Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone 7 pil performansı 6s den iyimi ? aynı mı ? yoksa daha mı kötü ?
  • Orijinalden alıntı: murat-gs

Orijinalden alıntı: WhiTeRaVeN
    Hocam telefonu baş aşağı tutup vurma fikri nereden geldi merak ettim

• iphone 7 plus ios 10.1 kullanıyorum,

Gelen mesajlar ekranın üstüne geliyor ama tamamı okunmuyor, bununla ilgili bir ayar varmıdır ?

i4phone te bile sms mesaj ve whatsapp mesajlarının tamamını ekran üstünde görüp cevap bile verebiliyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theicestorm

Zaten mat siyah alacağız hocam jet Black değil.
    Hocam şöyle düşünün ülkemizde bir çok insan içindeki lüks hevesini bu tarz telefonlarla gideriyor veya zevki hobisi bu mesela. Diyelimki sizinde araba sevdanız var. Aldığınız ay içinde sol kapıda çok belirgin bir çizik var. Moraliniz bozulmaz mıydı?

Mat siyah ifadesini ilk mesajda okudum.

İnanın bu renk , çizilme ve kasa da iz kalması olayı geçici şeyler.

Şimdi den İp7'nizi güle güle kullanın.

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmettufekci

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli Üye

Telefonla ilgili ilk gözlenimlerimi söylemeliyim. Daha önce büyük telefonlar kullandıktan sonra pişman olup iPhone 5S'e dönmüştüm. Beni gayet iyi idare ediyordu: 2 gün önce de iPhone 7 aldım, gerçekten arada bariz farklar var.

Telefondan oldukça memnunum, kamerası beklentimij oldukça üstünde. Gerçekten fotoğrafçı gibi hissediyorsunuz kendinizi, güzel açılar yakaladığınızda ortaya enfes fotoğraflar çıkabiliyor.

5S'ten sonra pildeki büyük değişim beni çok mutlu etti. 5S'i tüm gün Düşük Güç Modu'nda kullanmak zorunda kalıyordum ve gün bitmeden malesef pil sona eriyordu. Iphone 7 ile batarya performansından şuan çok memnunum, günü çok rahat çıkarıyor.

Kısacası telefon oldukça kaliteli, 6 ve önceki bir seriden geçiş yapmaya yetecek yenilikler olduğunu söyleyebilirim, ancak 3250 TL vermek mantıklı mı? İşte o kısım düşündürücü. Malesef ülkemizde vergi oranları çok yüksek. Eğer yurtdışından getirme şansınız varsa, ki ben öyle yaptım, bu yolu tercih edin.

Almayı düşünen arkadaşlara umarım bir nebze yardımcı olabilmişimdir.

hocam nereden aldınız vede fiyat nedir?

Avusturya'dan aldım, 760 euro'ya aldım. 82 doları'nı geri aldım tax free'den.

• Arkadaslar amerika app storeden ip7 alacagım türkiyede bir yıl garantisi olan ürün satılıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

Orijinalden alıntı: cocarca33

su mesajlara bakin sayin seyirciler 10 mesajdan 6si sorunlu telefonumdan ses geliyor , sari ekran..

aman su mesajlari samsungcular gormesin iyi dalga gecerler

6S e donen bile var bildigim 7 den , bende kisaca olmamis apple diyorum 7yi dort gozle bekleyenlerdendim 6S e bikac ozellik katmislar 7 diye sundu adamlar bize, 6S almak mantikli olani

somineye dolar atan adam herhalde en son cikani alacak belki sadece alo alo dicek ama ezik hssetmesin diye tabiki 7 alacak

Sorun var diyoruz bir de üstüne linç ediliyoruz. Trajikomik.

yok hocam linc degil ya ben appleciyim samsungcu degil sadece objektifim ve 6S cok hosuma gidiyor gercekten

• Spotifydan müzik dinliyorum ve mobil veri kullanımı saniyede 1mb artıyor. Arkaplanda indirme yok, kalite de normal ve üstüne üstlük telefonuma indirdiğim şarkıları dinliyorum ona rağmen saniyede 1mb artıyor. Ne yapmalıyım?

