Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle jet black daha estetik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcılar aşağıdaki konuya yorum yapabilir mi Rica etsem

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=121105089&p=1&anchorToGo=121105089#121105089

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 15 Ekim 2016; 1:07:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperBlack

Türkiyede olupta türkiyeden 7 plus jet black alıp kullanan var mı çok merak ediyorum isviçredeyim 1 aydır bekliyorum jet black için

Yani demem o ki daha çok beklersiniz türkiyede jet black plusu aralığa gelirse iyi

Hocam ben de İngiltere'de yaşıyorum. Aile, arkadaş ziyareti vs İstanbul'dayım ve sırf kılıflara bakmak için gitmiştim. İngiltere'de jet black plus gördüm ve yanlış değilsem burada, mağazada da gördüm birisinde; o da kendisine kılıf bakıyordu; ama tabii belki başka bir ülkeden almıştır, bilemem.

• Ben yarın teslim alacagım insallah, aksama dogru degerlendirme yaparim
  • soulmate kullanıcısına yanıt
    Lightning portu öyle midir normalde bilemem ama değilse telefonun suya dayanıklılığı ile ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.
  • Arkadaşlar özellikle Apple'ın silikon kılıflarından alanlar memnun mu şimdiye kadar? Ben bundan önce deri kılıflarından almıştım, bugün gittim hatta deri pahalı gelirse silikon alayım diye; ama silikon da pahalı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazar8

Lightning portu öyle midir normalde bilemem ama değilse telefonun suya dayanıklılığı ile ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.

O kadar bi çıkıklık değil. Sanmıyorum yani. Elimde onu gösterecek macro lens bile yok. Belki bir ara Apple Store'da sorarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

quote:

Orijinalden alıntı: SuperBlack

Türkiyede olupta türkiyeden 7 plus jet black alıp kullanan var mı çok merak ediyorum isviçredeyim 1 aydır bekliyorum jet black için

Yani demem o ki daha çok beklersiniz türkiyede jet black plusu aralığa gelirse iyi

Hocam ben de İngiltere'de yaşıyorum. Aile, arkadaş ziyareti vs İstanbul'dayım ve sırf kılıflara bakmak için gitmiştim. İngiltere'de jet black plus gördüm ve yanlış değilsem burada, mağazada da gördüm birisinde; o da kendisine kılıf bakıyordu; ama tabii belki başka bir ülkeden almıştır, bilemem.

Muhtemelen öyledir

• Turkiyeden alinan cihazlarda ne gibi bandrol oluyor. Etiket vs turkcell vodafone turk telekom gibi fotograf atabilcek var mi ?

• Arkadaslar batarya performansi olarak 7 ile 7Plus arasinda cok fark var mi? Aradaki fiyat farkina deger mi yani?

• Birinde 1960 diğerinde 2900 miliamper batarya var yani yaklaşık olarak yüzde 33 bir farka tekabül ediyor. Rakama uyarlarsak biri 6 saat kullanım sunarken diğeri 9 sunar.(rakamlar örnek olsun diye verildi.) fiyat farkı değer mi sorunuzun cevabı da batarya kullanım süresine olan ihtiyacınızdır. Ama mantıken plus modeli daha isabetli olur 7 için. Diğer plus modellleri büyük ekran daha yüksek ppi ve batarya farkı içeriyordu, 7 de ekstradan 1gb ram ve çift kamera faktörü var

• quote:

Orijinalden alıntı: yolwerin

Birinde 1960 diğerinde 2900 miliamper batarya var yani yaklaşık olarak yüzde 33 bir farka tekabül ediyor. Rakama uyarlarsak biri 6 saat kullanım sunarken diğeri 9 sunar.(rakamlar örnek olsun diye verildi.) fiyat farkı değer mi sorunuzun cevabı da batarya kullanım süresine olan ihtiyacınızdır. Ama mantıken plus modeli daha isabetli olur 7 için. Diğer plus modellleri büyük ekran daha yüksek ppi ve batarya farkı içeriyordu, 7 de ekstradan 1gb ram ve çift kamera faktörü var

Bu nasıl bir düz mantık
    En başta ekran boyutları farklı, nasıl aynı gücü çeksinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızma arkadaşım parantez içinde örnek olarak rakam yazdığımı söyledim zaten.

• Hocam video ve fotolardaki gibi albenisi yüksek mi?
    Birde çizilme konusunda hassas mı cihaz?

• Telekurye saat 16 gibi benimde cihazımı getirdi. Mutluyum😀

• O degil de erisebilirlikten sari ekran ayarini yapinca bembeyaz oldu,insan kullaninca aradaki farki goruyor

• Beyler yok mu yurtdışından getiren ya da getirecek olan

• iPhone 7 Plus'ı bir mağazada deneyimleme şansım oldu. Gerçekten harika bir telefon olmuş. Yeni tuşu çok beğendim ayrıca wide color teknolojisi bence çok hoş bir ekran yaratmış.

Jet black rengi inanılmaz parmak izi bırakıyor ama mat siyah gerçekten kusursuz derecede güzel. Bence normal 7 için silver ya da gold büyük için isede mat siyah ya da gold.

Alan arkadaşların hepsine tek tek hayırlı olsun diliyorum. Bende kısmetse yakında aranıza katılacağım.

Saygılar..

• sa_vas S kullanıcısına yanıt
    LTE kapat 3G'ye geç, ısınmanın sebebi 4.5 g sinyalinin düşüklüğü.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Biri 1.8 diyafram sayesinde artık görmeye başladığımız bokehli, biri de ikinci kamera ile çekilmiş iki fotoğraf ile tekrar hayırlı olsun diyorum herkese.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Merhaba

Aslında Bokeh te kullanılan telefoto lensı 1.8 dıyaframlı genıs acılı lens degıl. Telefoto lensınınde dıyafram degerı dusuk oldugu ıcın resımler cok ıyı ısık kosulları ıstıyor. ısık bıraz kotu olunca kumlanma yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.