Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.178
Cevap
220
Favori
416.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows mail hizmetlerini tarayıcıdan kullanıyorum. Onun dışında uygulama olarak outlook kullanmışlığım yok.

• leadstring L kullanıcısına yanıt

hocam ürün geldi ve malesef bendeki mac için uyumsuzdu geniş geliyordu. Gördüğüm kadarıyla çok kaliteli bir şey gibi de görünmüyordu.

• arkadaşlar App Store da istediğim uygulamalar çıkmıyor . iCloud umu eklemedim telefondan her şey yükleniyor diye sadece app stora a ekledim hesabımı . uygulamalar çıkmıyor

• girişkat G kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamayı istiyorsunuz

Mac os ile ios aynı değil, tüm uygulamalar ikisinde de yok yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Model numarasından kontrol etmediniz mi? Proda m1 ile intel olanlar bile farklı mesela kalınlık farkı var. Alırken açıklamalara dikkat edin. O zaman wiwu da değerlendirin derim

• alimmm78 kullanıcısına yanıt

mantıken evet Instagram yüklemeye gerek yok ama o çıkmıyor Facebook çıkmıyor spotfy çıkmıyor . takılmaması gereken bir konu mu o zaman ?

• girişkat G kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar sadece AppStore’dan kurulmuyor ki. Spotify uygulaması olması lazım (kendi sitesinden bakın), Facebook ve Instagram yok, websitelerinden kullanmanız lazım.

• Merhaba, m1 air 8gb a bütçem yetiyor. Acaba visual studio ve android studio yu deneyimleyen oldu mu bu cihazda? Isınıp performans kaybı Yaşar mı veya 2-3 sene sonra değiştirmek zorunda kalırmıyım bilgi almak istiyorum

• ShortcutsMaster kullanıcısına yanıt
    Orijinalini nasıl edinebiliriz en ucuz Mac için? İnternette satılan keyler var. Onlar çalışıyor mu acaba Mac'te bilginiz var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Amazondan o keylerden almıştım windows için aktifleştirdim. Daha sonra mac kurdum mail adresi ve şifrem ile sorunsuz kullanıyorum

• İlaçlanmış versiyon nasıl oluyor hocam?

@covert Aldığınız key süresiz mi bir yıllık mı?

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Süresiz diye almıştım bir yıl dolmadı daha

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Kırık yani 😁

• leadstring L kullanıcısına yanıt

Hocam ürün gelmeden kılıfı erkenden almaya kalktım ondan böyle oldu malesef

• Arkadaşlar kablosuz mouse için bir usb/usb type c dönüştürücü aldım. Marka daytona bix ve ucuz bir şey. İnternette duyduğum göre Apple'ın bu m1 modellerinde usb girişleri üzerinden arızalanmalar yaşanıyormuş orjinal olmayan mal kullanımı sonucu. Bu doğru mu? Bu dönüştürücüyü sadece mouse için kullanacam hep takılı kalcak sıkıntı olur mu? Şarj için kullanmayacam.

• ExMilitary kullanıcısına yanıt

Olabilir hocam ne yazık ki apple bu konularda çok sorunlu wiwu, anker vb daha kaliteli ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Ben mouse olarak pebble aldım bekliyorum. Daha evvel everest almıştım çalışmadı bir kaç mouse denedim wireless bir tanesi iyi performans verdi ama ben bt istiyorum bakalım. Umarım pebble iyi performans verir ama hiç ümitli değilim bt mouse ile ilgili çok şikayet var çözemediler bir türlü. Şimdi çanta bakıyorum ona da karar veremedim bir türlü, ne çanta, ne mouse ne klavye seçebiliyorum bela oldu alet başıma.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. M1 Macbook Air 8GB 256 versiyonuna sahibim. Batarya devir sayısı henüz 42. Cihazı yalnızca YouTube, Netflix,Safari amacıyla kullanıyorum. Aldığım ekran süresi yaklaşık 10 saat. İnternetteki yorumlarda ve videolarda benzer kullanımlarda 14-15 saat ekran süresi alanları görüyorum. Acaba benim cihazda mı bir sorun var diye düşünmeden edemiyorum. Rica etsem siz de benzer kullanımlarda ne kadar ekran süresi aldığınızı paylaşır mısınız? Bu konu çok canımı sıktı. Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dirgodard kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu cihazı alıcam, kağıt üzerinde 16-18 saatten bahsediyorlar. 10 saat bence tuhaf olmuş, o zaman ben android stüdyo için kullandığımda 6-7 saat gidecek :/

• selmand kullanıcısına yanıt

pebble'ı sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.