• Amerika'dan pick up seçeneği ile iPhone 7 Plus alacağız fakat AT&T ve T-Mobile seçeneğini seçip aldığımızda kutudan A1784 dışında Türkiye'de garantisi geçerli olmayan bir model çıkma ihtimali var mıdır?

Yani Amerika'dan gözü kapalı T-Mobile veya AT&T alabilir miyiz?
  • Arkadaşlar bulunduğum yurdun hemen karşısında bulunan arçelik mağazası yetkili bayi olarak geçiyor apple'ın sitesinde de yakında ki mağazaları bul seçeneğinde bu mağazayı gösteriyor buradan ürünü alsam apple store'dan almış gibi olur mu sizce boşuna istanbula kadar gitmeye gerek yok 150 tl'Lik nakit indirimi için gidecektim ama şurada hemen karşımdan almak daha mantıklı gibi hemde bugün saat 3 de jet black gelecekmiş stoklara ne diyorsunuz tavsiyeniz nedir bir sorun olur mu yoksa akasya veya zorlu için stoklara girmesini mi bekleyeyim ki onların da ne zaman yeni stoklarını açacakları belli değil ?
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Hocam 150 TL lik indirimden bilgim yok ama, Apple mağaza olarak sitesinde oraya yer vermişse güvenilirdir.

• iphone7 a1778 modelini satıyor bir satıcı
    Bu ürünün sim locked olup olmadıgını nasıl anlarım
    ve başka kontrol etmem gereken birşey var mı
    cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar
    0 | |
  • Hocam nakit alımda mağazada %4 indirim varya onu kast etmiştim.
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın o konuda biraz cahilim. Apple Desteğe bi başvurun derim o mağazayıda oradan sorgulayabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahirylmz

Ben 7 plus almışım büyük diye rahatsız etti iade ettin. Ekran sarıydı. Sonra 7 aldım onunda ekran sarı. Belki sonra ki partilerde sarı olmayan ürünler gelebilir. Ama sarı ekran icin sorun değil diyor Apple Store.

ben de teknosa'da baktım iki cihaz da sarıydı sadece 6s beyaz. şimdi iade etsem o da sarı çıksa boşu boşuna ugraşmış olacağım git-gel, ekran koruyucusu al. en iyisi kullanayım böyle.

%4 indirim Apple store'da ve Lydia magazalarında oluyor bildiğim. ben Apple store'da 128gb 3503tl ye almıştım. karttan cekmiş olsam 10gün sonra bankaya 3650tl verecektim,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu konuda biraz cahilim hocam nasıl başvurabiliyoruz telefonsuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deblod

A1778 modelli iPhone7'yi Amerika'dan alırsak, LTE/4G Türkiye uyumlu olur mu? Bir de ilerde VoLTE kullanabilir miyiz bu telefon ile?

Amerika'dan alınma A1778 iPhone 7 kullanıyorum. LTE ve Volte de herhangi bir sıkıntı yok.

• Beyler bu online store da 3-4 hafta gönderim süreleri güncel mi? gerçekçi mi? şaka mı? Bu cihaz halen kara borsa mı? Er Tunga öldi miii? Yazık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selamlar. Ablam uc gun sonra italya'ya gidecek ona telefon aldirmayi dusunuyorum.

www.mediaworld.it
    iPhone in Offerta su MediaWorld
    http://www.mediaworld.it/mw/apple-iphone-7-gold-p-726337--4

Burasi milano'nun mediamarkt'i da, fiyat 909 diyor. Acaba tax free'de bunun ne kadarini geri alirim?

Telefon ne kadara gelir bi turlu kestiremedim ya. Ona gore tr'den bakmaya baslicaktim

• safazx kullanıcısına yanıt
    http://www.globalblue.com/customer-services/tax-free-shopping/refund-calculator/

Bu sitede hangi ülke ne kadar tax refund veriyor kontrol edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.