Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende 6s plus 10. 1 de aynısını yaşadım sonra geçti kendiliğinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty2626

Günaydın arkadaşlar böyle bir problemle karşılasan var mı acaba
    SADECE BİLDİRİM EKRANINDA YAŞIYORUM SORUNU
    TELEFONUM 7 PLUS SÜRÜM: 10.1Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

1 defa bana da oldu. 7 plus benimde cihaz. ama bir daha olmadı. yazılımsal bir şey. güncelleme ile düzelecektir. bende de aynı sürüm yüklü.

• nahsen346 N kullanıcısına yanıt
    10 SEFER RESTORE ETTİM NEREDEYSE DÜZELMEDİ 10.0.2 ÇEKTİM YİNE DÜZELMEDİ KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM UMARIM DÜZELİR
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Öncelikle araştıramadığım için kusurabakmayın. Hepinizden özür diliyorum. İnceleme videoları izlemektense kullanıcı yorumları daha çok ilgimi çekiyor. Konuda son 40 50 sayfayı okumamamın sebebi ise üniversite sınavına hazırlanıyorum. Çok vaktim olmuyor. Aynı şekilde abimde işi gereği çok yoğun olduğu için benden araştırmamı istedi.

İphone 7 plus mat alacak paranın olması bu alınan eşyayı değersiz kılmaz veya görünüşün güzel kalmasını istemememiz için bir sebep değil. Siyahlardan biri çiziliyormuş. O da mat olan değilmiş zaten.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Sebeplerimi anlayacağınızı ve diğer sorularımıda cevaplayacağınıza inaniyorum

• 10 SEFER RESTORE ETTİM YİNEDE DÜZELMEDİ, BENDE KAFASINA GÖRE YAPIYOR 10.0.2 YE DÖNDÜM YİNE YAPIYOR UMARIM DÜZELİR YA ÇOK CAN SIKICI
  • LG GFLEX2 / LG GFLEX2 kasası bile çiziliyor,

Ayrıca her ne kadar GG/2/3/4 'lü ekranlı ekran telefonlar çıkmış olsa bile onlar da çiziliyor,

Apple cihaz alırken ( rengin önemi olsa apple yıllarca siyah siyah sattı, sonra beyaz ve herkes aldı ) insanların kasası çiziliyor diyor diye ALMAMASI biraz tuhaf geliyor. Zaten gidip ortalama 100/150 TL verip hemen kaplatıp/kılıf alıyorlar.

Konuları okumuş olsanız , aktif onlarca konuda saatlerce online olsanız insanların ilk aşamada önemsediği bu durumun geçici olduğunu anlardınız.

Jet black stoğu bulurmusunuz bilmem ama , mat siyahı ben şahsen daha çok beğendim. Parlak siyah kasa ise daha belirgin/ilgi çekici kullanıcı için.

Renk, kasa , malzemesi için hiç almadım.

• musty2626 M kullanıcısına yanıt
    İstanbul'daysanız apple storea bir gösterin isterseniz

• beyler merdivenlerden 3 er 3 er çıkarken telefonu yan tutup sallayıp sonra 2 kere yavasca ekrana vurdugunuzda tık diye ses geliyor sizde de durum böyle mi? bi kontrol etsenize götürüp hemen degiştirelim çok can sıkıcı bir durum?
  • atahanbb kullanıcısına yanıt
    ESKİŞEHİR'DE YAŞIYORUM PUPA'YA BİR GÖSTERECEĞİM BAKALIM UMARIM EKRANLA BAĞLANTILI BİR DURUM YOKTUR
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Zaten mat siyah alacağız hocam jet Black değil.
    Hocam şöyle düşünün ülkemizde bir çok insan içindeki lüks hevesini bu tarz telefonlarla gideriyor veya zevki hobisi bu mesela. Diyelimki sizinde araba sevdanız var. Aldığınız ay içinde sol kapıda çok belirgin bir çizik var. Moraliniz bozulmaz mıydı?

