Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler neden kimse düz iphone 8 almamış, ben şu an 5s kullanıyorum android ve iphone a bir yandan bakıyorum da tavsiye isteyecektim neredeyse kimse yok kullanan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

Beyler neden kimse düz iphone 8 almamış, ben şu an 5s kullanıyorum android ve iphone a bir yandan bakıyorum da tavsiye isteyecektim neredeyse kimse yok kullanan
    Büyük ekran cezbediyor insanları, artık yavaş yavaş 4.7 inc küçük kalmaya başladı. Zaten şu an 8 plus kullananların büyük kısmı 5s den, 6'dan yada 6s'den geçiyor. Uzun süre 4.7 inc ve altındaki ekranları kullandıktan sonra daha büyük ekranlı telefonlar tercih edilmeye başlanıyor. Konu içerisinde 8 alanlarda var, onlar da 8 plus'un büyüklüğü nedeniyle plus almamışlar. Tercih meselesidir tabi herkes büyük telefon kullanamıyor.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde çok büyük bulduğum için 8'i tercih ettim.

256GB aldığım için de Plus çok daha pahalıya geliyor 256GB olursa vs.

Plus'ı epey inceledim, hoparlör, batarya ve ekran konusunda daha cezbedici olsada; telefonun çok büyük olması ve aradaki farkın gereksiz yüksek olması beni 8'e yöneltti.

İdeal telefon boyutları 8 ve X gibi bence. Çok daha ergonomik ve kullanımı kolay Plus'lara göre. Kesinlikle zevk ve tercih meselesi. Belki ileride bende düşünürüm..

Keşke ikisinin de arası olsa. 5 veya 5.2 inç gibi. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high-fidelity -- 7 Nisan 2018; 1:12:42 >
  • Shonen Jump kullanıcısına yanıt
    Hocam güncel trend böyle artık. Büyük ekran ve batarya, daha iyi multimedya ( film, müzik, oyunlar), daha keyifli sosyal ağ kullanımı, daha kaliteli fotoğraf, daha uzun süre kullanım, ikinci eli daha iyi, içerik okuyanlar için büyük kolaylık (manga, akademik makale, haber siteleri) yani bu liste uzar gider sonuç olarak her anlamda daha iyi... Zaten güncel tüm telefonlar büyük ekranlı çünkü elimizden düşürmediğimiz bir cihaz ve alacağımız deneyimi arttırmak istediğimiz için de üreticilerde buna yönelik hep büyük ekrana yöneliyor çünkü genel kullanıcı kitlesi böyle istiyor. Mesela benim elim ve parmaklarım küçüktür ama bir gün bile ne taşıma rahatsızlığı ne de büyük diye serzenişte bulundum aksine kullanması çok keyifli gerçekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 7 Nisan 2018; 1:28:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba. İp8+ geçiş yaptım ama şarjı baya baya yavaş doluyor. Hızlı Kablo ve adaptör orjinal olursa çok pahalı oluyor. Sadece kablo alsak hızlanma olur mu şarjda? 3 saatte oluyorsa 2 saatte dolar mı mesela yoksa mutlaka adaptör de mi lazım? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuronGreyjoy

Herkese merhaba. İp8+ geçiş yaptım ama şarjı baya baya yavaş doluyor. Hızlı Kablo ve adaptör orjinal olursa çok pahalı oluyor. Sadece kablo alsak hızlanma olur mu şarjda? 3 saatte oluyorsa 2 saatte dolar mı mesela yoksa mutlaka adaptör de mi lazım? Şimdiden teşekkürler
    Kablonun tek başına etkisi olmaz.

Etki yaratan adaptörün telefona gönderdiği enerji miktarıdır.

Kutu içinden çıkan adaptör 5 wattır, en yavaş dolum 5 watt ile oluyor. Kablosuz şarjda 7.5 watt yapıyor. Daha üstü için 12 watt veya 29 watt adaptörler var. Adaptör watt kapasitesine göre şarj hızı da değişiyor.

