Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (895. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 893894895896897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kedidir kedi.telefonlarınızı dinlemeyi bırakında güle güle kullanmaya bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hergün bir sorun çıkartıyosunuz tikli olmussunuz vallaneyse bugunude böyle bitirdik:)
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat-gs

quote:

Orijinalden alıntı: WhiTeRaVeN

Bugün canımı sıkan birşey farkettim. Telefonu ekranı yere doğru bakacak şekilde tutup, ahizenin arka kısmına parmağımla hafif hafif vurduğumda, içeride boşta olan bir parça sesi geliyor. Sanki birşey bağımsız duruyor ve ben vurdukça zıngır zıngır ses çıkartıyor. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Bir de cihaz Amerikadan geldi. Şimdi ben bunu servise yollamak istesem nasıl bir yol izlemem gerek?

Hocam telefonu baş aşağı tutup vurma fikri nereden geldi merak ettim

Biri bu soruyu sorar diye de aklıma da gelmişti, haklı olarak. Telefonu kanepenin üzerine ekranı aşağı bakacak şekilde hafif de sert bırakınca bir ses duydum. Sırt üstü bıraktığımda bu sesi çıkarmıyor. Ondan sonra bu şekilde bir kontrol yapma ihtiyacı hissettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

quote:

hücresel veriyi açarken tık diye bir şey oluyor mu sizinde ?
    7 plus

kulağımı ahizeye yaklaştırınca duyulan bir pıt ve ardından tıslamaya benzer kısa bir ses geliyor. Nefes alır gibi. i7

öyle değil touch id de tuşa basınca çıkan his varya onun gibi hücresel veriyi açarken ve hücresel veri gibi yana çekerek açma şeylerinde oluyo.
    birde bildirim çubuğunu aşağıya çekince aşağı çarptığında geliyo

Ayarlar-Ses ve Dokunuş menüsünde en alttaki seçenek "Sistem Dokunuşları" bu özellik aktifse taptic engine tepki veriyor. Bende kapalı.

• WhiTeRaVeN kullanıcısına yanıt
    Üstat bana kimse cevap vermiyor ama ben sana cevap vereyim o ses kameradan gelir ve çoğu cihazda mevcuttur hatta lumia 1020 de Slogan olmustu o ses Eğer telefonunuzdan bir tıkırtı sesi geliyorsa o mükemmel kameranın sesi gibi birşey diyordu Nokia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlbozkurt -- 31 Ekim 2016; 0:28:39 >
  • wifi 4g karışık 5:30 kullanım var çok az değil mi ya 4g de çok giido onu farkettm hattan mı aaba neden bu sürenin böyle olmaması lazım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hücresel veriyi açarken tık diye bir şey oluyor mu sizinde ?
    7 plus

kulağımı ahizeye yaklaştırınca duyulan bir pıt ve ardından tıslamaya benzer kısa bir ses geliyor. Nefes alır gibi. i7

öyle değil touch id de tuşa basınca çıkan his varya onun gibi hücresel veriyi açarken ve hücresel veri gibi yana çekerek açma şeylerinde oluyo.
    birde bildirim çubuğunu aşağıya çekince aşağı çarptığında geliyo

Ayarlar-Ses ve Dokunuş menüsünde en alttaki seçenek "Sistem Dokunuşları" bu özellik aktifse taptic engine tepki veriyor. Bende kapalı.

Çok teşekkür ederim bende bu seçenek açıkmış kapattım şimdi daha olmuyor.

• Arkadaşlar abime 7 plus 32gb mat siyah almayı düşünüyoruz. Bir sorunu sıkıntısı var mı cihazın? Siyah renk çabuk çiziliyor diyorlardı bir ara. Telefonun artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim

• Eleştiri gibi olmasın ama,

Samsung S7 aldırdığım birisi en çok pil den memnun.

Ben de dandik denilecek , Dh den ikinci el alınmış iki android tlf var ve %100 den 00:00 / 11:00 e kadar kayıp %2 / %3 oluyor.

Herkesin kullanımı , uygulamaları farklı olabilir ancak şahsen ben kendi cihazım da ani pil düşmesi - kapalı beklemede %5 den yukarı bir kayıp görmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: theicestorm

Arkadaşlar abime 7 plus 32gb mat siyah almayı düşünüyoruz. Bir sorunu sıkıntısı var mı cihazın? Siyah renk çabuk çiziliyor diyorlardı bir ara. Telefonun artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim

Konu tarihine hiç baktınız mı?

yaklaşık 15 gündür İphone 7 ülkemizde zaten resmi olarak hemen her yerde satılıyor ve büyük ihtimal TÜRKÇE incelemelerde internete düşmüştür.

İp7 plus mat cihaz alacak param varsa çizildiğine pek bakmazdım , yada böyle birşeyi apple bilmiyor mu derdim kendime yine de satın alırdım.

İhtiyacınız İphone 7 mi? çizilmesin/kirlenmesin mi? yada buradaki son 40/50 sayfada hiç kimse sorunuza cevap yazmamış mı bakmanız

• O kadar yeni telefon aldik polisligi kazandim,okulda akilli tel yasakmis 8-9' ay evde yatacagina satsam mi karar veremedim canlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar, bu iphone 7 pluslardaki çıtlama sorunu ve video kaydedilen videodaki ses sorununun, iphone 7 plus ın şuan da stoklarda bulunmaması ile ilgisi olabilir mi sizce?

