Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
818.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsinan93

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Bende bugüne kadar hep siyah telefon kullandım silver alasım var. Gitti gidiyor gibi sitelerden almanın bir mahsuru var mı?

bir sıkıntı olacağını sanmam.

sonuçta get sistemi var, para havuza gider telefon gelir ürün koduna, seri numarasına, imeisine bakarsınız sıkıntı yoksa onay verirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FearMaster kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Deneyimlerinizi bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Ment kullanıcısına yanıt
    O zaman bizim buradaki operatörlerin de mi güncellemesini bekleyeceğiz acaba? En iyisi Apple Türkiye ile iletişime geçmek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: high-fidelity

Anladım hocam.

Ben Gittigidiyor'u tercih ettim bakalım ne olacak.. =)

Bu arada ''iade'' konusundaki kıstas şuydu benim için, sizinki gibi değil de telefonda bir sıkıntı vs varsa bir kaç gün kullandıktan sonra iade verebilmek.

Gittigidiyor'da bu mümkün. Zaten olayı o bence.

Kapalı ürünü zaten geri almaları lazım. Orası garanti. =)

gittigidiyor üzerinden aldın ama. SATICI kim o önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

Hayırlı olsun hocam. Deneyimlerinizi bekliyorum
    Teşekkür ederim hocam. Son beş yılda her sene telefon değiştirmek zorunda kaldığım için bu sefer de böyle bir şey deneyeyim dedim.
  • 8 plus için kol bandı alan var mı?(koşu ve spor yaparken kullanmak için) varsa güzel bir link alabilir miyim acaba

• emre_14 E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.

• Bende 2 gün önce 8 Plus Silver ile aranıza katıldım. 6s'ten geçeceğim için boyut konusu soru işaretiydi benim için, burayada yazmıştım hatta. Ancak herhangi bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar alışmaya başladım. Büyük telefon ayrı bir güzel sanki.
  • Arkadaşlar daha önce de konuşulmuştu ama 8 plus telefonumda ben aradığım zaman kulaklık ile hiçbir problem yokken , dışarıdan arama geldiğinde hiçbir şekilde ses gelmiyor ve gitmiyor. Versiyon 10.3 te oldu bu sorun. Şu an 10.4 beta 1 deyim ama hala devam ediyor. Ayrıca aparat ile başka bir kulaklık denedim onda da sonuç aynı. Sizden ricam imkanı olan arkadaşlar deneyebilir mi ?

• Hayatimda ilk kez iphone yenilemedim ve iphone 7 plus ile devam ediyorum. Sizce hata mi yaptim beklemekle ? Teşekkür ederim.

Gecenlerde babam abd den geldi onada alma dedim 999 dolarmis hersey dahil. Ama yurtdisi almam zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

Hayatimda ilk kez iphone yenilemedim ve iphone 7 plus ile devam ediyorum. Sizce hata mi yaptim beklemekle ? Teşekkür ederim.

Gecenlerde babam abd den geldi onada alma dedim 999 dolarmis hersey dahil. Ama yurtdisi almam zaten.
    Düz 7 olsaydı belki düşünülürdü ama 7 plustan geçmenin bir miktar performans artışı ve batarya ömrü haricinde mucize bir getirisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 6 Nisan 2018; 19:28:43 >
    Teşekkür ediyorum

• Satıcı ''Ereyon'' fakat Gittigidiyor üzerindeki bu iade sistemini bir çok arkadaşım teyit etti.

İade konusunda hiç sıkıntı yaşamadıklarını, kimden alınırsa alınsın ürünün iade edilebildiğini vs.

Zaten siz ücreti onaylamadan satıcıya geçmiyor ödeme.

O bir artı. N11'de de var bu olay fakat bana Gittigidiyor'u önerdi çevremdekiler.

Ereyon'u da araştırdım. Eski bir firma. Genellikle yorumları iyiydi. Bir tek siyah olan renk en uygun oradaydı. O yüzden ondan aldım.

Umarım kötü bir durum ile karşılaşmam, her açıdan. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: high-fidelity

Satıcı ''Ereyon'' fakat Gittigidiyor üzerindeki bu iade sistemini bir çok arkadaşım teyit etti.

İade konusunda hiç sıkıntı yaşamadıklarını, kimden alınırsa alınsın ürünün iade edilebildiğini vs.

Zaten siz ücreti onaylamadan satıcıya geçmiyor ödeme.

O bir artı. N11'de de var bu olay fakat bana Gittigidiyor'u önerdi çevremdekiler.

Ereyon'u da araştırdım. Eski bir firma. Genellikle yorumları iyiydi. Bir tek siyah olan renk en uygun oradaydı. O yüzden ondan aldım.

Umarım kötü bir durum ile karşılaşmam, her açıdan. :)
    Ereyon oldukça eski güvenilir bir e-ticaret sitesidir.

Zamanında direk sitelerinden çok alışveriş yapmışlığım olmuştur.

• 11.3 güncellemesi ile aldığım pil kullanım süresi. Önceki sürümlere göre bu değer harika önceden 9 saat civarında alıyordum şimdi bu güncelleme ile 11 saati geçti.

Bende öyle duydum o yüzden tercih ettim.

Pozitif tecrübeleriniz olmasına sevindim. =)
  • Merhaba eskiden android kullancısıydım ilk defa iphone kullanacağım kısıtlı bir sistem olmasından kaynaklı hala cekiniyorum ama umarım zamanla severim.Bu klavye de üst kısımda sayıların hep görünme şansı yok mu sürekli 123 e basıp geçmek hiç pratik değil.ayrıca olmazsa olmaz Ayarlar ne bilişim pratik yollar veya uygulamalar nelerdir?

• Bu siteden telefonunuzun hangi tarihte ve hangi fabrikada üretildiğini öğrenebilirsiniz.

sndeep.info
    SNDeepInfo - All information on the phone's IMEI or serial number
    https://sndeep.info/en

İmei numarası yazmak istemeyen arkadaşlar seri numarasını yazarak kontrol edebilir.

Ek bir bilgi olarak not düşeyim buraya, merak edenler varsa bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 7 Nisan 2018; 0:3:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eorenc

Arkadaşlar daha önce de konuşulmuştu ama 8 plus telefonumda ben aradığım zaman kulaklık ile hiçbir problem yokken , dışarıdan arama geldiğinde hiçbir şekilde ses gelmiyor ve gitmiyor. Versiyon 10.3 te oldu bu sorun. Şu an 10.4 beta 1 deyim ama hala devam ediyor. Ayrıca aparat ile başka bir kulaklık denedim onda da sonuç aynı. Sizden ricam imkanı olan arkadaşlar deneyebilir mi ?
    Hocam ben de aynı problem var. 11.3 e yükseltince oldu sorun halen devam ediyor. Güncellemeyi WiFi üzerinden yaptım. Birde iTunes üzerinden yapmayı deniyecem. Servisi aradım böyle bir çözüm önerdiler bakalım etkili olacak mı. Sen güncellemeyi WiFi üzerinden mi yaptın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.