Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam var aralarında fark var karşılaştırma videolarını izlerseniz görürsünüz testlerde fark bariz belli. Çokta olmasa fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Bazen telefon ters bir yerde oluyor bildirim geliyor hey Siri okur musun dediğim an da önemli olup olmadığını anlıyorum. Bana göre faydalı size göre olmayabilir ama çoğu zaman işe yarar

• Bugün Gold rengini gördüm çok tatlı ve özel duruyor beyler. Ben de X olmasa alacağım renk Gold olurdu valla. Kıymetini bilin. Bir ara sırf rengi için 8 plusa geçeyim diyordum ama mantıklı bir hareket olmadığından geçmedim. İçimde hep ukte kaldı.
  • ozceli kullanıcısına yanıt
    Ciddi ciddi 8'in ön ve arka camında çizik olduğunu mu söyledin yoksa ben mi yanlış anladım ?
  • Arkadaşlar merhaba,

6s plus 64 gb dan 8 plus 64 gb siyaha geçiş yapmış bulunuyorum.

Ekran koruyucu ve kılıf önerisi alabilir miyim ? Kılıf kaba olmaz ise sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPro HD

Hocam var aralarında fark var karşılaştırma videolarını izlerseniz görürsünüz testlerde fark bariz belli. Çokta olmasa fark var

Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPro HD

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim farklı bir sorunum mevcut daha önce hiç ios kullanmadıgım için belki benm bilmedigim bir ayar olabilir. Telefonu aracın camına tutturdugumda yan duruyor ve orada telefonu kullanırken bir çok uygulama yan dönmüyor örnegin müzik açıyorum player düz açılıyor bunu yana yatırma yolu yokmudur cok sıkıntı oluyor müzikleri ararken.
  • Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Arkadaşlar bu ürünü hb den almiştim 50 tl civariydi orjinali 200 civariydi hp ürünü kullaniyorum bu ürün 8 plus cihazi 1.30 saatte full ediyor anlam veremedim baya hizli şarj ediyor.. iphone 7 de de ayni sürelere yakin dolum yapiyor...başlik s link ürünü 1a başliktan sanmiyorum.!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 12 Şubat 2018; 16:45:0 >
  • Arkadaşlar apple müzik kullanmak isteyen var mı aile üyeliği almak istiyoruz son 2 kişi kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aticbk kullanıcısına yanıt
    plusmu
  • Arkadaslar yeri değil farkındayım ama

Bir heves alıp hiç kullanmadığım kılıfı satıyorum

Satıs sebebim tarzıma uygun olmaması, kutusunu aldıgım gün atmıstım ancak faturası mevcut

https://forum.donanimhaber.com/urban-armor-gear-uag-apple-iphone-7plus-8-plus-kilif--131353655

• Plus 👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481

Arkadaşlar apple müzik kullanmak isteyen var mı aile üyeliği almak istiyoruz son 2 kişi kaldı

Hocam kaç TL ye geliyor

• Beyler bi yardim edin.

Amerikada apple storedan hangi model kodlu Iphone 8 Plus alinmali,garanti ve bant uyumu icin?

T mobile att sprint verizen vs alip sim takmamakmi mi yoksa sim free mi? Model kodunu bilen varmi?

Tesekkurler?

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Beyler bi yardim edin.

Amerikada apple storedan hangi model kodlu Iphone 8 Plus alinmali,garanti ve bant uyumu icin?

T mobile att sprint verizen vs alip sim takmamakmi mi yoksa sim free mi? Model kodunu bilen varmi?

Tesekkurler?

Turkey20df129

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Beyler bi yardim edin.

Tesekkurler?

Turkey20df129

Hocam ozur dilerim anlamadim dediginiz a ile baslayan kod olmasi gerekmiyormu?

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    A1897

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

A1897

Hocam cok tesekkur ederim eski sayfalarda gezinirken sizin yazilariniz gordum. Sizde a1897 aldiniz galiba sikinti olmadi sanirsam.

Birde hocam a1897 kodu t mobile ve att de varmis galiba bunlarin icinde kendi simi cikiyor ve ilk calistirmada kesinlikle bunu cikarmak.gerekiyor degilmi?

Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

A1897

Hocam cok tesekkur ederim eski sayfalarda gezinirken sizin yazilariniz gordum. Sizde a1897 aldiniz galiba sikinti olmadi sanirsam.

Birde hocam a1897 kodu t mobile ve att de varmis galiba bunlarin icinde kendi simi cikiyor ve ilk calistirmada kesinlikle bunu cikarmak.gerekiyor degilmi?

Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.

Siz yine de içindeki simi çıkartın kendi sim kartınızı takın ne omur ne olmaz.

Ben Türkiyeden aldım cihazı n11 in kampanyası vardı .

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.