Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.368.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Renk tercih meselesi tabi, lakin 6s kasasını ben de çok beğeniyorum. 6s rose gold veya space gray.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Evet dün öğleden sonra resellera uğrayıp aldım. Bir sorun çıkmadı.
    Şu ana kadar beğenmediğim tek şey kulaklık adaptörü kalitesi. Benimkinde sanki temassızlık var ara kabloda, ses gidip geliyor.
    Acaba garantiye sadece onu versem değiştirirler mi?
  • Herkese günaydın Duratorq nicli arkadaş iki tane almış apple store dan jet black 128 plus rengini ondan aldım bu yoklukta ilaç gibi geldi kendisine teşekkür ederim. Herkesin bir an önce istediğini bulmasını temenni ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Avmdeki yaşadığım sorundan dolayı başka türkcell bayisine gidip sipariş verdim bu hafta içi geleceğini söylediler bakalım bekliyoruz.

Aynen teknoloji mRketleri bu sene resmen patladı birde ustune bilgisiz çalışanlar eklenince gerçi gidin ufak operator marketlere eğlenceli oluyor dun birisine girdim şöyle standdaki telefonlara bakıyorum bir kız geldi beyefendi yardımcı olayim dedi. Dedim olur ayfon 7geldimi dedim tabi ki beyefendi geldi dedi. Tamam dedim getirin bana 7plus jetblack alıyorum 😀 dedim telaşı görseydiniz tabiki araştırdılar sorusturdular getiremediler. 😀

• Kontratlimi alacaksın? Kredi çekip alsaydin keşke 12 ayda bitirirdin kac paraya geliyor cihaz kontratla ?

• Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Faturayla beraber gidersen degistirirler bence, bir kac yerde telefonun imei falanda lazim oluyor demislerdi ama tam emin degilim.

• Hemen hemen her gün Her sayfa, "Vatan da tanıdığım var,Gece gidip iphone 7 plus 256gb hemidee Jetblack alacam." Diyen arkadaşı gören,duyan oldumu? Merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 15 Ekim 2016; 8:12:20 >
  • _CsMaNiA_ _ kullanıcısına yanıt
    İlk baştan, 24 ay taksit ile alacaktım fakat baktım ki 1.050 TL Fark ödeyeceğim, 12 ay kontratlı almayı tercih ettim 12 ay taksit ile alırsam 4600 TL'ye geliyor.
    Eğer ikinci sipariş verdiğim Türkcell bayisi'de çürük çıkarsa, Havale,Kredi kartı veya kredi çekerek Apple'ın sitesinden alacağım. Şuraya bak telefon almak için bin bir türlü şekillere giriyoruz. Hayır şunu anlamıyorum yinede imkanı olanda olmayanda her türlü alıyor sen kredi kartına taksit yasağını getirmişsin getirmemişsin ne fark eder sadece örnek olarak istanbuldan ankaraya düz gideceğimize istanbuldan bursaya geçip ankaraya gidiyoruz yolu dolandırıyoruz yani
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bir kaç hatanızı düzeltmek isterim.

Telefonum iOS 10.1 Beta değil. Yani portre modu kullanarak çekme şansım yok ilk fotoğrafı. İlk fotoğrafta gördüğünüz bokehlerin sebebi, telefonun bugüne kadar en açık diyaframa ulaşmış olması ve benim elbette objeye yaklaşmış olmamdır. Diyafram değer olarak azaldığında, yani açıldığında, alan derinliği azalır. iPhone tarihinde diyaframın en açık olduğu kameraya sahip ve artık portre modu olmadan da objelere yaklaşırsanız, bokehleri görmeye başlıyorsunuz. ''Telefoto'' lensinde diyafram değeri düşük'' demişsiniz, ama telefoto lensinde diyafram f2.8, sayıca yüksek, ki bu da elbette, bahsettiğiniz gibi daha az ışığın sensöre ulaşması demek. Yani minik bir kelime hatası diyaframın sayıca ters oranı taşıması ile alakalı diyelim, büyük bir mesele değil ama düzeltmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 15 Ekim 2016; 9:15:07 >
  • S.a arkadaslar amazondan apple watch almak istiyorumda . Alinca bir sorun çıkar mi gumrukte filan ? Alan arkadas varsa yardimci olursa sevinirim

• zinedya Z kullanıcısına yanıt
    Hocam bayideki calisanlari gectim, Apple Chattekiler de hicbir sey bilmiyor. Okuma yazma bilmaden iphone alacak olursa diye yardimda bekliyorlar heralde. Apple in sitesinde yzan seyler disinda hicbir bilgileri yok. Lan zaten sitedekileri ben okuyabiliyorum. Bu boyle mi? O konuda bize verilmis bir yok. Şu şoyle mi? Bu bilgi icin teyit alamadim. O zaman sen niye duruyon orda? Mesela dun dedim havale ile alinca onaylanma suresi oluyor, telefonlarda stok durumu nedir, ne zaman alabilirim dedim. Hani telefonu alirken alacaginiz şehre gore garanti bir sure veriyor ya 6-8 hafta vs. Bana onu soyluyor. Hay yapacaginiz isin dedim.

