Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 8 için kılıf önerisi olan var mı ? Kibar olsun önemli olan benim için bu.Şeffaf olması vs. Önemi yok.Kibar olsun yeter.

• eorenc kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun bende de var. Yedekleyip temiz kurulumdan sonra yedeği geri yüklesek tekrar aynı hatayı verir mi yoksa yedeği yüklemeden sıfır kurulumla mı kullanmak lazım? Siz yedek yüklediniz mi?

• mstf_ogrtmn M kullanıcısına yanıt
    Ben yedeği tekrar yükledim. Problem olmadı. Yani önce yeni kurulum yaptım. Denedim sorun çözülmüştü. Sonra tekrar telefondan sıfırlayıp itunes dan aldığım yedeği yükledim. Problem çözüldü. Şu an eski yedeğimle hata olmadan kullanıyorum kısacası. İşlemleri ipsw.me sitesinden 8 plus global versiyonu indirip, itunes ile Dfu kurulumu yöntemi ile yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eorenc -- 8 Nisan 2018; 13:27:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2,5 aylık Note 8 64 gb Samsung Türkiye garantili 8 plus ile takas etmek istiyorum arkadaşlar. İlgilenenler pm.

• Iphone 6s plus 64'lüğün üstüne 2.000tl verip 8plus 64'lük almak mantıklı mı arkadaşlar?
  • Bana çok mantıklı gelmedi, 2.eli kaç para 6S+’ın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Bana çok mantıklı gelmedi, 2.eli kaç para 6S+’ın ?
    2.000 hocam. Acaba iphone 8s’i falan mı beklemeliyim...

• bence değmez kardeşim aralarında kayda değer fark biri 32 GB diğeri 64 GB birde kablosuz şarj oda çok önemli değil emin ol bütçen varsa 8 değilde 7 Plus al 32 yeterli benim için diyorsan ya 7 yada 7 Plus düşün
  • Cihazı alalı henüz 3 hafta oldu fakat dün pil sağlığına girdim ve pil sağlığı %98 gösteriyordu anormal bir düşüş olmuş. Bende apple destek ile sohbet başlattım fakat ordada %98 olarak çıktı bakalım dfu ile tekrar yükleme yapıp 2 hafta izleyeceğim. ama böyle durumlar insanın canını sıkıyor. i8Plustan önce SE kullanıyordum. 20 aylık cihazda pil sağlığı %93 küsür bir rakamdı bu cihaz daha 1 ayını doldurmadan %2 kayıp yapmış...
  • Arkadaşlar suan mağazalarda iphone 8 plus 4.799 tl hepsiburada da apple türkiye garantili 4.299 tl satıcı hepsi burada tabiki sizce bu aralar iphone 8 plus alınırmı yoksa biraz daha beklenmeli mi yada haziranda se2 cikarmi birde bu fiyatların dolar kuruyla çok bağlantısı varmıdir sizce nasıl bir yol cizmeliyim yada 7 plus mi almaliyim kafam çok karışık bütçe yetiyor ama fiyat performans da olabilir

• Benim 8 plus ın sürümü 11.2.1 devamlı güncelleme yap diye uyarı geliyor. Benim düşüncem en iyi sürüm cihazla gelen sürümdür diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz yapmalımıyım hatasız mı. Şuan ki sürümde ikonlar bazen fersizleşiyor yani basılmış gibi görünüyor. Ayrıca pil tasarrufunda tutsam telefon performansından bir şey kaybeder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alfabrava

Arkadaşlar suan mağazalarda iphone 8 plus 4.799 tl hepsiburada da apple türkiye garantili 4.299 tl satıcı hepsi burada tabiki sizce bu aralar iphone 8 plus alınırmı yoksa biraz daha beklenmeli mi yada haziranda se2 cikarmi birde bu fiyatların dolar kuruyla çok bağlantısı varmıdir sizce nasıl bir yol cizmeliyim yada 7 plus mi almaliyim kafam çok karışık bütçe yetiyor ama fiyat performans da olabilir
    aynı düşüncedeyim. temmuz ağustos ayı gibi almayı düşünüyorum bende
    iphone X hiç beğenmediğim için kararım 8 Plus almak tarafında.

vatanbilgisayar.com akşam 22:00 - 00:00 arası 4.299₺ gerisi 4.799₺ yapıyor.
    hepsiburada.com da hepsiburada satıcılı apple türkiye garantili 4.299₺
    n11 olsun gittigidiyor olsun her yerde 4.299₺ yapıyor.
    teknolojiankara da 4,280₺

apple storede 4.799₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 9 Nisan 2018; 11:22:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

Bu mesaj silindi.
    sorun güncel ve çok acldr upppp..
  • Yurtiçi telefonlar için ipsw den global olanı mı indireceğiz arkadaşlar? Biraz geri gittim bulamadım bilgi.

• mstf_ogrtmn M kullanıcısına yanıt
    Global indirebilirsiniz hocam
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Belli ki arkaplanda uygulama çalışıyor, o uygulama müzik player yada video oynatıcısı yada internet tarayıcısında ki bir pencere olabilir, bilmediginiz yada kullanmadığınız yada bu olayın çıkışına denk gelen zamanda kurdugunuz uygulamaları kısıtlayın yada kaldırın
  • kırmızı olarak satılacak olan cihazların ön panelini siyah yapmaları doğru bir karar olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Applestore tr mağazasını mı kullanıyorsunuz arkadaşlar?
    Popüler 1. Sırada olan oyunun yorumları bile 5-6 ay önce yazılmış, uzun süredir aynı oyunlar, hitman, earn to die, plaque, fm18, araba yarışı vs vs

Çeşit az, adam gibi oynanacak oyun yok, , android mağazası bundan kötü değil.
    Yeni appstore zaten kötü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 9 Nisan 2018; 16:32:26 >
  • İncehesap.com dan aldığım 8 plus space gray telefonum geldi.

Hiçbir sıkıntı yok Allah'a şükür, ilk açtığımda ekranda biraz sarılık vardı ama kurulum yapıp true tone kapatınca bembeyaz oldu. Uzun süre gümüş renk kullandıktan sonra space gray biraz tuhaf gelse de hemen alıştım. Arka tarafta baya parmak izi oluyor fakat kılıfla kullanacağımdan problem yaratmayacak.

Bu arada belkin kablosuz şarj cihazı da aldım, fiyatı biraz içime otursada battı balık yan gider diyerek aldım. Yarı fiyatına anker vardı fakat ne olur ne olmaz diyerek apple'ın önerdiği belkin aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 9 Nisan 2018; 20:27:29 >
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.