Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

7 Plus'ların hepsinde olan bir olay bu. Hepsinde dememin sebebi çoğu teknoloji mağazasında bizzat denedim olmayan yok.
    Ben Zorlu'ya iade edip yenisini aldım onda da aynı olay vardı.

Youtube'da değişime gidip değişim cihazlarında bu sesin olmadığını gördüm. Ben bunun normal bir olay olmadığını düşünüyorum. Yekpare kesintisiz devam eden bir kasadan böyle seslerin gelmesi bana çok tuhaf geliyor. İkinci cihaz olarak GM5 Plus kullanıyorum. Onda bile olmayan bişey bunda neden olsun? 14 günlük içinde iade hakkımı kullanıcam sanırım.

Az önce iade ettim Plus'ı.. Şunu kesinlikle belirteyim kasadan gelen çıtırtılar başlı başına sorun. 6-7 Cihazı denedim. Bazıları kaya gibi sağlam bazıları çıtır çıtır sesler çıkarıyor. Bunu dillendiren de yok pek.

Sonunda biri Ayfon un çöp olduğunu anlamış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iar

syncios ile yapabilirsiniz hocam. Ben 3dk lık şarkıyı video converter ile m4a yapıp bu program ile zil sesi kısmına attım oldu

itools'tan daha iyiymiş bu program hocam sağolasın oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

quote:

quote:

7 Plus'ların hepsinde olan bir olay bu. Hepsinde dememin sebebi çoğu teknoloji mağazasında bizzat denedim olmayan yok.

Youtube'da değişime gidip değişim cihazlarında bu sesin olmadığını gördüm. Ben bunun normal bir olay olmadığını düşünüyorum. Yekpare kesintisiz devam eden bir kasadan böyle seslerin gelmesi bana çok tuhaf geliyor. İkinci cihaz olarak GM5 Plus kullanıyorum. Onda bile olmayan bişey bunda neden olsun? 14 günlük içinde iade hakkımı kullanıcam sanırım.

Az önce iade ettim Plus'ı.. Şunu kesinlikle belirteyim kasadan gelen çıtırtılar başlı başına sorun. 6-7 Cihazı denedim. Bazıları kaya gibi sağlam bazıları çıtır çıtır sesler çıkarıyor. Bunu dillendiren de yok pek.

Bazıları diyorsun çok şükür bende Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spiderwitch S kullanıcısına yanıt
    Çift kamera için yapılmış bir şey aslında o ram olayı, yani performans olarak çokta ileri gitsin diye değil sadece 7den geri kalmasın diye
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çöp biraz ağır oldu ama bir sıkıntı olduğu kesin. Ayrıca iade ederken neden iade ediyorsunuz diye bir kişi sormadı. Ya durumun farkındalar yada pek iplemiyor böyle durumları. Duruma göre bakıcam artık tekrar alıp almama konusunda.

• mkykal kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, daha yeni ios kullanıcısıyım. Bu uygulamalar tam olarak ne işe yarıyor, rica etsem açıklayabilir misiniz?
  • Arkadaşlar bu anlatacağımı hata yada yazılım eksikliği olarak değerlendirir misiniz bilmiyorum ama whatsapp dan gelen bir fotoğrafı letgo da ilan olarak vermek istiyorum fakat galeride sadece cihaz ile çekilen fotoğraflar yer alıyor. Bunun bir çözümü var mı?
  • arkadaşlar iphone 5 im iclouddan iphonumu hergün yedekelrdi iphone 7 bunu otomatik yapmıyor bunun sebebi nedir yedeklemeyi manuelle bizmi yapacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcann01

3g de acayip şarj gidişi var ya bir iki dakikada yüZde bir iniyo şu an şarjım 63 kullanım 1;56 saat çok az değik. İ arka planda bişeyler mi yiyo nasıl sizce sorun ne olabilir ?

??

• İstenmeyen reklam mesajlarını engellemenin bir yolu yordamı yok mu.?
    Uygulama falan yok mu delirme noktasına geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maddoc

Hocam tuşlar on numara öyle diyim yoruma gerek dahi yok. Tuşlar yönünden aklınızda soru işareti kalmasın. Tasarım ve koruma anlamında da gayet başarılı bence. Deri kokusuna ise bitiyorum resmen. Biraz pahalı doğrudur fakat ben ürün gelip telefonuma taktıktan sonra zerre pişman olmadım.

