Bu başlıkta söylediğim ülkelerde yüksek lisans yapan arkadaşlar var mı? Bu konuda bilgilendirebilirler mi beni kabaca?
Max 2500TL Mont Tavsiyesi
Malum kış kapıda benim montum ise bir hayli eskidi. 2500tlye kadar mont tavsiye edebilecek var mı?
Scam E-Mailler
Online Oyun Önerisi
Günde 1-2 saat kafa dağıtmak için oynayabileceğim rekabetçi özelliği az olan var mı güzel bir online oyun?
2021 ayından beri beri M1 Macbook Air kullanıyorum. Üründe anlamadığım ve internette araştırıp her şeyi denememe rağmen çözemediğim bir wi-fi sorunu var. Ürünü aynı yerlerde bile wi-fi'yı benden başka kullanan biri yokken bile wi-fi hızının düşük olduğu zamanlar oluyordu şöyle açıklayayım:
Evin salonu aynı yerde 5 dakika önce 45 mbps
Evin salonu aynı yerde şu an 19 mbps
Wi-Fi'yı kullanan sadece benim
50 mbps internet sahiyim
Bu yaşadığım durumu özellikle dizi, film veya Youtube'da video izlerken kendini belli ediyor 1080p izlerken bir anda video donuyor otomatik 480p ye dönüyor video.
Sizce ürünü garantiye göndermeli miyim? Sorun donanımsal olabilir mi?
Burs olanakları, üniversiteden kabul alma ve vize süreci gibi bir çok konuda bilgi eksiğim var. Şu an düşündüğüm ülke Avusturya ancak ciddi anlamda bu konuda bana yardımcı olabilecek bir kurum kuruluş kitap vs var mıdır? Yani bu yurtdışında yüksek lisans yapmak isteyen biri olarak bu konuda olabildiğince bilgi sahibi olmak istiyorum.
Öncelikle bu durum için doktora gitmedim ve bana tinnitus kulak çınlaması teşhisi konmadı. Sizce bu durum normal mi? Bir arkadaşımla görüştüm onda böyle bir şey yokmuş başka biri ise bana yaşımın genç olduğunu bu durumu yaşamamam gerektiğini doktora gitmemi söyledi. Anneme sorduğumda ise aynı durumu o da yaşadığını söyledi. Sizce ne yapayım?
Şöyle kaliteli bu başlıkta saydığım aletler için kullanılmak üzere üretilmiş mikrofiber bez önerisi olan var mı?
İkinci El Macbook Alımında Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Merhaba arkadaşlar, elimdeki Macbook Air'i satıp bir Macbook Pro almayı düşünüyorum duruma göre. İkinci el Macbook alırken nelere dikkat etmeliyiz özellikle fiziksel hasarlar ve ekran konusunda? Bildiğim kadarıyla Apple diagnostics'i kullanarak içerdeki parçalarında bir sorun olup olmadığını anlayabiliyoruz. Ancak mesela ekran konusunda ekranın orjinal olup olmadığını ya da ekrandaki bir arızadan dolayı ekranın renkleri olması gerektiği gibi gösterip göstermediğini vs bir bakışta anlamak zor. Macbook'un durumunu öğrenmek için gösterebileceğimiz bir yer var mıdır? Kendimiz nasıl inceleyebiliriz?
Merhaba, ALES sayısal konularına göz gezdirdim ve gördüğüm kadarıyla temel matematik konularından oluşuyor. Bu sınavın sayısal zorluk derecesi nedir? Eğer konulara bakacak olursak bu sınavın sayısal bölümünün TYT matematik seviyesine yakın gibi duruyor ama hiç sorulara açıp bakmadım. Bu sınavın sayısal kısmının zorluk derecesi hakkında neler söyleyebiliriz?

Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.234
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 55.363 (Bu ay: 1.827)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 776 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic