Yüzbaşı
09 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 150 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Siyah tema eklenmeli gece gözü çok yoruyor

Cihaz: iPhone14,5 (16.0.2)
Sürüm: 1.9.20 (845)
Merhaba özellikle geceleri beyaz ekran gözümüzü çok yoruyor. İos sürümüne de karanlık mod desteği olursa çok sevinirim.

Cihaz: iPhone12,1 (14.5.1)
Sürüm: 1.9.4 (801)
Merhaba arkadaşlar vücut ,koltuk altı ve etek traşı için şarjlı veya pilli traş makinesi alacağım. Kullananlar memnun olanlar modelleti yazabilir mi acaa ? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar evin içinde köfte tavuk yaparken koku ve duman oluyor. Balkonda kullanabileceğim dumansız ızgara arıyorum. Kullananlar modeli ve tecrübelerini yazarsa benim için fikir olabilir.https://www.hepsiburada.com/sinbo-sbg-7120-elektrikli-izgara-pm-HB00000IUKX2
Bu ürünü buldum ama fazla yorum yok.Bir de bunun büyüğü var.
Arkadaşlar bir sorunum var
Lenovo marka laptopum var. Ssd aldım hard diski çıkarıp onun yerine taktım. Hard diski de caddy aparatı ile optik sürücüyü çıkarıp yerine taktım. Fakat hard diski biosta bazen görüyor bazen görmüyor. Acaba gücü mü yetersiz kalıyor diye düşünüyorum . Bunkonuda ne yapabilirim.
Arkadaşlar samsung telefonlardaki internete bağlanınca H simgesi çıkıyor. (HSDPA anlamında) Ama Iphone 5s 4G desteklemesine rağmen niye 3G gösteriyor. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ??...
Arkadaslar avea izmir e ozel bibtarife yapms 22 liraya 300 heryone 3000 avea arasi dakika heryone 1000 sms ve 1gb internet veriyor. Tabiikii faturali hatta gecene sizce nasil bi tarife
Evet arkadaşlar bütünlemeler açıklanddığına göre diplomaları yarın gitsek alabilirmiyiz bazı yerlerden öyle duydum
arkadaslar kiz arkadasm onceden sigara iciyordu snra bi gn kendilignden istersen hemen brakirim dedi.biraktirdim 1 hafta fln surdu. bi sure sonra tekrar basladi su an da benden gizli gizli iciyor. Tecrubesi olanlar varsa nasil braktirabilirim yardimci olsun...
Hakkında
Meslek: Elektronik-bilgisayar
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 606
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 9.276 (Bu ay: 149)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.