Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarı ekran sorunu donanımsal mı yoksa ayarlarla mı ilgili,
    Renk filtre ayarlarını karşılaştırmak gerekli bunun için.
    Ekranı sarı olanla olmayanın ayarları farklı mı aynı mı, bakabilecek var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fairfight94 kullanıcısına yanıt
    Aynen var bi sorun bazen gosteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Çoğu zaman göstermiyor bende hocam. Sizde de öyle mi durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fairfight94

Whatsappdan mesaj geldiğinde uygulama simgesinin üstünde gelen mesaj sayısını göremiyorum. Ayarlarda da problem yok daha önce yazıyordu kaç mesaj geldiği simgenin üstünde. Sildim yeniden yükledim hala aynı sorun var. Çözümü bilen ya da aynı sorunu yaşayan var mı

Yıllar önce iPhone 4 kullanıyordum ve bu sorun gmail de de vardı hâlâ devam ediyor olmasi ilginç.

• İphone 7 getirme imkanım var fransadan şartı kaydı kuydu nedir dostlar amerikan giriş yapmış birine kayıt yaptırabilir mıyım biraz bilgilendirme varmı hangi model işlemci falan nasıl olmalı

• fairfight94 kullanıcısına yanıt
    Evet bende de oyle, yazanlarda oldu zaten...

• Deity Kronos kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş hocam deneyimleriniz yazarsanız ben de alayım iki tane kamera kılıf olmasına rağmen cebe kopyarken falan çok sürtüyor. Tavsiyem telefonla takmadan önce ve sonra aynı yerin fotoğrafını çekin fark var mı diye bir de kaç günde geldi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

Orijinalden alıntı: KrasofchicK

quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

Cihazın kaçıncı hafta üretimi olduğunu nereden nasıl bakıp öğreniyorduk.? Yardımcı olabilir misiniz.? Teşekürler.

sndeep.info adresinden seri numarasını yazıp öğrenebilirsiniz.

Hocam peki sarı ekrana denk gelmemek için kaçıncı hafta üretimi cihaz almalıyım.? Plus için soruyorum bu soruyu

Hocam benim cihazım 38. hafta üretimiydi sırf bu sebepten apple store da iade ettim. Yeni cihaz aldım 40. hafta üretimi bunda da diğeri kadar olmasa da sarılık var. Hatta apple store çalışanı bende de 7 plus var benimkine bak istersen dedi onunkiyle karşılaştırdık onun ki daha da sarıydı. Sanırım hepsi böyle. Yalnız bir şey dikkatimi çekti 128 gb modellerin ekranı daha beyaz. 32 gb bellek ile 128 gb bellek arasındaki fark gibi ekranlar da böyle bir fark var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

7 Plus'ların hepsinde olan bir olay bu. Hepsinde dememin sebebi çoğu teknoloji mağazasında bizzat denedim olmayan yok.
    Ben Zorlu'ya iade edip yenisini aldım onda da aynı olay vardı.

Youtube'da değişime gidip değişim cihazlarında bu sesin olmadığını gördüm. Ben bunun normal bir olay olmadığını düşünüyorum. Yekpare kesintisiz devam eden bir kasadan böyle seslerin gelmesi bana çok tuhaf geliyor. İkinci cihaz olarak GM5 Plus kullanıyorum. Onda bile olmayan bişey bunda neden olsun? 14 günlük içinde iade hakkımı kullanıcam sanırım.

Az önce iade ettim Plus'ı.. Şunu kesinlikle belirteyim kasadan gelen çıtırtılar başlı başına sorun. 6-7 Cihazı denedim. Bazıları kaya gibi sağlam bazıları çıtır çıtır sesler çıkarıyor. Bunu dillendiren de yok pek.

