Bildirim
Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (299. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Bende 8 plus ile aranıza katıldım. Alır almaz komple full body kit yaptırdım, ilk ödeme biraz tuzlu da olsa bundan sonraki her yenilemem 25 lira olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu kılıfsız kullanan var mı ? 8 plus kullanıyorum, kılıfla kullanmak pek istemiyorum ancak diğer seriler gibi düşünce hemen göçük oluyor mu?
Selamlar herkese,
Bende Gittigidiyor aracılığı ile Ereyon firmasından aldığım Iphone 8 256GB Space Gray ile dün aranıza katıldım.
Ereyon'un adresi eksik girmesi dışında bir sıkıntısı olmadı.(Allah'tan şubeye geldiği gibi gidip aldım yoksa çok dolaşacaktı kargo) Onun dışında güvenilir bir satıcı.
Telefonun herşeyine baktım. Herhangi bir sıkıntı yok. Şarj süresi şuan için eski telefonumdan(HTC One M9) sonra çok çok iyi geldi.
Ama arkadaşım ''1 ay sonra görürsün düşüşü'' diyerek gülüyor. :D
True Tone şimdilik rahatsız etmedi beni. Hafif sarartıyor ama abartılacak gibi değil. Herkesin kapattığını görüp şaşırmıştım ama bana kapattırmadı henüz. =)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onun dışında Samsung'un kablosuz şarj cihazını kullanıyor arkadaşım ve bir çok yerde çok uyguna satılıyor. Herhangi bir sıkıntı olmadığı gördüm. Bende ondan alacağım.
Kablosuz şarj pratik ve havalı bir özellik. :)
Kılıf olarak Spigen Ultra Hybrid 2'nin siyah kenarlı olanını kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Herkese cihazları ile keyifli ve sorunsuz kullanımlar dilerim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high-fidelity -- 9 Nisan 2018; 23:56:28 >
-
Hayırlı olsun size dequote:
Orijinalden alıntı: high-fidelity
Selamlar herkese,
Bende Gittigidiyor aracılığı ile Ereyon firmasından aldığım Iphone 8 256GB Space Gray ile dün aranıza katıldım.
Ereyon'un adresi eksik girmesi dışında bir sıkıntısı olmadı.(Allah'tan şubeye geldiği gibi gidip aldım yoksa çok dolaşacaktı kargo) Onun dışında güvenilir bir satıcı.
Telefonun herşeyine baktım. Herhangi bir sıkıntı yok. Şarj süresi şuan için eski telefonumdan(HTC One M9) sonra çok çok iyi geldi.
Ama arkadaşım ''1 ay sonra görürsün düşüşü'' diyerek gülüyor. :D
True Tone şimdilik rahatsız etmedi beni. Hafif sarartıyor ama abartılacak gibi değil. Herkesin kapattığını görüp şaşırmıştım ama bana kapattırmadı henüz. =)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onun dışında Samsung'un kablosuz şarj cihazını kullanıyor arkadaşım ve bir çok yerde çok uyguna satılıyor. Herhangi bir sıkıntı olmadığı gördüm. Bende ondan alacağım.
Kablosuz şarj pratik ve havalı bir özellik. :)
Kılıf olarak Spigen Ultra Hybrid 2'nin siyah kenarlı olanını kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Herkese cihazları ile keyifli ve sorunsuz kullanımlar dilerim..
-
Çok teşekkür ederim. =) -
11.2.1 hocam cihazla birlikte gelen sürümdeyim hala güncellemedim.
7 plus'ın da çift kamera ve ekran boyutu farkı var bildiğim. onlar da önemli değil, 7 fazlasıyla işimi görür hocam. -
oyun oynadınız mıquote:
Orijinalden alıntı: tnrvrd1996
11.2.1 hocam cihazla birlikte gelen sürümdeyim hala güncellemedim. -
Evet oyun ve youtube da çok vakit geçirdim
Dfu ile temiz kurulum yaptım tekrar pil sağlığı %100'e çıktı..quote:
Orijinalden alıntı: BetterCallVicke
Cihazı alalı henüz 3 hafta oldu fakat dün pil sağlığına girdim ve pil sağlığı %98 gösteriyordu anormal bir düşüş olmuş. Bende apple destek ile sohbet başlattım fakat ordada %98 olarak çıktı bakalım dfu ile tekrar yükleme yapıp 2 hafta izleyeceğim. ama böyle durumlar insanın canını sıkıyor. i8Plustan önce SE kullanıyordum. 20 aylık cihazda pil sağlığı %93 küsür bir rakamdı bu cihaz daha 1 ayını doldurmadan %2 kayıp yapmış... -
Cok severek kullandigim samsung s8 64 gb 18 ay garantili cihazimi macbook alacagimdan iphone 8 ile takaslamak istiyorum. Ankara içi 64 gb garantili turkiye cihazi iphone 8 i olup takaslamak isteyen olur ise iletisime gecebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoNsE -- 10 Nisan 2018; 0:57:8 >
Hocam neden kullanımda oyun ve youtuve gozukmuyor yukarda mı kullanımquote:
Orijinalden alıntı: tnrvrd1996
Evet oyun ve youtube da çok vakit geçirdim
merhaba arkadaşlar
iphone hakkında merak ettiğim bir iki şey var beni aydınlatırsanız çok memnun kalacağım..
şimdi Bulgaristanda kuzen iphone 8 64 gb aldı ocak ayında
telefon 4 aylık faturalı garantili, satmak istiyor.
fiyatı buraya göre cazip ötesi..
alıp o telefonu Türkiyede Kullanabilirmiyim
herhangi bir simkilidi vs. sorunu yaşarmıyım
oranın Telenor operatöründen satın almış.. -
Arkadaşlar hücresel veri kısmındaki istatistik sıfırlama tarihi hat ile mi alakalı cihaz ile mi alakalı? Bilgisi olan var mı? 3gün önce kapalı kutu yurtiçi aldığım cihazda istatistik sıfırlama tarihi ekim 2017 gözüküyor. Bundan öncede iphone kullanıyordum ilk değil yani.
-
Hocam bilgisayar üzerinden sıfır kurulum yaptım ben hatta yedek de yüklemedim. Yeni iphone olarak tanımladım. Ama düzelmedi benim sorunum. Servise göstermeyi düşünüyorum.
O zaman başka çare kalmamış görünüyor maalesef. Servise göstermekte fayda var. İstanbuldaysanız sabah erken genelde 10 da açılıyor randevu almadan gösterebiliyoruz galiba. Kolay gelsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet 8 Plus 👍quote:
Orijinalden alıntı: hkn87
Hocam cihaz nedir? Plus gibi sanki
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X