Ayrıca telefon yeni olduğundan bataryanın alışma süreci oluyor 3-4 dolumdan sonra bir miktar daha hızlı şarj olmaya başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 7 Nisan 2018; 1:58:36 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Tam istediğim cevap. Peki daha uygun fiyatlı adaptör bulunuyor mu bildiğiniz ya da kullandığınız, 200 liraya felan var da daha uygunu

• Ön kamera sanki biraz buğuluymuş gibi çekiyor. Kırılmaz cam ön kameranın üstüne geliyor, ek boşluğu yok ön kamera için. Bu cam ön kamerayı etkiler mi? Evde 6s cihaz var onda da cam ön kamerayı kapatmış ama daha netti sanki

• Arkadaşlar selamlar benim 8 plus bugün geldi önceden xperia z1 kullanıyordum. Telefonu kurdum ancak whatsapp ı yüklediğimde eski mesajlarım gözükmüyor ne yapmam lazım gerçekten canımı sıktı bu olay yardımcı olursanız çok sevinirim

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Maalesef bende çözümünü bulamadım direk geçtim.

• Arkadaşlar anneme 8 plus almayı düşünüyorum. Alırken nelere dikkat etmem lazım? Yani telefon önceden alınıp iade edilmiş mi, kutusu açılmış mı vs. Bir de aktif olup olmadığı apple sitesinden bakılıyor muhabbeti vardı. Kendim apple kullanmadığım için bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Ment kullanıcısına yanıt
    Çok sıkıntılı bir durum koskaca whatsapp buna bir çözüm bulamıyorsa yuhh

• quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

Arkadaşlar anneme 8 plus almayı düşünüyorum. Alırken nelere dikkat etmem lazım? Yani telefon önceden alınıp iade edilmiş mi, kutusu açılmış mı vs. Bir de aktif olup olmadığı apple sitesinden bakılıyor muhabbeti vardı. Kendim apple kullanmadığım için bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    Daha önce yazılmıştı ama tekrar edelim.

Öncelikle kutunun arkasındaki seri numarası ile https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/ adresinden telefonun aktifleştirilip aktifleştirilmediğini kontrol ediyorsunuz, telefon kullanılmamış ise "telefonu aktifleştirin" şeklinde uyarı çıkacaktır.

Ardından
    www.turkiye.gov.tr
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama
    adresinden telefonun imei numarasını kontrol ederek kayıtlı olup oladığını kontrol etmelisiniz, türkiye garantili telefonlarda "ithalat yoluyla kaydedilen imei" ve apple inc - telefon modeli yazar.

Son olarak kutunun arkasında telefon modeli kısmında model no -TU/A şeklinde yazmalıdır, bu Türkiye'de satılan 2 yıllık resmi garantili cihaz demektir.

Sonrasında artık kutuyu açıp fiziksel bir sıkıntı olup olmadığına bakılabilir, sorun yoksa kart takılıp aktifleştirme yapılabilir. Bu kontrollerin telefon aktifleştirilmeden yapılması önemlidir çünkü aktifleştirildikten sonra iade süreci sıkıntı yaratabilmektedir. (Apple store üzerinden alınan telefonlar hariç, onlarda 14 gün içinde sorgusuz sualsiz iade imkanı var, aktifleştirip 1 hafta kullanıp rengi hoşuma gitmedi diyip iade edebilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 7 Nisan 2018; 16:24:4 >

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, malesef mümkün değil. Bende WhatsApp mesajlarımı Android cihazımdan iPhone 8 Plus cihazına geçiremedim. Android'de Google Drive yedeklemesi yapılıyor ve Apple tarafında ise WhatsApp yedekleri iCloud ile gerçekleşiyor.
  • tncy18 kullanıcısına yanıt
    Bugün bilgisayar üzerinden sıfırdan 11.3 versiyonunu kurdum şuan kulaklık problemi çözüldü.

• Arkadaşlar android'den bu modele geçmeyi düşünüyorum. 7 den bariz farkı yok diyorlar. Şuan 8 3640, 7 2800 tl civarı. Sizce fiyat farkına değer mi?

• Dostum Bence değer ama 8 Plus alırsan hiç bir soru işareti kalmaz kafanda

• Whatsapp bildirim ayarlarında klasik zil seslerinin hepsi yer almıyor bunu nasıl çözebiliriz?

• Arkadaşlar 8 Plusda ekran çok sarı geliyor bana true tone açık ama night shift açık gibi geliyor sizdede öyle mi

• iphone 8 samsung s9 arasında kalanlar okusun

https://forum.donanimhaber.com/samsung-s9-iphone-8-deneyimlerim--132230645#13223313

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.