Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam bendede öyle oluyor hoparlör de sorun var diye korkuttu baktım sorun yok ama arada sapıtıyor dediğiniz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaresmanıntrivelası -- 10 Şubat 2018; 13:32:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar n11 de 4300 civarinda satilan iphone 8+ 64 goruyorum 24 ay garantili felan diyor bunlarda sikinti var midir? yoksa apple dan mi almak gerek arada 400 fiyat farki var?
  • 111 TL hafta sonu kuponu + 75 TL(Bonus kart varsa) satıcıdan satıcıya 4100-4150 TL arasında alabilirsiniz.Cihazı ilk aldığınızda fatura ile kutu üzerindeki imei eşleşiyor mu kontrol edin,kutuyu açmadan önce Apple’dan aktivasyon sorgulaması yapın eğer kayıt yoksa gönül rahatlığı ile kutuyu açın.Jelatinleri sökmeden ve sim kart takmadan cihazın etrafını kontrol edin.Kamerada toz felan kasada herhangi bir iz var mı kontrol edin.Herhangi bir sorun yoksa jelatinleri söküp sim kartınızı takın daha sonra bir problem görürseniz artık muhattabınız garantidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeoBurak -- 10 Şubat 2018; 15:33:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozceli kullanıcısına yanıt
    Bu soru elma ile armutu karşılaştırmaya benziyor. İkisi farklı segmentlerde işletim sistemlerinde telefon. Öncelikle telefondan ne beklediğin çok önemli.

Note8
    mate10pro
    iphone 8plus

Kamera + Batarya cok önemli diyorsan Mate10Pro fakat bazı sorunları var ben ugrasırım dersen hiç düşünme

Mate10pro ile note8 arasında tek fark ekran ve kamera note8de optimizasyon özelliği cok daha iyi kameranın ama mate10u 10 gün kullanınca note8e fark atacak manuel ayarlamalara çekimler yaparsın

Ben açıkcası çok yoruldum telefon değiştirmekten dediğim gibi sorunsuzluk açısından mate 10 proya geçtim.

Kamerası Mate10 ile karşılaştırılamaycak düzeyde iphone8plus un normalinden farkedilir tek farkı portre çekimi onuda açıkcası başarılı bulmuyorum yakın plandan portre çekemiyorsunuz kişi illaki 1 mt aranız olması lazım kişi bazlı bir portre özelliği mevcut nesnel değil.

Mate 10 proda kronik bir sorun mevvcut hoparlorunden cızırtı geliyor benim ilk aldıgımdan ücret iadesi aldım bu sebeple sorun bendekindedir herhalde dedim baska bir tane buldum 2 gün kullanılmış telefon onda da aynı cızırtı vardı. Bana sorarsanız huawei 2 3 sene daha ister piyasaya düzgn telefon sokması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yabancı Karakter

Arkadaşlar hey siri kullanıyor musunuz? Şarjı çok yer mi?

valla ben kullanıyorum nasılsa bu meleti her aksam sarja takıyoruz ha aksam ilk eve varınca takmısım ha yatmadan önce :D Mate 10 pro kullandım bir süre gün sonunda %55 şarjım kalıyodu ne yapacam takmayacammı sarja ertesi gün korka korkamı gezecem diye :D Kullan arkadas ne farkedecek en fazla 1 saat ekran süresi. Yolculuk esnasında kapat cok sarj sorunu yaşarsan zaten güç tasarrufunda kapatıyor otomatik
  • nereye yazağımı tam kestiremedim şehirler arası yolda oynayabileceğim saran ücretsiz oyun tavsiyesi olan var mı? tek elle beceri tarzda değilde uzun süreli bölümlü yada strateji tarzı önerilerinizi bekliyorum.
  • Aynen her zaman olmuyor ama arasıra oluyor sanırsam donanımla değil yazılımla alakalı çok sorun etmiyorum ama umarım bir sonraki güncellemeyle düzeltirler

• hayırlı akşamlar arkadaşlar geçtiğimiz aylarda bir arkadaşımız iphone 8 plus için ya ailexpres yada aliababa dan siteyi tam olarak hatırlayamadım ama yurtdışından

APPLE 8 PLUS için kılıf almıştı apple store de satılan kılıfın hemen hemen aynısı idi linkte paylaşmıştı ancak bir türlü o sayfayı bulamadım 20 tl civarında bir şey tutmuştu o ürünün linkini bilen varsa benimle paylaşır mısınız ?

