Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Ben 5s ten çıkan EarPods ile kullaniyorum adaptörü, hiçbir sorun yok, mikrofon da çalışıyor.

Hatta Sony xb450ap kulaklıkla denedim onda da mikrofon ve Kulaklik sorunsuz çalıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    6S Plus alırsanız eğer onun için dedim, 16 GB var biliyorsunuz piyasada.
  • 16 gb Telefon kaldı mı ya 4k videonun dk sı 350 mb
  • Hayırlı sabahlar Apple ın silikon ve deri kılıfları resellar satışa çıktı mı bilen duyan var mı acaba

• teşekkürler hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairfight94

Sarı ekran donanımsal bir sorun değil. Ben dün buradan okuyunca farkettim sarımsı bir tonda olduğunu ve internetteki videoyu izleyerek kendi göz zevkime göre ayarladım. Şu an 6s plus bile bunun yanında sarımsı kalıyor Donanımsal olsa bu sarımsı renkten asla kurtulamazsınız telefonda.
    Tıslama sesine gelecek olursak evet kesinlikle tıslıyor. Peki beni zerre kadar rahatsız etti mi? Hayır. Sessiz bir mekanda bile kulağınızı dayayarak duyabildiğiniz bir sesi kafanıza takmanız saçma olur. Tabi bu ses donmalara kasmalara sebebiyet veren bir sorun olsa kesinlikle iade edilmesi gerekir ama telefon yağ gibi akıyor resmen. 7 plus kullanıcısı olarak ilk batarya izlenimim ise harika. Normal kullanımla çok rahat 2 gün götürür beni.
    Özetle satın almayı düşünenler ve troll hesapların abartmalarıyla muallakta kalanlar için, ben çok memnunum satın aldığım için. Sarı ekranı kendiniz düzeltebilirsiniz, tıslama ise kameraya kulak dayayınca anca duyuluyor,performansa olumsuz etkisi yok o yüzden bir problem olmuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Sarı ekranı nasıl çözdünüz bilgi verebilir misiniz.

• what_tha kullanıcısına yanıt
    Benim Sony MDR-1A çalışmak istemiyor, saf kulaklık modu dışında.
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    IPHONE 6S PLUS 16 GB AKILLI TELEFON GOLD - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-6s-plus-16-gb-akilli-telefon-gold.html

• Note4 pili(3200mA) en yoğun kullanımda bile 4-5saat gidiyor, iphone7 ve Plus şarj durmu nedir?

• falls F kullanıcısına yanıt
    Plus 2 gün kesinlikle çıkartır çok yoğun oyun falan oynarsan 1 gün

• Çok iyi o zman iphone7 yerine Plus almak daha mantıklı

• falls F kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle optik zoom ve 1gb ram de cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esperer -- 15 Ekim 2016; 10:03:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Bir telefona bu kadar para veriyorsunuz, yeni modeli çıkınca yenisini de alıyorsunuz.

Hayır uzun ömürlü olan şey neydi onu anlayamadım ben?

Artık bu telefona bu kada para mı verilir öadem ömrü uzun neden değiştiriyorsunuz gibi yanıtları lütfen bırakın can sıkmayın. İphone 5 4 yıl önce çıktı ve hala kullananlar var ve satsa 1000 tl ediyor nerdeyse. Ki iphone 4 ü bile hala kullananlar var. O zamanlar ne vardı bde samsung s3 s4 kimde var şimdi kimde görüyorsunuz varsa da satsa kaç para eder 400-600. Ayrıca hersene telefon yenilemek hem teknolojiden mahrum kalmamak hemde trlefonun piyasası ölmeden satıp üstüne 300-500 koyup yenisini alıyor mantıklı da yani. Millet aylık 400-500 tl sigaraya ğipara veriyo brakn millet faydalı gördüğü heveslendiği şeyi alsın. Neredeyse laptop ile yapılan işler artk telfonla heryerde yapılıyor. Buda hız piş ömrü dayanıklılık kamera ses gbi kaliteli donanımla gayet terch edilir duruma geliyo. Gopro kameraya da para vermeyelim o zsman bi kamera foto video çekio die 2000 tl. Adamlar dünyaya milyonlara satıolar sizin gibilerin ettiği lafa bak.

• JusthingTr J kullanıcısına yanıt
    Dün Zorlu'dan gidip aldım da resellerlarda çıkmış mıdır bilmiyorum
  • iphone 7 plus 128 gb mat siyah arıyorum fakat hiç bir yerde yok
    alınabilecek yer önerisi lütfen
  • Banka ile görüşün bazen kartlarda sanal işlemlere karşı limit sınırı getirilebiliyor. Toplam limitinizin % kaçını sanal işlemlerde kullanabildiğinizi sorun

• Gencler bilen varsa bi zahmet cevaplasin. Zorlu dan cihaz alicam fakat randevu almam gerekiyor mu? Gidip parayi odeyip cihazi alip cikicam..birde havale fiyatindan nakit alabiliyor muyuz?

• Ugurdmrcn U kullanıcısına yanıt
    Alabiliyorsun

• Peki hocam stok durumunu ogrenebilcegim biyer var mi? Gidince kalmiyim oyle plus 128 alicam

• 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.