Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

A1897

Hocam cok tesekkur ederim eski sayfalarda gezinirken sizin yazilariniz gordum. Sizde a1897 aldiniz galiba sikinti olmadi sanirsam.

Birde hocam a1897 kodu t mobile ve att de varmis galiba bunlarin icinde kendi simi cikiyor ve ilk calistirmada kesinlikle bunu cikarmak.gerekiyor degilmi?

Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.

Siz yine de içindeki simi çıkartın kendi sim kartınızı takın ne omur ne olmaz.

Ben Türkiyeden aldım cihazı n11 in kampanyası vardı .

Cok tesekkurler hocam yardiminiz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler çok rica ediyorum yardım gerekiyor.

-kelime bazlı sms filtresi yapabileceğim bir uygulamaya ihtyiacım var örneğin ahmet yazacağım içinde ahmet geçen smsler spama düşecek tek istediğim bu

-ikincisi 8plus 11.1.2 sürümündeyim 11.2.5 gelmiş geçmeyi tavsiye eder misiniz? ARtısı eksisi nedir?

Teşekkürler.
  • Hayırlı akşamlar cümleten 8 plusda hiç kamera sorunu yaşayan oldu mu benim dün başıma geldi 2 saat öncesine kadar sorunsuz kullandığım kamera 2 saat sonra hiçbir darbe almadan düşürme felan olmadan bozuldu bazen yeşil gösteriyor dikine beyaz çizgiler çıkıyor ama portre modunda hiçbir sıkıntı Yok

• Merhaba arkadaşlar. 20 aydır kullandığım Samsung Galaxy S7 cihazımı herhangi bir sorunu olmamasına rağmen sırf iPhone kullanma hevesi için bırakıp 64 GB’lik Gold renk iPhone 8 Plus aldım. Vatan bilgisayarın Fiba bank kredi kampanyası ile aldım. 4800 tl’ye. İlk iPhone’um oluyor bu şuna çok iyi gidiyor. Herkese selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 13 Şubat 2018; 23:40:56 >
  • İPHONE'A YUKLU OLAN .İPA UYGULAMASINI JEILYBREAKSIZ TELEFONA NASIL KURABILIRIM?
  • Arkadaşlar merhaba güncel yurt dışı iPhone 8 plus lar nekadardır

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    3600-3700 arasi..

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

3600-3700 arasi..

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Arkadaşlar merhaba güncel yurt dışı iPhone 8 plus lar nekadardır

Yurt dışından iPhone alındığında, pasaporta işletmek için fatura numarası gibi bilgiler isteniyor herhalde değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

quote:

Arkadaşlar merhaba güncel yurt dışı iPhone 8 plus lar nekadardır

Yurt dışından iPhone alındığında, pasaporta işletmek için fatura numarası gibi bilgiler isteniyor herhalde değil mi?

Hayır fatura numarasına gerek yok.

• Arkadaşlar iphone 8 plus için şu şarj cihazını kullanan var mı? Bunun için bir de hızlı şarj adaptörü mü gerekli?

• [simage][/simage]Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

En yukarıda whatsapp ve instagram var orayı ss alamadım. Aslında daha uzun gider dikkatli kullanımda mobil veri ve wifi sürekli açıktı ekran parlaklığı otomatik.
  • İphone 8plus için kılıf önerisi beklerim

• celalsungur kullanıcısına yanıt
    Doğru olabilir hocam,alacak olan ben değilim bir arkadaş için sormuştum

• quote:

Doğru olabilir hocam,alacak olan ben değilim bir arkadaş için sormuştum

Yarın Dubai’ye gidiyorum. Belki bir telefon alırım. iPhone 6 Plus hala biraz sıkıntılı.
    Onun için sordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • a1864 model iphone 8 plus cihazımın tr de garantili olduğu apple destek tarafından teyit edildi.Alacak arkadaşların bilgisine.Herhangi bir yetkili servisten hizmet almamda sorun olmayacağını ilettiler.Arayan soran arkadaşların bilgisine.
  • Carrefour da 8 plus 4499 tl apple tr garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmz56 -- 15 Şubat 2018; 0:24:44 >
  • viper_3 kullanıcısına yanıt
    Bende de a1864 var garanti gözüküyor ama parça desteği vermiyorlar mış bana öyle söylediler garantiye gösteremedim

• 6s den 8 plusa gectim ama hep ayni tlf kullanıyormuşum hissi veriyor boyutlari dışında aklim bir taraftan da samsung s8 dene diyor gerci daha once kullandim kisa sure sizce hatami yapmis olurum fikir verirseniz sevinirim

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    4-4s-5s-6s ve şimdi de 8 plus gümüş. Hiçbir zaman kılıf kullanmadım. Ara sıra önlerine cam taktığım oldu ama bir süre sonra çıkarıp attım hep. 8 plusa ne ön ne arka hiçbir şey takmadım. Arka sağlam, ekranda yarım cm bi çizik oluşmuş dikkatli incelenirse görülüyor. Yine de takmayı düşünmüyorum. Bu şekilde çok estetik ve şık duruyor. Hepsinden önemlisi ekran çok güzel. Uyduruk bir jelatinle bu kaliteli ekranı öldürmek istemem.

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.