Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abim ben senden sonra musterı hızmetlerını aradım konuyla ılgılı olarak konustum dedım kendı mailimden randevuları goremıyorum ama bı arkadasım vasıtasıyla randevu aldım dedım boyle bır sorunun ılk defa duyduklarıı soyledıler ve en yakın zamanda cozum ıcın doneceklerıı soyledıler
  • yarın yada daha sonraki günlerde akasya avmde randevusu olan arkadaşlar bana özelden mesaj yazabilirmi bir şey sormam lazım randevu devretme ile ilgili değil.
  • 4 Mart Cuma 10:50 Zorlu Centerda randevum var. isteyenler pmden ulaşabilir.

edit: verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaswa -- 3 Mart 2016; 16:54:26 >
  • suanda musterı temsılcısıyle gorusme ıcerısındeyım anllatım yıne durumu kıdemlı lısı varmıs ona danısıp donecek bakalım gorecegız a bu arada akasya avm ye gıttım bıraz once randevu alamadıgımı benım hesabıma randevuların kapalı gozuktunu bı arkadasımın benım adıma aldıgı aynen anlattım hala bana dıyo randevu alacaksın
  • allah böyle insanları başımızdan eksik etmesin inşallah
  • merhaba ,

en kısa zamanda akasya da randevuya ihtiyacım var iphone için yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum
  • Ekara7Tepe kullanıcısına yanıt
    akasyadan randevu alamak sıkıntı 5 gundur ugrasıyorum yok alamadım
  • Abi bi programa göre açıyolar.Çünkü bana açık olmayan randevular arkadaşıma açık.
  • Arkadaslar ipade randevu almam
    Gerekiyordu az önce aldim ama iphone almisim
    Sorun olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadaslar ipade randevu almam
    Gerekiyordu az önce aldim ama iphone almisim
    Sorun olurmu ?

Yanlış almışım dersiniz olmaz bir şey :)
  • Şuan hala randevuya ihtiyacı olan var mı ?
  • dkf D kullanıcısına yanıt
    Radevuya ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?
  • Randevu istekleriniz özel mesajdan atın.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım
  • Elimde 2 adet randevu var

9 Mart 20.50

8 Mart 20.00

İhtiyacı olan 2 arkadaş pm atsın ama gerçekten ihtiyacı olanlar atsın gerekçesiyle.

• B6 rendevuyu nasil aldinizi bi soyleyin bsna tarayiciniz nedir benim mailime rendevular acilmaxken millet nasil aliyo anlayamiyorum ya:(((((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 8 mart salı günü olan randevuya ihtiyacım var elimde 10 mart perşembe saat 15.30 da olan randevumla takas edebilirim
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    pm attım
  • Elimde 8 mart akasya için 1 adet ve 11 mart zorlu için 2 adet randevu var. İsteyen pm mesaj atabilir.

• Randevular devredildi.

• beyler resimleri paylastıgım uzere yolda yuruken onunden gecen bırı elıme carptı 40-50 cm dustu bu hale geldı telefon...

kılıf vardı ama ust spgenın ust alt kısım boslukda olan kılıf ekran fılmı kalın olan degıl de ınce olan vardı

şimdi soru su

telefon tum ıslevlerı kullanılıyor dokunmatıkde hıc bır kusur yok

forumda 50-100 tl can degıstıgını okdum bu benım telefon ıcınde olurmu sadece cam degısr mı
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.