• 1 aydır iphone 7 kullanıyorum şuana kadar hiç bir sorun ile karşılaşmadım.
  • arkadaşlar yazacağım konu benim için önemli. İphone iş için kullanıyorum , ve yeni bir iphone alma arefesindeyim. son sürüm 5s kullanıyorum.

Telefon konuşmaları için kablolu iphone orjinal kulaklık kullanıyorum. haliyle konuşma yapmadığımda kulaklık kulağımda olmuyor. ancak gelen tüm bildirimler ( telefon çalma sesi hariç ) sadece titreşim olarak geliyor. tüm önemli bildirimleri kaçırıyorum.

müzik dinlerken ya da telefonla konusurken ok de, normal zamanda bildirimlerin sesi duyulması gerekmez mi ?

çözüm önerisi olan ?
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    A1778 modelli iPhone7'yi Amerika'dan alırsak, LTE/4G Türkiye uyumlu olur mu? Bir de ilerde VoLTE kullanabilir miyiz bu telefon ile?
  • su mesajlara bakin sayin seyirciler 10 mesajdan 6si sorunlu telefonumdan ses geliyor , sari ekran..

aman su mesajlari samsungcular gormesin iyi dalga gecerler

6S e donen bile var bildigim 7 den , bende kisaca olmamis apple diyorum 7yi dort gozle bekleyenlerdendim 6S e bikac ozellik katmislar 7 diye sundu adamlar bize, 6S almak mantikli olani

somineye dolar atan adam herhalde en son cikani alacak belki sadece alo alo dicek ama ezik hssetmesin diye tabiki 7 alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocarca33

su mesajlara bakin sayin seyirciler 10 mesajdan 6si sorunlu telefonumdan ses geliyor , sari ekran..

aman su mesajlari samsungcular gormesin iyi dalga gecerler

6S e donen bile var bildigim 7 den , bende kisaca olmamis apple diyorum 7yi dort gozle bekleyenlerdendim 6S e bikac ozellik katmislar 7 diye sundu adamlar bize, 6S almak mantikli olani

somineye dolar atan adam herhalde en son cikani alacak belki sadece alo alo dicek ama ezik hssetmesin diye tabiki 7 alacak

Sorun var diyoruz bir de üstüne linç ediliyoruz. Trajikomik.

• Arkadaşlar ben de iPhone 6'dan, iPhone 7'ye geçtim. Kullanım oranı 7 saati geçti. iPhone 6'da hiç bu oranı görmemiştim. Ayrıca iPhone 6'ya göre ekranı biraz sarı. Benimki 41. hafta üretimi. Sorun etmiyorum ama sanırım yeni ekran teknolojisinin çıkardığı sonuç bu. Hem gözler daha az yoruluyor.
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Androidi unutun günde facebook ve whatsapptan 300-400 fotograf geliyor galeriye bakınca hangisinin nereden geldiğini görmek güzel olmaz mıydı sizce?
  • 5 gündür i7 kullanıyorum tek sıkıntım var: araç kullanırken kulaklık takılı Siri açtığımda fena bir cızırtı geliyor ve Siri cevap vermiyor. Bunu da kafasına göre yapıyor.bazen sorunsuz çalışıyor bazen cızırtı yapıp çalışmıyor

• Bings kullanıcısına yanıt
    Türk Telekomu aradım bayi 1 adet var burada . dedi ki şuan kargo bekliyoruz belki gelebilir . fiyat 7 plus 128 gb 4.049 Tl hoşuma gitti o kadar süre beklemektense almak var diyor bir yanımda ya sarı ekran çıkarsa uğraşır dururuz en azından Aos'da değişim yaparız diyor
  • Hocam bu ara telefonu şok mu sıfırlardınız? O para sanırım her sıfırlamadan sonra aktif edilen imessage parası

• 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.