Yüzbaşı
23 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 256 (Bu ay: 34)
Gönderileri

Yaklaşık 12 yıldır Logitech bir kablosuz fare kullanıyordum. Bugün itibariyle yeni bir mouse arayışına girdim.

Laptopumda eski olduğu için masaüstü gibi harici bir monitör ile kullanıyorum.

Pilin çabuk bitmediği ele oturan güzel bir mouse arıyorum.

Kablolu, kablosuz hangi marka mouse kullanıyorsunuz? Tavsiye ederseniz çok sevinirim.

yeğenime oyun oynasın diye para biriktirdik ailecek bu alınır mı sizce

HP Victus Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD IPS 144 Hz, Intel Core i7-12700H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, 6G0D3EA, Performans mavisi

HP Victus Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD IPS 144 Hz, Intel Core i7-12700H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, 6G0D3EA, Performans mavisi https://www.amazon.com.tr/dp/B0B4BFWLFY?ref_=cm_sw_r_apin_dp_TSFKV7HT4PGJ3AHEZ3HG

KZ Z1 kulaklık Turkcell Pasajda bulup, satın aldım. 10.01.2023 Ürün geldikten sonra ambalajı açtığımda kutusunda sümüğe benzer bir leke gördüm, kapağı açtığımda kulak içi kulaklıkların şarj olduğu metallerdeki bantların kaydığını gördüm. İçerisinden de yedek padler çıkmadı. Ertesi gün 11.01.2023’de iade ettim ancak ürünü tekrar tarafıma gönderdiler, hijyen sebebiyle kanun olduğunu ve iade alınamayacağı söylediler, ürünü karşıdan almadan yeniden iade ettim. 20 günü geçti.

Turkcell pasaja durumu ilettim şaka gibi bir şekilde satıcı firmadan destek olunmasını istendiği Ancak olumsuz yanıt alındığı söylenip, ürünü firmanın tarafıma göndereceğini söylediler. 5 gün geçti hala yok.

Böyle rezillik görmedim. Kesinlikle Turkcell Pasajdan ekmek dahi alınmaz. Tüketici heyetine başvuracağım ama muhtemelen çözüm çıkmaz tezgahı iyi ayarlamışlar.

yapabileceğim önereceğiniz bir şey var mi arkadaşlar?

Turkcell Pasaj Kullanılmış Ürün Gönderdi İade Almıyor

Merhabalar arkadaşlar,

Kodiaq marka aracımı yeni aldım, geri kamera bağlatmak istiyorum. İşçilik 750₺ dediler. Kamera ise heryer farklı söylüyor. 4000₺ye çıkan var 2750 herşey dahil diyen var. Yetkili servis yılbaşından önce 4600₺ idi.

Aliexpress üzerinden bu kamerayı bulabilir miyim? VAG grubunda her kamera olmuyor diyorlar. Direksiyona duyarlı kamerayı nasıl bulabilirim? Daha önce alan yazarsa çok sevinirim.

Selamlar cümleten,

50 Mbit kullanıyorum 140 tl / 12 ay.

DNS bencmark testi ile en iyi DNS 9.9.9.9 Quad9 verisi alıyorum.

Sizlere de sormak istedim. Yaptığım işlem sanırım doğru ve DNS olarak 1.1.1.1 olan cloudfire girmek yerine 9.9.9.9 girmek en mantıklısı olacak sanırım.

Konuyla çok bilgim yok ama malüm sansür ve garip yavaşlamalar sebebiyle çözüm arıyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca Ankara olan arkadaşlar sizde durum ne?

ping attığımda

9.9.9.9 17 ms, 14 ms ,

1.1.1.1 dns ise 62 ms,

8.8.8.8 ise 24 ms,

Merhabalar arkadaşlar, İzmir Bornova Atatürk Mahallesi üzerinde çalışmalar yapılıyordu. En son baktığımızda apartmanın önüne superonline kapaklı fiber hattın bulunduğu kutuyu koydular. Nereyi arasak (superonline şube, mh vs) işlemler tamamlandığında sizinle iletişime geçecekler diyor.

İşlemlerin ne zaman tamamlanacağı ile ilgili bilgisi olan var mı? VDSLden bıktık..

RJ45, RJ11 gibi jackları çakmak için pense önerir misiniz?

Selamlar, yola çıktığımda yavaş gideyim diyorum. Geçen ceza geldi. 51/2-A.. Tekrar dönüşte hız limit tabelalarına bakarak gittim 51/2B’den ceza geldi.

çift Şerit yol 110 değil mi? Hız limitini değiştirip daha düşük hız yazıp mı geçiriyorlar biz mi suçluyuz anlamadım. Ama artık kafamda devlet her araca ceza yazmak için bahane arıyor gibi geliyor artık bende bunaldım.

sizde durumlar ne? Ne önlemler alıyorsunuz

0 (212) 990 02 16 numarasından aranarak Türk.net internete hoşgeldiniz. Nasılsınız? İnternetinizden memnun musunuz? Şeklinde telefon açıldı.

devamında 139₺ Olan ödememin, 50 küsür lirasının vergi olduğunu söylediler. Sonrasında bu 50 küsür TL ödenen verginin kampanya ile kullanıcının tv hizmeti alabileceği tarafıma söylendi. (Saçma sapan bir açıklama)

Vergi vermek yerine neden BeinConnect alalım ayrı bir mesele diyerek, teşekkür edip kapattım.

türkneti açtıralı 2-3 gün olmamıştır. Veri sızıntısı mı var yoksa gerçek hizmet mi bilemem ama Türknete kvkk kapsamında bilgilerimin ne şekilde kullanıldığı dilekçesi yazacağım.

Tecrübe edinen arkadaşlardan bilgi almak isterim.

Philips marka 5+1 ses sistemimizin, oynatıcı kısmı bozuldu. 5 adet hoparlör ve 1 subwoofer elimizde kaldı ve hepsi sorunsuz çalışıyor.

5+1 sistemi bağlayacağım bir media player/oynatıcı tavsiye eder misiniz?

Hakkında
Forum İmzası:
Wordpress + SEO
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 20 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.373
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 24.341 (Bu ay: 674)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 737 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.