Tek almama sebebim bu gevrek çıtırtı eski kapaklı nokialardada oluyor beni gıcık ediyordu,gözümden düştü artık 2000 lirada olsa kullanamam bu cihazı

• 3g de acayip şarj gidişi var ya bir iki dakikada yüZde bir iniyo şu an şarjım 63 kullanım 1;56 saat çok az değik. İ arka planda bişeyler mi yiyo nasıl sizce sorun ne olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

7 Plus'ların hepsinde olan bir olay bu. Hepsinde dememin sebebi çoğu teknoloji mağazasında bizzat denedim olmayan yok.
    Ben Zorlu'ya iade edip yenisini aldım onda da aynı olay vardı.

Youtube'da değişime gidip değişim cihazlarında bu sesin olmadığını gördüm. Ben bunun normal bir olay olmadığını düşünüyorum. Yekpare kesintisiz devam eden bir kasadan böyle seslerin gelmesi bana çok tuhaf geliyor. İkinci cihaz olarak GM5 Plus kullanıyorum. Onda bile olmayan bişey bunda neden olsun? 14 günlük içinde iade hakkımı kullanıcam sanırım.

Az önce iade ettim Plus'ı.. Şunu kesinlikle belirteyim kasadan gelen çıtırtılar başlı başına sorun. 6-7 Cihazı denedim. Bazıları kaya gibi sağlam bazıları çıtır çıtır sesler çıkarıyor. Bunu dillendiren de yok pek.

Tek almama sebebim bu gevrek çıtırtı eski kapaklı nokialardada oluyor beni gıcık ediyordu,gözümden düştü artık 2000 lirada olsa kullanamam bu cihazı

Gerçekten sinir bozucu bir durum. Kesintisiz tasarımlarda böyle bir olayın olması kesinlikle üretimle alakalı bir sorun. Var olan boşluğun zamanla açılıp başka sorunlar çıkarmayacağı garantisini kimse veremez. Kaldıki insanlar bu cihazı suya dayanıklı diye yağmurlu havalarda daha rahat kullanacaklar. Ben kararsız kaldım tekrar alıp almama adına.

• Merhaba arkadaşlar,

iPhone 7 için kullandığınız bir kamera uygulaması var mı acaba? Araştırmalarıma göre ProCam 4, Manual ve Obscura Camera öne çıkıyor. Tşekkürler...

• sarj tuketımı hangısınde daha az 3g mı 4g mı?
  • Merhaba elimde iphone7 rose gold var 1784 modelli.Acil paraya ihtiyacım olduğu için 2200aldığım fiyata satıyorum ilgilenenler mesaj atabilir

• Ekran sarı olayını şehir efsanesi durumuna getirdiniz. Bu ekranın üretimi ile alakalı orjinali budur. Sıkıntı edecek hiç bir şey yok. Bende 7 var ve 6s ile kıyasladığımda bir iki ton farkı var bu da normal. Çünkü o başka telefon 7 başka.

• @Monsieur Vincent @iar iOS'de boyle bir ozellik yok, arkadaslar. Kullandiginiz sistem Android degil artik. Her seyin Android'de alistiginiz gibi olmasini istiyorsaniz, Android kullanmalisiniz. Farkli bir platformdasiniz artik, Android'deki hic de hayati seyler olmayan aliskanliklarinizi geride birakip adapte olmaya calisin. Boyle daha rahat edersiniz. Bir an icin bugune kadar hic Android kullanmadiginizi, hep iPhone kullandiginizi dusunun. Bu soruyu sorar miydiniz? Ben oyleyim ve o soru hic aklima gelmedi. Whatsapp resimleri icin ayri klasor ihtiyaci hic duymadim. Duysaydim, milyonlarca kullanici duysaydi, talepte bulunurduk ve Apple o ozelligi de eklerdi.

Bu tur sorular hayati boyunca Windows PC kullanip, sadece dis gorunusu guzel diye Mac bilgisayar alanlarin sorularina benziyor. "Eee bunda yazilim nasil yukluyoruz? Surukle birak mi? Ehehehe ne bicim sistem bu boyle"

• quote:

Orijinalden alıntı: Vo0O

A1784: The A1784 model is available at T-Mobile and AT&T in the US, as well as carriers in the United Kingdom, Canada, France, Germany, Singapore, France, Denmark, Spain, and Australia. You can also buy it as a contract-free/unlocked version at Apple Store. The phone is not fully compatible with CDMA carriers including Sprint and Verizon, however, you still can use 3G or 4G LTE for voice and data services.

