Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (237. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.178
Cevap
220
Favori
416.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benimde 10 saat civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ben de mac sisteme geçiş yapıyorum 16 gb, kasımda geliyor kısmetse. iki adet dp kablolu monitorumu bağlamak istiyorum, bir tane desteklediğini öğrendim. Bunun için tavsiye edebileceğiniz f/p bir hub var mı?

• Bu tarz cihazlar da günümüz şartlarında 1 tb m2 standart olmalı. Ne zaman göreceğiz acaba? Telefonlar laptopların hafızalarına yetişti yahu. Biz hala 256 GB m2 ssd ile zorla yetinmeye çalışıyoruz..
    Lafım Apple a değil tüm üreticilere..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt

Hocam ben logitech m330 kullanıyorum ve gayet sorunsuz çalışıyor benim sıkıntı ettiğim konu mouse'u bağlamak için usb/usb type c dönüştürücüye ihtiyacım var ve bunu kullanarak bağlıyorum mouse. Kullandığım ürün tam olarak bu: Bix ADP-01 Type-C (USB-C) To USB 3.0 OTG Data ve Şarj Çevirici Adaptör. Discord Apple grubunda biriyle görüştüm eğer bu dönüştürücüyü şarj etmek için kullanmayacaksan sıkıntı olmaz pek dediler. Ben de kullanacam artık

• dirgodard kullanıcısına yanıt

Hocam bu ekran süresini şarj tam yüzde yüz doluyken mi alıyorsunuz?

• Film Bu Ya F kullanıcısına yanıt

Pebble aldım bariz takılıyor alet nasıl sorunsuz kullanıyorsunuz anlamıyorum.

🤷🏻‍♂️

• Arkadaşlar uyut moduna bi açıklama getirir misiniz . Ekran sadece kararıyor değil mi ? Bir de hiç bir kapatma seçeceğim yapmadan ekranı kapatıp açtığımız da da parola vs istemesi gerekmiyor mu ? Normal hiç bir şey olmamış gibi açılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki pili %100e kadar hiç şarj etmiyorum. 80 küsürlerde kendisi zaten kesiyor. Pil sağlığı için böyle kullanım öneriliyor. Yüzde 20-30 arası da şarja takıyorum. Pil konusunda dikkatli de kullanıyorum aslında. Sıfıra düşürmek pile çok zarar verdiği için oralara kadar inmiyorum. Örneğin %50 ile 5 saat alıyorsam bunu doğru orantılı olarak %100de 10 saattir diye kabul ederek söylüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Film Bu Ya F kullanıcısına yanıt

Bir süre sonra takılma geçti gibi anlamadım. Logi options uygulamasını kuramadım siz kurabildiniz mi?

Bende kurulu. Nerede ne hata oldu ki?

• bikaç haftadır sürekli prizde kullanmama rağmen devir sayısında artış oldu. nedenini bilen var mı?

cihaz prizde iken şarj olmuyor gözüküyor.

• leadstring L kullanıcısına yanıt

Takılı aygıt bulunamadı diyor. Netten bazı ayarlar önermişler onlarda olmadı.

• bu ürün m1 olan macpro larla uyumlu mu?

Programın kendi menülerinde more kısmından software - update yapıp tekrar deneyin

• ender E kullanıcısına yanıt
    Değil

• ender E kullanıcısına yanıt
    Papscover güzel kaplamalar yapıyor oraya da bir bakın isterseniz.

• leadstring L kullanıcısına yanıt

Öyle bir menü bulunmuyor hocam.

• Merhaba arkadaşlar, Macbook Air M1 almayı düşünüyorum ama biraz kararsız kaldım. Öncelikle daha önce Mac kullanmadım lakin Windows arayüzünden ve Windows'tan sıkıldım da diyebilirim. Taşıması kolay, hafif, kibar, arayüz olarak sade, sorunsuz bir bilgisayar arıyorum. Bu söylediklerime uygun Windows bir cihaz bulamadım. Macbook Air M1 kafama yattı lakin 8GB mı yoksa 16GB mı alsam bilemiyorum. Genel olarak office 365, dizi, film, zoom vs şeyler için kullanmayı düşünüyorum belki ara sıra Team Fortress 2 oynayabilirim ama M1 destekliyor mu bilmiyorum tabii. Ayrıca belki 5-6 sene ya da daha fazla kullanmayı düşünüyorum. Sizce bu söylediklerim için Macbook Air M1 uygun mudur? Ram tercihini ne yönde yapmayalım?

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Başkan 8gb 2-3 sene sonra yetersiz kalır bence. 16gb için indirim kovalıyorum bende. Ancak ilk defa MacBook alıcam Windows artık bootcampte çalışmıyor diyorlar. Orası kafa mı kurcalıyor

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.