Bu konularda yabancı forumlarda da tartışılıyor dediniz, Apple ın bundan haberi olmaması imkansız. Bu sorunlar tüm telefonlarda yok da dediniz, forumu takip ettiğim kadarı ile.

O zaman şu çıkıyor ortaya, bazı üretim bantlarındaki cihazlar bu hatalar ile çıktı ise, Apple bunu fark etip, bu bantlardaki üretimi durdurduysa, bu hatalara sebeb olan noktalar düzeltilip tekrar üretime devam edildiyse diye aklıma geliyor.

Çünkü Online Apple Store da bile 3-4 hafta süre vermiş Pluslar için, ne Turkcell de, nede Vodafone da vs.vs yerlerde yok.

3-4 hafta sonra, Aralık başı gibi pluslar yeniden stoklara girdiğinde yeni seride bu bahsedilen sorunlar devam ediyorsa, ben yanılıyor olurum ama yeni serilerde bu sorunlar düzelmiş gelirse, şuan Pluslardaki stok sorunu ile pluslarda yaşanılan yukarıda yazdığım sorunlarla ilgili kurduğum bağlantı gerçektir demektir. Bekleyelim ve görelim...

Sonunda biri beni anladı.

• arkadaşlar bazılarınız evet güzel sorunlar keşfediyor ama bazılarınız ise aşırı gereksiz evham yapıyor çoğu kişi telefonunun tadını çıkarmaya başladı bile yüzüyor bile siz ise hala parmağınızı suya batırıp bir şeyler arıyorsunuz suda bence artık cihazlarınızı gerçek anlamda kullanıp kulağınızı arkasına dayamak yerine keyif almaya başlayın.
  • Arkadaşlar ıphone 7 128gb kullanıyorum akşam teli şarjdan çıkarıp uçak moduna almama rağmen %15-18 düşüyor şarj %82 falan oluyor

• ysf87 Y kullanıcısına yanıt
    Ben 7 plus almışım büyük diye rahatsız etti iade ettin. Ekran sarıydı. Sonra 7 aldım onunda ekran sarı. Belki sonra ki partilerde sarı olmayan ürünler gelebilir. Ama sarı ekran icin sorun değil diyor Apple Store.

• Sari ekran ve işlemciden gelen ses problem olmuş olsaydi apple aciklama yapardi ayrica ("S") serileri her zaman hatasiz problemsiz azda olsa kusursuz üretim oldugu 7 ve 7 plus ile belli oldu...!! Cihazdan gelen ses S ile düzeltilecektir ama sari ekran mevzusu 4 den beri 4 s den beri var bence ikinci part i beklemenin anlami yok..!

• Arkadaslar 7de bir soruna rastladim paylasmak istedim sizlerle.

Ekrana tam karsidan degilde hafif sagdan soldan bakinca ekran boyle cizgili gibi duruyor sizlerdede var mi boyle bi sorun ?

Cok problem yaratmiyor ama rahatsiz edici bir detay.
    6s kullaniyordum bundan once, boyle bi problem hatirlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli Üye

Telefonla ilgili ilk gözlenimlerimi söylemeliyim. Daha önce büyük telefonlar kullandıktan sonra pişman olup iPhone 5S'e dönmüştüm. Beni gayet iyi idare ediyordu: 2 gün önce de iPhone 7 aldım, gerçekten arada bariz farklar var.

Telefondan oldukça memnunum, kamerası beklentimij oldukça üstünde. Gerçekten fotoğrafçı gibi hissediyorsunuz kendinizi, güzel açılar yakaladığınızda ortaya enfes fotoğraflar çıkabiliyor.

5S'ten sonra pildeki büyük değişim beni çok mutlu etti. 5S'i tüm gün Düşük Güç Modu'nda kullanmak zorunda kalıyordum ve gün bitmeden malesef pil sona eriyordu. Iphone 7 ile batarya performansından şuan çok memnunum, günü çok rahat çıkarıyor.

Kısacası telefon oldukça kaliteli, 6 ve önceki bir seriden geçiş yapmaya yetecek yenilikler olduğunu söyleyebilirim, ancak 3250 TL vermek mantıklı mı? İşte o kısım düşündürücü. Malesef ülkemizde vergi oranları çok yüksek. Eğer yurtdışından getirme şansınız varsa, ki ben öyle yaptım, bu yolu tercih edin.

Almayı düşünen arkadaşlara umarım bir nebze yardımcı olabilmişimdir.

hocam nereden aldınız vede fiyat nedir?

• Günaydın arkadaşlar böyle bir problemle karşılasan var mı acaba
    SADECE BİLDİRİM EKRANINDA YAŞIYORUM SORUNU
    TELEFONUM 7 PLUS SÜRÜM: 10.1Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
  • Dün 7 saat kullanım, 28 saat bekleme ve %14 şarj ile günü kapattım (7 128gb). Tek sorunum sarı ekran, son 2 günüm iade için. İadeden sonra sarı ekran gelmeyeceğinden emin olamıyorum. Beklemedeyim. Ne yapayım?

• 
Sayfa: önceki 893894895896897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.