Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.368.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyah renk temini suresi 6-8 hafta. Haydi gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün siyah renk bir kasayı kurcaladım. Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum kasa siyah ve aşırı derecede parmak izi bırakıyor. Belki mat siyah'tı belki jet black bilemiyorum. Cihaz biraz parlaktı hani piyano black gibi. Ama bu kadar fazla parmak izi kalması pek de hoşuma gitmedi. Evet sürekli cebine sokacaksın çıkaracaksın o parmak izleri silinecek ama kapaklı kılıfla kullanırsam; sürekli aklımda, sürekli silme ihtiyacı aklımda. Sürekli elimi telefona götürüp hafif sağa sola eğil üzerinde parmak izi var mı diye bakarak sonra da üzerimdeki kazak yumuşaksa ona sürterek, veya şöyle bir sağ kolumu kaldırıp iç kısmıyla çöizmeden ekran silmek isteyeceğim. olmadı üzerimde kazak yoktu veya donlayım mayoylayım bikiniyleyim anasını satayım kafayı da taktım parmak izi var silicem. nereye sürücem ben bu telefonu? havlu da çizer şimdi. e hadi geçtim normal kıyafetle giyindik pantolon gömlek. Baktım telefonda izler var, aha hemen pantolonun cebine sokup ters çevirip ekran kısmını pantolonun iç cebine denk getirip tombala çeker gibi kurcalayarak pantolonun iç cebine sürteceğim eeeeehh...

Manyak mıyım ben, manyağa doğru mu gidiyorum?
    Başlarım black kasasına. Çok parmak izi bırakıyor ve ben de sürekli silme ihtiyacı hissedecek biriyim. Almıyorum anasını satayım.

• fthorde kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkıntı ya acele etmek lazım teşekkürler bilgi için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rıza.BN. kullanıcısına yanıt
    İsyanın ta kendisi yakında bende edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starbury8

arkadaşlar selam,

çok uzun zamandır siteye giriş yapmıyorum ama 7 ve 7 plus amerikada çıktığı günlerden beri kesintisiz her sayfasını okuyarak bu konuyu takip ediyorum. ben henüz almadım amerikadan aldırmak için stokların normal seviyelere gelmesini bekliyorum. yurtdışından veya bugün türkiyeden satın alan arkadaşların hepsine hayırlı olsun.
    yurtdışı alım konusu esasen farklı ama az önce bunu soran birisini gördüğüm için genel bilgi olması anlamında yanıtlamak istiyorum. zira geçen sene aldığım iphone 6S'i sim free alarak hata yapmış ve türkiyedeki garantisinden yararlanamamıştım. başkaları da bu sorunu yaşamasın. amerikadaki sim-free olan cihazlar web sitesinde verilen bilgiyle sabit olmak kaydıyla verizon ve sprint cihazlarıyla aynı özelliklere sahiptir ve doğan olarak a1660 ve a1661 kodlu türkiyede garanti kapsamına girmeyen modellerdir. bu yüzden aman sim free olsun sim-lock riskine girmeyeyim diye düşünmeyin. daha önce birçek kez bu konuda belirtildiği gibi t-mobile veya at&t full price ödemeli olanları tercih etmeye devam edin.

3 farklı apple store a sordum New York da hepsi de garantinin model numarasıyla alakalı olmadığını ve geçerli oldugu söyledi. a1778 ve a1660 sadece gsm cdma bant farklılıkları var diyor ve a1660 aksine daha kapsamlı tr de sorunsuz calisiyor.

• İyi günler beyler şu konuya bir açıklık getirelim

Şimdi bu sarı ekran olayı ilk parti mallarında donanımsal bir arıza mı

Diğer partilerde düzelme ihtimaline karşı beklenmelimı

Aldığın da ekran sarı, ayarlarını yaptığında hiç bir sorun kalmadi diyen var mı

6s ile 7 arasında kaldım eğer sarı ekran olması normal bir durum ise 6s alacağım.

Cihazlarınız hayırlı olsun arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Akca

İsyanın ta kendisi yakında bende edeceğim.

Valla ya. Dün gittim bir avm'ye. Hiç anlamıyorum abi millet netten sipariş veriyor randevu alıyor kasıp kasıp duruyor. Ben girdim avm'ye, turkcell, teknosa vodafone var. Birinde 7 black var diğerinde 7 gold var. Birinde plus rose gold var ötekinde plus gold var. E istediğin her model var işte ama teknosada ama turkcell'de. Var yani. Şimdi içinde iletişim merkezi olmayan, teknoloji mrketi olmayan avm mi kaldı? Fiyatları da birebir aynı. gir birine bak beğen al çık. ister kontroatlı ister kredili ister kartla ister peşin.

Tamam 256 gb Jep Black Iphone + her yerde bulamayabilirsin. Ama biraz mantıklı ol yav. 7 Jet black 32 heryerde var ve kullanıcılarında çoğu 7 32 black veya gold arıyor zaten. e var işte her yerde. Biri demişti iki gün öne kastırmayın bu kadar bir süre sonra mahalle bakkalında bile bulabileceksiniz diye. herif haklı abi.

Gittim, gördüm, kurcaladım, parmak izi kalıyor sevmedim. 3800 lira vericem sonra da nereme sürtsem de parmak izi geçse diye düşünücem. Teşhir telefonunu benden önce de birileri mıncıklarmış. Var ya telefon bildiğin kirliydi. Kirli görünüyor daha 24 saat olmamış rafa konulalı. Ben manyak mıyım bu kadar iz yapan telefon alıcam üstüne bir de kılıf alıcam üstüne 38000 kayme vericem sonra da silmek için temiz kalması için yırtınıcam . Aman kalsın ben almayayım iphone 7. Zaten kasa da eksi kasanın neredeyse aynısı. Bi plus güzel işte kamerası çift ekranı büyük. başka da bi cacık yok. Lan amma söylendim be ööhh

İnsanlar JetBlack rengine fazlasıyla abanıyor ama fazlasıyla pişmanlık yaşatacak bir renk. Ben 8 eylül'de Avm deki Turkcellden 7 Plus 128 GB Gold sipariş ettim ve kesin gelir sonra yan yattı çamura battı az önce sattık gelmedi etmedi mazereti ile karşılaşmam değil mi dedim asla dediler. Ve o günden sonra 10 günde bir yokladım aynı şekilde sordum stok sorunu yaşanmayacak değil mi diye bana 14'ünde kesin alacaksınız dediler. Sizi 13 ekimde arayacağız bilgilendireceğiz dediler aramadılar tabi ben aradım. Dedim 7 Plus 128 GB Gold sipariş ettim aramadınız durum nedir dedim abi elimizde yok gelmedi dedi. Bende dedim güzel kardeşim siz bana sorun yaşanmayacak dediniz ve size söyledim size güvenerek başka yerden sipariş etmiyorum dedim. Sonra abi elimde 7 Gold 128 7 Plus 32 Rose Gold ve Silver var dedi. Onlardan verelim dedi yok istemem dedim. Madem kesin değil müşterini niye kandırıyorsun arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahlee97

İyi günler beyler şu konuya bir açıklık getirelim

Şimdi bu sarı ekran olayı ilk parti mallarında donanımsal bir arıza mı

Diğer partilerde düzelme ihtimaline karşı beklenmelimı

Aldığın da ekran sarı, ayarlarını yaptığında hiç bir sorun kalmadi diyen var mı

6s ile 7 arasında kaldım eğer sarı ekran olması normal bir durum ise 6s alacağım.

Cihazlarınız hayırlı olsun arkadaslar

ya şu sarı ekran olayı dandroiçilerin velvelesi.
  • Yurtiçi iphone 7 plus 128 gb özellikle siyah modeller yakında karaborsaya düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Akca

İnsanlar JetBlack rengine fazlasıyla abanıyor ama fazlasıyla pişmanlık yaşatacak bir renk. Ben 8 eylül'de Avm deki Turkcellden 7 Plus 128 GB Gold sipariş ettim ve kesin gelir sonra yan yattı çamura battı az önce sattık gelmedi etmedi mazereti ile karşılaşmam değil mi dedim asla dediler. Ve o günden sonra 10 günde bir yokladım aynı şekilde sordum stok sorunu yaşanmayacak değil mi diye bana 14'ünde kesin alacaksınız dediler. Sizi 13 ekimde arayacağız bilgilendireceğiz dediler aramadılar tabi ben aradım. Dedim 7 Plus 128 GB Gold sipariş ettim aramadınız durum nedir dedim abi elimizde yok gelmedi dedi. Bende dedim güzel kardeşim siz bana sorun yaşanmayacak dediniz ve size söyledim size güvenerek başka yerden sipariş etmiyorum dedim. Sonra abi elimde 7 Gold 128 7 Plus 32 Rose Gold ve Silver var dedi. Onlardan verelim dedi yok istemem dedim. Madem kesin değil müşterini niye kandırıyorsun arkadaş

quote:

Madem kesin değil müşterini niye kandırıyorsun arkadaş

hiç

:P

Sonra bunu Turkcell FaceBook sayfasında söyledim onlarda mesaj yolu ile sıkıntınızı bildirin dediler aynı sana yazdığımın biraz daha uzun bir şekilde anlattım ve mesaj üzerinden yazılan mesaj da bu güler misin ağlar mısın şaşırdım vallahi.

quote:

Konu hakkındahttp://****/1M0aTf7 bağlantısı üzerinden destek alabilirsiniz.

• Bir telefona bu kadar para veriyorsunuz, yeni modeli çıkınca yenisini de alıyorsunuz.

Hayır uzun ömürlü olan şey neydi onu anlayamadım ben?
  • Merhaba Arkadaşlar dün itibari ile aranıza katılmış bulunuyorum iphone 7 plus 128 Gb Mat siyah modelini aldım ama baştan söyleyim orta tuşa uyuz oldum :)
    En güzeli 6s uzay grisi

• quote:

Orijinalden alıntı: FthK.

En güzeli 6s uzay grisi

e zaten aynı kasa rengi de aynı o zaman kalsın böyle. iyi böyle :)
  • Herkese günaydın
    Umarım kullanıcılıarın çoğu artık yeni cihazlarına kavumuşlardır.
    Türk Telekom müşterilerine bir sorum olacak, bu operatör kapsamında VOLTE sadece görüntülü konuşma olarak mı algılanıyor. Çünkü bende hücresel veri ayarlarında LTE ses ve veri için kullan seçeneği aktif, ama VOLTE yazıp 5555'e gönderdiğimde cihazınız desteklenmiyor diye cevap alıyorum.
    Müşteri hizmetleri de bana iphone'larda VOLTE yok diye cevap verdi
    Ya ben bir şey anlamıyorum, yada bınlarda bir yorum farkı var. Beni bi aydınlatın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 15 Ekim 2016; 8:43:47 >
  • Guvenmeyecez iste hocam yapacak bir sey yok. Onlar seni zor durumda birakacagina sen birakacaksin. Her yerden vereceksin siparisi, sonra bir tanesinden alacaksin. Ne teknosa, ne media markt, ne vatan on sipariste hicbirine güvenemiyorum o yuzden. Her sene ayni olaylari duydukca... 2 senedir hem turkcell online siparisi hemde aos cok iyi calisiyor. Seneye alirsak veya baska alacaklar icin referans oluyor boyle seyler.

• Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili bilgim yok ama aldin mi cihazi ustad?

• Benim yurt disindan siparis ettigim telefon hala gelmedi fakat dun Pupa'da inceledim telefonlari.Renk olayi kisisel ben mat siyahi gercekten cok begendim.Jet black lansmanda cok iyi gorunuyordu nedense hosuma gitmedi gercekte.Ekranlara baktim,ufaktan bir sarilik var gibi ama benim g2 den farkli degil ekrani.Ayarlariyla oynayinca daha guzel oldu zaten.Kamerasi her zamanki gibi guzel,benim gibi fotograf cekmekten anlamayan insanlar icin seri cekilen fotograflar bile basarili.

• 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.