şimdiden teşekkürler saygılar
  • kapttan26 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumun icin. Anlaşılan geçmeye gerek yok. Batarya performansları 2 Side günu kurtarıyor. Kamera evet önemli ama anladığım kadarıyla atla deve değil ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Yabancı Karakter

nereye yazağımı tam kestiremedim şehirler arası yolda oynayabileceğim saran ücretsiz oyun tavsiyesi olan var mı? tek elle beceri tarzda değilde uzun süreli bölümlü yada strateji tarzı önerilerinizi bekliyorum.

Boom Beach olabilir

• 2 gün önce Dubai’den aldığım ip8 ile aranıza katıldım. Önceki telefonumda ip5 di, bu da 5 yıl gitse yeter bana. Dubai’den iphone almanın dezavantajı legal olanlarında facetime çalışmıyor. Ancak kaöak yollarla getirilen modelleri bulmak da mümkün. Ben iphone 8 64 gb i 2799 dirhem’e aldım. 1 dirhem 1,03 TL. Kabaca 2.882 TL yapsa da kredi kartı ile alınca kart dirhemi önce usd ye çeviriyor, usd yi de tl ye çeviriyır. İki defa kur alış satışı sebebiyle bana 2.980 TL ye geldi.

Dükkanlardaki Güncel fiyatlar:
    IP 8 64: 2.799 Dirhem
    IP 8 plus 64: 3.399 Dirhem
    IP X 64: 3.979 Dirhem
    TR den düzgün bir kur ile BAE Dirhem’i alıp giderseniz iphone X 64 gb i 4.100 liraya almış olursunuz. Tabii birde 170,70 TL kayıt ücretini de unutmamak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphone 7 128 gb cihaz kullanıyorum iphone 8 e 1000 lira civarı fark verip geçmelimiyim sizce iphone 8 kullananlar belirgin farklari yazabilirmi ( özellikle iphone 7 den 8 e geçenler memnunmu ) kararsızım , güncel telefon kullanma adına geçmelimiyim sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

hayırlı akşamlar arkadaşlar geçtiğimiz aylarda bir arkadaşımız iphone 8 plus için ya ailexpres yada aliababa dan siteyi tam olarak hatırlayamadım ama yurtdışından

APPLE 8 PLUS için kılıf almıştı apple store de satılan kılıfın hemen hemen aynısı idi linkte paylaşmıştı ancak bir türlü o sayfayı bulamadım 20 tl civarında bir şey tutmuştu o ürünün linkini bilen varsa benimle paylaşır mısınız ?

şimdiden teşekkürler saygılar

Aradığın kılıfı anladım sana bir link atıyorum

• ir10 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 11 Şubat 2018; 2:28:48 >
  • Ios 11.1.2

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticbk -- 11 Şubat 2018; 2:36:22 >
  • 8 Plus iOS 11.0.2 Güç tasarruf modu hiç açılmadı.

• Kılıf ve koruyucu cam arayan arkadaşlara Youtube'da Webtekno'nun Iphone 8 dayanıklılık testini izlerse kılıf cam gibi şeylerin bu alet için ne denli gereksiz olduğunu anlayacaktır. Adamlar full güçle falçata vurdu anahtar sürdü yetmedi yere attı ekran ve arka camda tek kılcal çizik bile yok ya la
  • Valla hiç takıntılarım yok ekran ışığı sonda full 4g konum açık bildirmler açık

hiç her yerde piriz var şarjın biterse takarsın halledersin

Mağarada mı yaşıyorsunuz arkadaş

• Benim telefonumda oluşan çizikler uçaktan düştüğünde oldu herhalde ..

• Bunlar da benden olsun

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.