Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefonun ekran kapalıyken gelen cağrılarda sadece kaydırarak cevapla seçeneği var çağrıyı red etmek için güç düğmesine iki kere basıyorum
    ama ekran açıkken kabul et ve reddet seçeneği çıkıyor.
    ekran kapalı iken de kabul et ve reddet seçeneği nasıl ayarlanır.
  • Arkadaşlar iPhone 7 sen 8 plus a geçmeye değer mi sizce ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emre_14 E kullanıcısına yanıt
    Hocam alırken belirli modeller dışında facetime kapalı oluyor ne yazık ki o ülkeye giriş yaparken kısıtlanmış telefonlarda sonradan açılması gibi bi durum söz konusu değil. Apple yetkilileri ile de görüşseniz size öyle söyleyeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ment

AliExpress BaseUs deneyin mükemmel

Teşekkür ederim hocam, siz aldıysanız link var mı? Çok fazla kılıf var hangisini almalı bilemedim.
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle değer Plus almayanlar bin pişman oluyor sonrasında. Pil ve Kamera bakımından her türlü plus alınır hocam
  • Hocam, Suudi Arabistan Hattını bizzat taktık FaceTime açıldı. Turkcell Vodafone taktığımızda kapandı.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Buyrun ben çok memnunum kendime ve eşime aldım.
    s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/ANremimE

• quote:

Orijinalden alıntı: fantom1054

Haklısınız hocam hiç düşünüp can sıkmaya gerek yok. Kimi arkadaşlarında %99 gözüküyor, belki yazılım çok tutarlı hesaplayamıyor da olabilir.

Hocam bu konuda haklısınız çünkü daha beta sürümünde hatalı gösterebilir. Başka kaynaklardan baktığımda %100 gözüküyor ama pil sağlığında %99 gözüküyor
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Aynısını kullanıyorum 4 aydır. Spigen liquid crystal. Sararmaya başladı. İlk aldığım renkte değil kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ment kullanıcısına yanıt
    Hocam şuna bir göz atın isterseniz

• CIBA C kullanıcısına yanıt
    Mantık şu. Telefon kilidi açıksa telefona bakıyorsunuz. Ekrana dokunarak evet ya da hayır dersiniz. Telefon çalarken, açmak için kaydırmanız gerekir. Yanlış dokunmaları engellemiş olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deaglen40 D kullanıcısına yanıt
    11.1.2 ile neden güncelledim bilmiyorum. 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam.

Ben Gittigidiyor'u tercih ettim bakalım ne olacak.. =)

Bu arada ''iade'' konusundaki kıstas şuydu benim için, sizinki gibi değil de telefonda bir sıkıntı vs varsa bir kaç gün kullandıktan sonra iade verebilmek.

Gittigidiyor'da bu mümkün. Zaten olayı o bence.

Kapalı ürünü zaten geri almaları lazım. Orası garanti. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high-fidelity -- 5 Nisan 2018; 23:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsy

11.1.2 ile neden güncelledim bilmiyorum. &#128513;

fabrika cıksıı bu sürüm mü oluyor yoksa yıllara göre degisiyor mu
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden bende bugün n11 üzerinde incehesaptan aldım bakalım sıkıntısız gelsinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Hayırlı olsun şimdiden bende bugün n11 üzerinde incehesaptan aldım bakalım sıkıntısız gelsinde

Sizede hayırlı olsun, kazasız belasız kavuşuruz inşallah
  • Hangi modeli alıyorsunuz arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

Hangi modeli alıyorsunuz arkadaşlar

8 plus space gray aldım ben.

2 yıla yakındır 6s silver kullanıyorum, telefonum beni hiç üzmedi hala da memnunum fakat artık 4.7 inc ekran gözüme ufak görünüyor. A9 çipsette artık yavaş yavaş eskimeye başladı, iphone 8 alacaktım fakat ekran boyutu değişmeyeceğinden sadece a11 çipset ve kamera iyileştirmeleri için geçmenin mantığı yok dedim daha büyük ekran ve daha uzun batarya ömrü için plus almaya karar verdim. Telefonun büyüklüğü ve biraz ağır oluşu gibi riskleri kabullendim fakat alışacağımı düşünüyorum. 5s'den 6s'e geçerken de 6s gözüme büyük görünmüştü ama 1 haftada alışmıştım.

Hep silver renk tercih ediyordum ama artık sıkıldım, ekran da büyüyeceği için silver renk siyah büyük ekranda biraz sırıtıyor, arkası hoş görünüyor ama zaten kılıf takacağımdan bir anlamı olmayacak, space gray siyah büyük ekranda daha uyumlu ve hoş duruyor o yüzden space gray tercih ettim. Gold'a hiç bakmadım biraz kadın işi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 6 Nisan 2018; 0:44:21 >

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Bende bugüne kadar hep siyah telefon kullandım silver alasım var. Gitti gidiyor gibi sitelerden almanın bir mahsuru var mı?

• Güle güle kullanın arkadaşlar, ben de dün 8 plus space gray 64gb olan modelini sipariş verdim. Benim için ilk ios deneyimim olacak. Eski telefonum A7 2016 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 6 Nisan 2018; 8:10:31 >
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.