Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 plustan 8 plusa geçicem,şu gold rengi çok güzel ama şimdiki telefonumda gold olduğu için kararsız kaldım,tasarım zaten aynı,bari renk biraz farklımı olsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal gold rengini kullananlar 8 serisinde ki gold normal gold renginden farklı mı arkadaşlar? Lütfen bizzat kullananlar söylerse sevineceğiz.

• Giansello G kullanıcısına yanıt
    1 hafta oldu alalı renk ve cihaz çok güzel tavsiye ederim ;)

• Arkadaşlar mutlaka sorulmuştur ama kusura bakmayın.

Hızlı şarj özelliği için yeni adaptör lazım onu biliyorum ama yeni kablo da almak gerekir mi ?

Bir de apple'ın ki çok pahalı, aliexpressten alan ve memnun kalan arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi, çok sevinirim.

Teşekkürler...
    Geçte sende kurtul bizde kurtulalım hocam

• 8plus 11.1.2 den 11.2.5 e geçmeli miyim?

Bir fikir verin lütfen !
  • Katibim kullanıcısına yanıt
    Giansello G kullanıcısına yanıt
    Plustan geçmiş idin zaten. Ama o siyahtı sanırım. Geç gold rengine rahatla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 16 Şubat 2018; 19:59:18 >
  • FthK. kullanıcısına yanıt
    Evet siyah Plus'dan geçmiştim, şimdilerde kararsızlığın zirve noktasındayım. Bir yandan diyorum elinde en iyisi var boşuna macera arama ama diğer yandan 8 Plus'ın hem gold rengi hem de verdiği hissiyat daha iyi. Bilemiyorum, belki değiştiririm duruma göre ama Plus'a geçtikten sonra pişman da olma ihtimali var. Sonuçta az para değil aletler, gittik 6.100 e telefon aldik ama parasını kesinlikle hak etmiyor. Kötü bir cihaz mı? Hayır kesinlikle değil, neyse biraz daha zaman vereceğim
    Yani plus baya bir büyük ve ağır gelecektir x den sonra. Ama X de yaşanan sıkıntıların çoğu plusta yok. En azından burda dile getirilen sıkıntılar. Yani X tam olmadan çıkmış bir cihaz gibi. Plusta tecrübe konuşuyor ve tüm renkleri çok güzel bence. Ancak büyüklük, ağırlık, ergonomik olmaması bunlar da eksi yönleri tabi ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

Evet siyah Plus'dan geçmiştim, şimdilerde kararsızlığın zirve noktasındayım. Bir yandan diyorum elinde en iyisi var boşuna macera arama ama diğer yandan 8 Plus'ın hem gold rengi hem de verdiği hissiyat daha iyi. Bilemiyorum, belki değiştiririm duruma göre ama Plus'a geçtikten sonra pişman da olma ihtimali var. Sonuçta az para değil aletler, gittik 6.100 e telefon aldik ama parasını kesinlikle hak etmiyor. Kötü bir cihaz mı? Hayır kesinlikle değil, neyse biraz daha zaman vereceğim

Hocam ben ıp8 aldım 8 plus ile arasında çok fark varmı özellikler falan ilk defa ıphone aldım ben 8 i aldım küçük tel ama taşıması rahat :) space gray aldım bende androidden sonra iyi geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmz56

6s den 8 plusa gectim ama hep ayni tlf kullanıyormuşum hissi veriyor boyutlari dışında aklim bir taraftan da samsung s8 dene diyor gerci daha once kullandim kisa sure sizce hatami yapmis olurum fikir verirseniz sevinirim

S8 deneme bence

Ben denedim olmadı 👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

8plus 11.1.2 den 11.2.5 e geçmeli miyim?

Bir fikir verin lütfen !

bende aynı durumdayım ama beklemedeyim güncelleme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticbk

quote:

Orijinalden alıntı: rmz56

6s den 8 plusa gectim ama hep ayni tlf kullanıyormuşum hissi veriyor boyutlari dışında aklim bir taraftan da samsung s8 dene diyor gerci daha once kullandim kisa sure sizce hatami yapmis olurum fikir verirseniz sevinirim

S8 deneme bence

Ben denedim olmadı 👍🏻

Hangi acidan memnun kalmadiniz ve su anda ne kullaniyorsunuz

• Merhaba iphone 8 + kullanıyorum 11.2.5 i yüklediğimden beri pil süresinde artış meydana geldi 9-10 saati buluyorum aktif kullanımla ,diğer yazılımlar pek randıman vermedi hatta 6 saat civarı pil süresi aldığım için telefonu değiştirmeyi dahi düşündüm ;11.2.5 versiyon için soranlar direk geçin diyebilirim eski versiyonlara göre daha stabil ve pil süresi artmış..

• Ben direk facetime araması yapamıyorum. Uzun süredir facetime kullanmıyordum daha doğrusu hiç kullanma gereği duymadım. Şuan kullanmak istiyorum annemde denemek amaçlı onda da bende de facetime ı açtım. Facetime ayarlarından numaramı seçtim fakat rehberde annemi seçince görüntülü de whatsapp yazıyor facetime ile direk arayamıyorum. Anca normal arama yapıyorum telefonu açtıktan sonra arama ekranında facetime ibaresi aktif oluyor öyle arıyorum. Sebebi nedir ?

• merhaba arkadaşlar. mediamarketten peşin fiyatına 10 taksit ile iphone almayı düşünüyorum
    iphone 7 32 gb 3000 tl
    iphone 8 64 gb 3800 tl
    depolamanın benim için bir önemi yok 32 gb rahatrahat işimi görür. sizce bu iki telefon arasında 700 tl ye değecek fark var mı? varsa nedir?
  • Herkese merhaba. 6 şubatta aldığım iPhone 8 64gb gold telefonumu satıyorum. aldığım günden beri ekran koruyucu ve kulıf ile kullanıyorum tamamen sıfır gibidir zerre çizik yok. Kulaklık kullanılmadı kutu fatura herşey mevcuttur. Tercihim İstanbul içi elden teslimdir. Almayı düşünen arkadaşlardan teklifleri bekliyorum. Camı kılıfı takılı bir şekilde vereceğim. Kılıf spigen

• ormuh O kullanıcısına yanıt
    8 ile 7 arasında hiç bir fark yok.

8 de sadece True tone var ve arkası cam.

Bence 7 nin kasası daha güzel.

• Dubai’den
  • realistic34 R kullanıcısına yanıt
    Bence güzel değil bi kasa nasil olurda renk atabilir lekeler oluşabilir..?cam olsun cizilsin kirilsin ama asla ve asla renk atmasi midemi bulandirir..

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.