Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Randevuya gittim. Çok teşekkür ediyorum tekrar.

Bu arada bir karışıklık oldu. Aynı saate iki randevu olunca görevli mükerrer diye birini iptal etti. Ben de acemilik Nasıl yürüyor işler bilmediğimden birşey diyemedim. Diğer arkadaş da gelince işler biraz karıştı:) Neyse ki sıkıntı olmadı yine arka arkaya aldılar bizi. Sonuçta ikimizin de işi görülmüş oldu:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager79

Bu arada bir karışıklık oldu. Aynı saate iki randevu olunca görevli mükerrer diye birini iptal etti. Ben de acemilik Nasıl yürüyor işler bilmediğimden birşey diyemedim. Diğer arkadaş da gelince işler biraz karıştı:) Neyse ki sıkıntı olmadı yine arka arkaya aldılar bizi. Sonuçta ikimizin de işi görülmüş oldu:)

bir konuda bilginize ihtiyacım var. ben randevuyu güç bela aldım ancak telefonumu bir arkadaşım götürecek apple store'a. kendim istanbul ilinde değilim arkadaşıma kargolayacağım o da randevu günü ve saatinde götürecek. sizce bir sıkıntı olur mu? gitmişsiniz görmüşsünüz... cevap için şimdiden teşekkürler.

• Hicbir sorun olmaz. Adin-soyadin, apple emailjn onda olsun yeter.

• Arkadaşlar yalvarıyorum size herhangi bir güne fazla randevusu olan birisi varsa bunu bana verebilir mi ?
    Bildiğiniz elimi kesiyor,dökülüyor bunun için Ankara'dan gelicem.Şuan cidden çok zor durumdayım bana yardım edebilecek bi arkadaş var mı ?

Bu mesaja eklenen görseller:

• adam john kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bana vermis olduğun randevu ya yarin gidicem. Isyerinden izin aldim. Baska bir gun düşünmedim çünkü randevu alamıyoruz. Hafta sonuna alabilseydim iyi olurdu fakat kurumdan izin aldım. Yani gidiyorum yarin. Bi degisiklik olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Hicbir sorun olmaz. Adin-soyadin, apple emailjn onda olsun yeter.

teşekkür ederim cevabınız için. peki benim yerime bayan bir arkadaşım götürecek cinsiyet farkı sorun olur mu? apple id me kayıtlı randevuyu alırken serinumarasını verdiğim iphone'u göndereceğim.
  • Beyler 16 gb tan müzdaripim cihazı daha yeni aldım yakınımda eskişehir pupa mağazası var ve duyduğum kadarıyla cihazı götürüp üstüne para verip yeni cihaz alabiliyrmuşsun bu doğrumu ?
  • Arkadaşlar merhaba.
    Kız arkadaşımın telefonu sürekli donuyor ve sürekli kendi kendine kapanıyor ne yaptıysak soruna çözüm bulamadık herhalde teknik bir arıza var. Randevusu olan varsa fazladan ya da gidemeyecek olan rica etsem verebilir mi bana?
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

''voyager79'' isimli arkadaşla orada karışıklık yaşadık ama neticede sorun çözüldü. @Daimondd tekrardan teşekkür ederim.
  • randevu alamadık yine 3 cihazla aynı anda baktık yok yok yok apple bize vermiyo lütfen elinde randevusu olan varsa hafta sonu varsa bana verin

• Sadece gece 12 demi randevu alınır yoksa her saat başı randevu alınıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: daleque

quote:

''voyager79'' isimli arkadaşla orada karışıklık yaşadık ama neticede sorun çözüldü. @Daimondd tekrardan teşekkür ederim.

rica ederim arkadaşlar sevindim sorununuz çözüldüğü için

• @umityozdemir arkadaşa 02.032016 14:40 randevusu devredilmiştir. hayırlı olsun.
  • arkadaşlar çok acil zorlu'dan randevu arıyorum. bugün yarın ya da bu hafta. yardımcı olursanız sevinirim
  • dün gece 12 ye 5 kala f5 tuşuyla sürekli refresh yaptım randevu açılmadı, sadece 07 tarihi eklendi ve randevu saatleri çıkmadı, nedenini anlöadım daha önce her seferinde sorunsuz almıştım :(

not: arkadaşlar hafta sonu akasya için elinde randevusu olup gitmeyi düşünmeyenler rica etsem hayrına verebilirmi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazkan -- 1 Mart 2016; 13:21:18 >
  • Arkadaşlar abilerim haftasonu randevusu olan var mi ogrenciyim hafta içi gidemiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün gece 12ye 3 kaladan 12 geceyeye kadar hem telefon hem de bilgisayardan sürekli yenilememe rağmen randevu alamadım.
    Sonrasında bugün apple ı aradım, durumu anlattım başka ve daha kolay bir çözümünüz var mı dedim, kvk ile anlaşmalı olduklarından dolayı aynı işlemleri biraz bekleyerek yapabilirsiniz dediler. Telefon numarası olarak da erenköy kvk nnumarasını verdiler.

Bu bilgiyi kulnacak ve işini kvk dan halledebilecek arkadaşlar olabilir belki.

Randevu aramaktayım, 15 gün içinde gitmem gerek ve alamıyorum, garanti bitti bitecek, yardımlarınızı bekliyorum a dostlar.
  • Arkadaşlar elinde radevnusu olan varsa ihtiyacım var. Zorlu veya akasya olması fark etmez.
  • Millete randevu verip saatini farkli soyleyenler var. Onlara dikkat edin beyler. Makara yapiyolar milletle.

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakOtostopçu

Arkadaşlar elinde radevnusu olan varsa ihtiyacım var. Zorlu veya akasya olması fark etmez.

pm ile 1 adet randevu verdim hocam. güle güle kullan :)
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.