duruyorsa ben alabılırmıyım ?
  • iyi günler arkadaşlar 2015 in 9 uncu ayında aldığım iphone 6 plus cihazımın uyku/uyanma tuşu içine göçtü ve malesef bursada ikamet ettiğim için hem istanbula gidiş hemde malum randevuyu almak için baya zorluk çekiyorum fazla randevusu olan arkadaşlardan ricam benimlede paylaşabilirlermi şimdiden çok teşekkür ediyorum
  • Arkadaşlar açılmayan cihazım için dün akasya apple store açılışına gittim. Randevusuz gelenlere gün içerisinde sıraya sokuyorlar ve işlem aciliyetine göre gün içerisinde randevu veriyorlar yada erenköy kvk ya yönlendiriyorlar. Bana 16:20 ye randevu verdiler ve randevumun saatinde gittim 3 dakika içerisinde değişim oldu. Telefonu açılmayan arkadaşlar hiç randevu almayı beklemesin. Açılışına gidip gün içerisinde hallediliyor.
  • Arkadaşlar aksam saat 7 den sonra randevusu olan var mı acıl lazım ?
  • arkadaşlar bana randevu lazım olan varsa bana yardım edebilirmi şimdiden teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar elimde çarşamba günü 14:20 randevusu var iphone için. ilk pm atan arkadaşa vereceğim.
  • Arkadaşlar merhaba zorludan saat 17.30 sonrasına herrandevuya ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.