Anladım hocam ben slikon siyah olanından aldım rengi gayet hoşda gece mevisiyle değiştirsemmi diye düşünüyorum yada gece maviside alabilirim 2 sini kullanırım. Deri için pek olumlu yorum duymadım iPhonedo da slikon kılıf önerdi kendiside onu kullanıyor canlı canlı görüp beğenirsem deri alabilirim :).
  • Arkadaşlar rezervasyonu oluşturduktan sonra bir arkadaş gidip bizim adımıza alabilir mi ? İstanbul dışında olduğum için soruyorum... Sıkıntı olut mu AOS ta...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çöp biraz ağır oldu ama bir sıkıntı olduğu kesin. Ayrıca iade ederken neden iade ediyorsunuz diye bir kişi sormadı. Ya durumun farkındalar yada pek iplemiyor böyle durumları. Duruma göre bakıcam artık tekrar alıp almama konusunda.

android ci arkadaşlar halen çekemiyor şu apple ı bende android kullanıyordum ama kullandığım cihazlar ile ilgili kötü yanlarını hiç yazmadım buraya taki not7 patlayana kadar

saygılar.

• 6s plus'dan geçen var mı? Sizce değer mi? (7plus için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

İstenmeyen reklam mesajlarını engellemenin bir yolu yordamı yok mu.?

• Ilk defa iphone alacaktım ama vazgeçeceğim sanırım. Hani nerde o SORUNSUZ IOS sistemi son 4 5 sayfayı okudum herkes bir sorundan bahsetmiş. Bu kadar sorunlu bir telefon mu bu? Madem sorunlu neden bu kadar satıyor hala. Yoksa sadece sorunu olan buraya yazıyorda memnun olan yazmaya üşenip konuya mı girmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: SirrealsQ

quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

İstenmeyen reklam mesajlarını engellemenin bir yolu yordamı yok mu.?

Vallahi bezdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Ilk defa iphone alacaktım ama vazgeçeceğim sanırım. Hani nerde o SORUNSUZ IOS sistemi son 4 5 sayfayı okudum herkes bir sorundan bahsetmiş. Bu kadar sorunlu bir telefon mu bu? Madem sorunlu neden bu kadar satıyor hala. Yoksa sadece sorunu olan buraya yazıyorda memnun olan yazmaya üşenip konuya mı girmiyor?

Hocam bende yeni iphone a gectim 6 yillik android kullanicisi olarak telefondan memnunum ve hic bir sikinti denk gelmedi cok sukur. Iphone kullanicisinin genelinin tek derdi cikario masaya koydugu zaman benim iphon un var gostermek oldugu icin sikinti vs fark etmez herkes memnun:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

@Monsieur Vincent @iar iOS'de boyle bir ozellik yok, arkadaslar. Kullandiginiz sistem Android degil artik. Her seyin Android'de alistiginiz gibi olmasini istiyorsaniz, Android kullanmalisiniz. Farkli bir platformdasiniz artik, Android'deki hic de hayati seyler olmayan aliskanliklarinizi geride birakip adapte olmaya calisin. Boyle daha rahat edersiniz. Bir an icin bugune kadar hic Android kullanmadiginizi, hep iPhone kullandiginizi dusunun. Bu soruyu sorar miydiniz? Ben oyleyim ve o soru hic aklima gelmedi. Whatsapp resimleri icin ayri klasor ihtiyaci hic duymadim. Duysaydim, milyonlarca kullanici duysaydi, talepte bulunurduk ve Apple o ozelligi de eklerdi.

Bu tur sorular hayati boyunca Windows PC kullanip, sadece dis gorunusu guzel diye Mac bilgisayar alanlarin sorularina benziyor. "Eee bunda yazilim nasil yukluyoruz? Surukle birak mi? Ehehehe ne bicim sistem bu boyle"

Hocam iosta yok demissiniz ama az once iphone 6 kullanan bi arkadasa sordum onda facebook vs klasor varmis

• elinizdeki telefon yeni hızlı ve güncel. Değiştirmenize gerek yok. iPhone 8 de değiştirirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.