Cellular bands:

LTE bands 1 (2100 MHz), 2 (1900 MHz), 3 (1800 MHz), 4 (AWS), 5 (850 MHz), 7 (2600 MHz), 8 (900 MHz), 12 (700 a MHz), 13 (700c MHz), 17 (700b MHz), 18 (800 MHz), 19 (800 MHz), 20 (800 DD), 25 (1900 MHz), 26 (800 MHz), 27 (800 SMR), 28 (700 APT MHz), 29 (700 de MHz), 30 (2300 WCS)
    TD-LTE bands 38 (TD 2600 MHz), 39 (TD 1900 MHz), 40 (TD 2300 MHz), 41 (TD 2500 MHz)
    GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
    UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
    Part numbers of the model:

T-Mobile/Unlocked/Contract-free

iPhone 7 Plus 128GB Jet Black MN5L2LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Jet Black MN5R2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Gold MNQY2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Gold MN5J2LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Gold MN5P2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Rose Gold MNR02LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Rose Gold MN5K2LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Rose Gold MN5Q2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Silver MNQX2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Silver MN5H2LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Silver MN5N2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Black MNQW2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Black MN5G2LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Black MN5M2LL/A

AT&T

iPhone 7 Plus 128GB Jet Black MN572LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Jet Black MN5F2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Gold MNQU2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Gold MN552LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Gold MN5D2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Rose Gold MNQV2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Rose Gold MN562LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Rose Gold MN5E2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Silver MNQT2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Silver MN532LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Silver MN5C2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Black MNQR2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Black MN522LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Black MN592LL/A

alintidir.

arkadaslar amerikadan telefon alirken simfree stokta yoksa att veya t-mobile alsak turkiyede sim kartlarla calisir ve garantisi gecerli olur gibi duruyor. emin olmak icin soruyorum ne dusunuyorsunuz ?

Zaten SIM-free cihaz almayacaksin, AT&T ya da T-mobile unlocked/full price cihaz alacaksin. Verizon, Sprint ya da SIM-free alirsan, garanti Turkiye'de gecerli olmaz. Oncelikle sunu bil, tum iPhone 7 modelleri Turkiye'deki sebekelerde calisir. Mesele garantinin Turkiye'de gecerli olmasi. Sadece ABD'de satilan cihazlara ozel olarak: AT&T ve T-mobile cihazlari GSM'dir (A17XX), Intel modemlidir ve bir yillik uluslararasi garantileri TR'de gecerli. Verizon, Sprint ya da SIM-free cihazlar ise CDMA'dir (A16XX), Qualcomm modelidir ve garantileri TR'de gecerli degil. Apple.com'dan sepetine iPhone 7 ekle, son asamada asagidaki bilgi ekrani cikiyor zaten. Yani cok net ve kesin bir bilgi. SIM-free alma. ABD'den iPhone 7 almayla ilgili daha detayli bilgi icin bu mesaji oku:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121177019

• Vazgeçtim apple online store olsun diye beklemeyeceğim. Avea ya bu hafa geldiği gibi alacağım. Kullanımı etkileyen bariz bir sorun olmadığı sürece de değişim vs işlerine girmek istemiyorum bu sefer. Çünkü bizim gibi titiz kullanıcılar dışında bunların hiçbirini sorun olarak görmüyor bile kullanıcıların büyük çoğunluğu. Kendim için söylüyorum bunu, son model telefonu tadıyla kullanmak varken sanki mezara birlikte girecekmişiz gibi incelemekten keyfine varamıyorum cidden. 6S plus aldığımda 2 kez değişimle uğraştım servisle, bu süre zarfında git gel bekle vs derken 2 ay kullanamadım telefonu. Sonra kusursuz cihazı buldum ama yine sattım az bi zaman sonra. Bu sefer fikrimi değiştiriyorum inşallah büyük bi sorun çıkmadığı sürece canımı sıkmayacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcann01

3g de acayip şarj gidişi var ya bir iki dakikada yüZde bir iniyo şu an şarjım 63 kullanım 1;56 saat çok az değik. İ arka planda bişeyler mi yiyo nasıl sizce sorun ne olabilir ?

