Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme ile ilgili soranlara cevaben; çıktığı gün güncelliyorum bir sorun yaşamadım. Bir fark da görmedim şimdiye kadar 8 plus hariç. 8 plus ı aldıktan 4 gün sonra güncelleme geldi. İlk günler bir iki kez takıldığı saçmaladığı oldu fakat güncellemeden sonra bir kere bile takılma olmadı. Tabiri caizse yağ gibi kayıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Sadece imei numarası yeterli 👍

• Arkadaşlar bakar mısınız. iphone 8’imin şarjı 4g’de 1 gün gidiyor ama son iki gündür yavaş şarj etmeye başladı. Sorun ne olabilir yardım edermisiniz

• Merhabalar, portre modunda “uzaklaşın.” yazıyor ve odaklayarak çekmeyip normal modda çekiyor. Bu sorunu yaşayan ve nasıl düzeleceğini bilen var mı acaba? Ayarlarda vs bir şey bulamadım da.

• quote:

Orijinalden alıntı: kbraaydn

Merhabalar, portre modunda “uzaklaşın.” yazıyor ve odaklayarak çekmeyip normal modda çekiyor. Bu sorunu yaşayan ve nasıl düzeleceğini bilen var mı acaba? Ayarlarda vs bir şey bulamadım da.

Objeye çok yakın veya çok uzak olursanız portre modunu sağlıklı çekemezsiniz. En ideal uzaklık en az 1,5-2 metre uzakta olmanızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmyn

4-4s-5s-6s ve şimdi de 8 plus gümüş. Hiçbir zaman kılıf kullanmadım. Ara sıra önlerine cam taktığım oldu ama bir süre sonra çıkarıp attım hep. 8 plusa ne ön ne arka hiçbir şey takmadım. Arka sağlam, ekranda yarım cm bi çizik oluşmuş dikkatli incelenirse görülüyor. Yine de takmayı düşünmüyorum. Bu şekilde çok estetik ve şık duruyor. Hepsinden önemlisi ekran çok güzel. Uyduruk bir jelatinle bu kaliteli ekranı öldürmek istemem.

Geçen yazdığım dönemden itibaren ekran koruyucusuz ve kılıf ile kullanıyorum. Kılıf olarakta Spigen Liquid armor veya Apple deri kılıfı kılıfı kullanıyorum yani çokta kalın olmayan kılıflar kullandığım halde hiçbir şekilde çizik olmadı. Deneyimim çok olumlu boyutta değişti eskisine göre daha fazla keyif alıyorum dikkatli kullanılırsa bir sorun olacağını zannetmiyorum.

• Huseyinaydin.97 H kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunun varsa teleservice yada kvk ya gotur. Ben ozellikle 2 kez aradım bir sorun olmayacağı söylendi

• Bunlarda benim pil kullanım yüzdelerim

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• Değerli forum sakinleri,kullanmakta olduğum iphone 6 plus cihazımda olusan problemler nedeniyle artık yeni telefona geçme vaktim geldi.Hali hazırda amerikada bulunan bir tanıdık vasıtasıyla telefon alacağım.8 plus gold 256 gb beni çok cezbediyor fakat nesil farkından dolayı x daha güncel bir telefon olarak gözükmekte.256'lık gold renk 8 plusmu iphone x 64gb mı tercih edilmelidir?Siz değerli kardeşlerimin yorumu benim için önemli.Yorumlarınızı ve tartışmalarını saygı çerçevesinde belirtirseniz kardeşinize bir nebzede olsa katkıda bulunmuş olursunuz.Saygılar
  • ince.hastalik kullanıcısına yanıt
    8 plus gold veya herhangi bir rengi 64 lük al bence. 8 plus 64. X ile ilgili hergün yeni bir eleştiri videosu yayınlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 15 Şubat 2018; 21:42:53 >
  • FthK. kullanıcısına yanıt
    çok sık telefon değiştiren biri değilim .Oyüzden 256lık almayı düşünüyorum.Tek çekincem 8 plustan sonra kasanın guncelliğini yitiricek olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPro HD

[simage][/simage]Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

En yukarıda whatsapp ve instagram var orayı ss alamadım. Aslında daha uzun gider dikkatli kullanımda mobil veri ve wifi sürekli açıktı ekran parlaklığı otomatik.

bende de 8 plus var 1 hafta önceye kadar 10-11 saat kullanım veriyor max 45 saat bekleme gördüm full wifi ve mobil veri açık otomatik parlaklık 1 haftadır aynı kullanmama rağmen 8 saat kullanımı zorlayarak görüyorum sebebini çözemedim siz nasıl kullanıyorsunuz cihazınızı

• ismailozcn İ kullanıcısına yanıt
    Hocam güç tasarruf modu açık yüzde yüz şarjda iken bir saat kullanım sonucu yüzde doksan dokuza düşüyor. eve gelince mobil veri kapatıyorum anında wifi geçiyorum ve okulda olduğum için okulda da wifi kullanıyorum bu yüzden galiba bu kadar uzun dayandı. pekte bir şey yapmadım kendisi otomatik gidiyor zaten de ben her gece bir kere şarjda bırakılması taraftarıyım.
  • 8 plus için portre modu betadan ne zaman çıkar sizce?
  • tens T kullanıcısına yanıt
    Biliyorum, ilk zamanlarda da portre modunu kullanabiliyordum. Sonrasında gelişen bir durum muhtemelen. Apple destekle görüştüm, iCloud yedeklemeyi bitirebilirse inşallah cihazı tamamen sıfırlayıp, güncellemeyi tekrarlayacaklar🤷🏼‍♀️ Sanırım tek benim telefonda problem oldu.
  • duayen00 kullanıcısına yanıt
    Valla zaten çift kamera ve ois oldugu sürece rahatlıkla portre çekebilmemiz lazım beta olan portre modu çok yetersiz geliyor bana diğer cihazları kullandıktan sonra sanırım bu kadar bekletmeye ciddi birşeyler çıkartırlar gibi geliyor. Tabi ufak bir sensör ekleyip iphone9plus satıslarını arttırmak gibi bir gayede olabilir.
  • Arkadaş şöyle bir değer paylaşmak istedim

• Arkadaşlar bende otomatik güncelleştirmeler açık olmasına rağmen güncellemiyor neden olabilir? App store girene kadar gözükmüyor bile güncellemeler elle güncelliyorum.

• iPhone X den 8 plusa geçen var mı aranızda? Sırf gold rengi için satıp geçmeyi düşünüyorum ama ne kadar mantıklı olur onu düşünüyorum. Bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

iPhone X den 8 plusa geçen var mı aranızda? Sırf gold rengi için satıp geçmeyi düşünüyorum ama ne kadar mantıklı olur onu düşünüyorum. Bilemedim

Renk efsane. X hoşunuza gittiyse bence maceraya gerek yok. Yok X den memnun değilseniz geçmek sizin için daha iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.