Yüzbaşı
14 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 95 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar Merhabalar İpad için Ofis Programı kullanmak istiyorum aranızda kullanan varmı yorumlarınız nasıl bu konuda satın alınmaya değer mi ?

Arkadaşlar merhabalar,

İpad Pro 12.9 4.Nesil Deri Kılıf Önerilerinizi Bekliyorum Arkadaşlar ayrıca kalemde var. Sadece deriyi seviyorum ama mantıklı kılıflar da olabilir. Klavyem var klavyesiz sanki daha mantıklı

Merhaba Arkadaşlar evimde 100mbit ttnet internet kullanıyorum mağlum kota sorunu adil kullanım kotasını açtığımda 24 mbit düşüyorum neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum benim evim ikikatlı bir üst katımda kendime sinema odası falan bir yer yaptım oldukça fazla filim izleyen biriyim masaüstü bilgisayar kullanıyorum kablosuz net çekiyorum haliyle access point kullanıyorum fakat kopmalar çok oluyor şimdi çok kaliteli bir access point almak istiyorum bütçe yaklaşık 3000t civarı düşünüyorum bu konuda sizden yardım rica ediyorum ben biraz internetten araştırma yaptım birkaç model buldum önerilerinizi bekliyorum saygılarımla

LINKSYS VELOP
Merhaba Arkadaşlar cihazı henüz yeni aldım oldukça yeniyim bu konuda amatör olarak video çekimleri yaptım yorumlarınızı bekliyorum saygılar.

Merhaba Arkadaşlar aksiyon kamerası için çanta almıştım incelemek isteyenler olursa basit bir video yaptım

Ürünün Sitesi

https://tr.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Yi-4k-Case-Acessories-Original-Quality-Camera-Collecting-Storage-Case-Bag-for-Xiaomi-Yi/32738577007.html?spm=2114.13010608.0.0.k9vgUH
Merhaba Arkadaşlar Gearbest Sitesinden aldığım kablosuz kulaklık sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum video tarafımca çekildi bir çok hatalarım olmuştur bu yüzden kusura bakmayın

Ürünü Satın aldığım site

http://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_560729.html
Merhaba Arkadaşlar youtube için video ekipmanları toplamaya çalışıyorum bu konuda sizden bi konu da yardıma ihtiyacım var. 4K Kayıt özellikli video kamera almak istiyorum fakat okadar çok çeşit var ki herkez bir şeyler söylüyor buraya kadar amenna ama işin ilginç tarafı bilende konuşuyor bilmeyende sizlerden ricam adam gibi bir kamera tavsiyeniz var ise menmuniyetle tavsiyenize uymaya çalışacam aslında donanım haber'in çekim yaptığı video kaliteleride oldukça hoşuma gidiyor. Eğer biliyorsanız donanım haberin çekim yaptığı kamera modelini yazabilirmisiniz birde evde kullanacağım bir kamera olacağı için bunun için led aydınlatma da düşünüyorum kısacası konuyla ilgili üstadlardan bu konuda yardım bekliyorum teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda youtube üzerinden para kazanmak istiyorum fakat ne tür bir kamera alıcağımı bilmiyorum fakat Donanım Haber Video Çekimlerinde Hangi Kamera Kullanıyor onu merak ediyorum hakikaten görüntü kalitesi oldukça kaliteli bir çekimleri var.
Merhaba Arkadaşlar ttnet internet arızamı 45 gündür yapmadı 45 gündür internetim yok faturada gönderdiler. Onuda ödedim şimdi merak ettiğim konu ben bunları kime şikayet edebilirim yada yasal haklarım nelerdir, bu konuda yardımınıza ihtiyacım var bu arada gecikmiş tek bir faturam dahi yok
Merhaba arkadaşlar ingilizcesi iyi olan arkadaşlardan şu kelimeyi çevirmelerini rica ediyorum makine imalatı yapıyoruz google translate den çevirmek istemiyorum mağlum saçmalıyor.

Dikiş kafa üzerine çift bobin bağlanır tel sensör vasıtasıyla ilerlemektedir.
Hakkında
Meslek: Mechanical Engineer
Forum İmzası:
iphone 6 plus space gray New İpad Canon EOS 650D | EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS II Longines hydroconquest,Seiko Premier Kinetic Direct Drive Moonphase Invicta 8926A Ball Engineer Master II Aviator
Renault LATITUDE Executive 1.5 dCi 2012
Forum İkinci El İmzası:
¤ۣۜ..¤The History Writen Nigths...¤ۣۜ..¤:
Hakkımda:
Canon EOS 650D | EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS II New İpad Htc One Samsung Galxy Note 3 New İpad Canon EOS 650D | EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS II Longines hydroconquest,Seiko Premier Kinetic
Direct Drive Moonphase Invicta 8926A,Ball Men's 'Engineer Master II Aviator [color=
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 772
İkinci El Bölümü Mesajları: 38
Konularının görüntülenme sayısı: 80.935 (Bu ay: 337)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.