Biraz daha karıştırıp meseleyi anladım şimdi. Adaptör sadece normal kulaklıklar içinmiş, mikrofonlu kulaklık desteklenmiyor, kulaklık üzerindeki cevap tuşu da çalışmıyor. Zaten adaptörün içine bakınca sadece 3 kontak noktası gözükyor, mikrofon için 4cüsü eksik.
    Mikrofonlu kullanım için mecbur earpods kullanmak gerekecek, yada BT kulaklık almak lazım.
  • Sarı ekran donanımsal bir sorun değil. Ben dün buradan okuyunca farkettim sarımsı bir tonda olduğunu ve internetteki videoyu izleyerek kendi göz zevkime göre ayarladım. Şu an 6s plus bile bunun yanında sarımsı kalıyor Donanımsal olsa bu sarımsı renkten asla kurtulamazsınız telefonda.
    Tıslama sesine gelecek olursak evet kesinlikle tıslıyor. Peki beni zerre kadar rahatsız etti mi? Hayır. Sessiz bir mekanda bile kulağınızı dayayarak duyabildiğiniz bir sesi kafanıza takmanız saçma olur. Tabi bu ses donmalara kasmalara sebebiyet veren bir sorun olsa kesinlikle iade edilmesi gerekir ama telefon yağ gibi akıyor resmen. 7 plus kullanıcısı olarak ilk batarya izlenimim ise harika. Normal kullanımla çok rahat 2 gün götürür beni.
    Özetle satın almayı düşünenler ve troll hesapların abartmalarıyla muallakta kalanlar için, ben çok memnunum satın aldığım için. Sarı ekranı kendiniz düzeltebilirsiniz, tıslama ise kameraya kulak dayayınca anca duyuluyor,performansa olumsuz etkisi yok o yüzden bir problem olmuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairfight94 -- 15 Ekim 2016; 9:30:02 >

• arkadaşlar herkesin cihazı hayırlı uğurlu olsun iphone 5sim var sağlam ama şarjı felan beni bitiriyor sizce 6s plus mı yoksa 7 mi? teşkkürler şimdiden
  • Merhaba arkadaşlar, vodafone üzerinden 7 plus jet black almaya çalışıyorum ama hiçbir vodafone shopa jet black rengi gelmemiş :D Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şuraya geldi, geleyecek gibisinden ya da haftaya gelir gibi. İstanbulda 20'ye yakın vodafone shopu telefondan aradım adamların dedikleri bile birbirinden alakasız. Kimisi tabiki jet black geldi diyor yanındaki adama soruyor mat siyah gelmiş diyor sonra.

Neyse bir adam aralıkta ancak gelir dedi, tam mat siyah almaya karar verdiğim sırada başka bir shoptaki kadın 17 ekime kadar gelecek ürün listesinde jet black yok ancak ondan sonraki 1-2 hafta içinde gelir diyince beklemeye kadar verdim.

Sizce de 2 ay sonra mı gelir jet black ve mat siyah mı alsam?
  • darknnness12 D kullanıcısına yanıt
    6S ile 7 arasında pek bir fark yok 7 Plus değil 7'den bahsediyorum.
    yalnızca 7'de A10 Fusion 4 çekirdek
    6S'te A9 işlemci, fakat A9 şuanda piyasada tokatlayamayacak telefon yok çok iyi cihaz ekran boyutu büyük olsun isterseniz 6S Plus ama 32 GB'DAN aşağı almayın.
    ekran boyutu önemli değilse 7
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Haoyydaaaaaa yav dedim adaptor kullanirim sorun degil ama mikrofon isi hic aklima gelmedi. Valla bu kotu oldu ya...

• Dun 128 gb iphone 7 aldim.mutluyum.alan arkadaslara da iyi gunlerde kullanmalarini diliyorum:)

• Note4 kullanan ve büyüklüğünden şikayet eden biri olarak iphone7 Ile iphone7Plus arasında kararsız kaldım, yardım lütfen Plus kullan arkadaşlar yorum yapabilirmi teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.