Var mı bi tahmini olan süre normal mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

quote:

Orijinalden alıntı: Vo0O

A1784: The A1784 model is available at T-Mobile and AT&T in the US, as well as carriers in the United Kingdom, Canada, France, Germany, Singapore, France, Denmark, Spain, and Australia. You can also buy it as a contract-free/unlocked version at Apple Store. The phone is not fully compatible with CDMA carriers including Sprint and Verizon, however, you still can use 3G or 4G LTE for voice and data services.

Cellular bands:

LTE bands 1 (2100 MHz), 2 (1900 MHz), 3 (1800 MHz), 4 (AWS), 5 (850 MHz), 7 (2600 MHz), 8 (900 MHz), 12 (700 a MHz), 13 (700c MHz), 17 (700b MHz), 18 (800 MHz), 19 (800 MHz), 20 (800 DD), 25 (1900 MHz), 26 (800 MHz), 27 (800 SMR), 28 (700 APT MHz), 29 (700 de MHz), 30 (2300 WCS)
    TD-LTE bands 38 (TD 2600 MHz), 39 (TD 1900 MHz), 40 (TD 2300 MHz), 41 (TD 2500 MHz)
    GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
    UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
    Part numbers of the model:

T-Mobile/Unlocked/Contract-free

iPhone 7 Plus 128GB Jet Black MN5L2LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Jet Black MN5R2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Gold MNQY2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Gold MN5J2LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Gold MN5P2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Rose Gold MNR02LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Rose Gold MN5K2LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Rose Gold MN5Q2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Silver MNQX2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Silver MN5H2LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Silver MN5N2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Black MNQW2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Black MN5G2LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Black MN5M2LL/A

AT&T

iPhone 7 Plus 128GB Jet Black MN572LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Jet Black MN5F2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Gold MNQU2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Gold MN552LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Gold MN5D2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Rose Gold MNQV2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Rose Gold MN562LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Rose Gold MN5E2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Silver MNQT2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Silver MN532LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Silver MN5C2LL/A
    iPhone 7 Plus 32GB Black MNQR2LL/A
    iPhone 7 Plus 128GB Black MN522LL/A
    iPhone 7 Plus 256GB Black MN592LL/A

alintidir.

arkadaslar amerikadan telefon alirken simfree stokta yoksa att veya t-mobile alsak turkiyede sim kartlarla calisir ve garantisi gecerli olur gibi duruyor. emin olmak icin soruyorum ne dusunuyorsunuz ?

Zaten SIM-free cihaz almayacaksin, AT&T ya da T-mobile unlocked/full price cihaz alacaksin. Verizon, Sprint ya da SIM-free alirsan, garanti Turkiye'de gecerli olmaz. Oncelikle sunu bil, tum iPhone 7 modelleri Turkiye'deki sebekelerde calisir. Mesele garantinin Turkiye'de gecerli olmasi. Sadece ABD'de satilan cihazlara ozel olarak: AT&T ve T-mobile cihazlari GSM'dir (A17XX), Intel modemlidir ve bir yillik uluslararasi garantileri TR'de gecerli. Verizon, Sprint ya da SIM-free cihazlar ise CDMA'dir (A16XX), Qualcomm modelidir ve garantileri TR'de gecerli degil. Apple.com'dan sepetine iPhone 7 ekle, son asamada asagidaki bilgi ekrani cikiyor zaten. Yani cok net ve kesin bir bilgi. SIM-free alma. ABD'den iPhone 7 almayla ilgili daha detayli bilgi icin bu mesaji oku:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121177019

cok tesekkurler hocam kafamdaki soru isaretini net bi cevapla sildiniz. stokta da sansim yuksek o zaman :)

• 
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.