Yeni yazılımın betasını deneyen oldu mu? |
Apple M1 Mac [ANA KONU] (459. sayfa)

-
-
Garip bir istek olacak belki ama macOS 26 Beta yükleyen arkadaşlardan bir ricam var. Safari ve Finder’da birkaç sekme açıp ekran görüntüsü paylaşabilirler mi? Yeni tasarımda nasıl göründüğünü merak ediyorum.
-
PC geçince unutmazsam atarım hocam. Genel olarak arayüz güzel. Launchpadi hiç beğenmedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
gerekmedikçe yükseltme yapmıcam sanırım, çok kötü görünüyor yav.
-
Teşekkür ederim. Ben yeni tasarımı çok beğendim. Sekme çubuklarının köşelerinin yumuşatılması da çok hoş olmuş.
Ben genel olarak beğendim ama uygulamalar ekranı bence çok kötü. Eski hali iyiydi bu şekilde de yapılacaksa o ekranın genişliğinin ayarlanmasına izin verilmeli.
-
26 sürümleri ile birlikte artık tüm yazılımların tasarım dili aynı. Bence doğru bir yaklaşım oldu. Eskiden Mac tarafı biraz daha farklıydı ama fark kalmamış.
-
macOS 26 betası performans, sıcaklık, hatalar ve pil performansı olarak ne durumda peki?
apple ın sürekli bişileri kısıtlamasını ben de sevmiyorum. öncelikle ayarlar penceresini kısıtladı, ne küçültebiliyoruz, ne büyültebiliyoruz, şimdi de launchpad e el atmış. tam ekran olması gayet hoştu, niye böyle bişi yapmışlar ki. tüm uygulamaları görmek isteyen finder üzerinden görebiliyor zaten.
-
Rezil durum da hocam. Özellikle pil rezalet. Aşırı ısınmadan kaynaklı tüketim fazla. Ben Premiere de sıkıntı çok yaşıyorum henüz destek olmadığı için normal. Onun dışında pek problem yaşamadım.
Bunu bende anlamıyorum hadi iPhone tarafında kısıtlıyorsun ama mac tarafının daha özelleştirilebilir ve kontrolün kullanıcıda olduğu yapı olması lazım.
Ben o zaman tam sürümü beklemeye devam edeyim. :)
hocam wallpaper güzelmiş paylaşma şansınız var mı?
Tabi hocam.
google docs
IMG_8294.jpghttps://drive.google.com/file/d/1wCr9kAKV6TGANs17IcH1d9K5Gwv9kwH0/view?usp=share_link -
Çok teşekkürler hocam.
Rica ederim hocam 😊
31"te aynı sorunu yaşadım kablo değiştirdim. Şu an sorunsuz çalışıyor. Betterdisplay i öneririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X