Bildirim
Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (634. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ben de 23 eylulden beri 128gb mat black ip7 kullaniyorum ve bahsettiginiz herseye katiliyorum, ilk baslarda cok yavas sarj oluyordu ve birkac gune hizlandi, o lightning cikisi bende de hafif ele gelir gibi çıkıntılı, saniyorum ki su gecirmezligi yuzunden boyle birsey olmus. Ekran sariligini hic farketmedim test edebilecegim bir yontem var mi acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp leş konu kilit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mekan neresi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar biriniz yardımcı olabilirim dünden beri uğraşıyorum ama bir tür yapamadim telefonu kredi kartı tek çekim denedim olmuyor başka bir ödeme yöntemi seçin veya kart bilgilerinizi kontrol edin diyor nasıl yapacağım kartında para da var yapmıyorum yardım lütfen
Ulan almaya çalıştım yine olmadı rezerve edemeden bitti ya be
Turkcellden iphone 7 plus 128 gb siyah almıştım bağdat caddesi mağaza teslimi ama hala gelmedi cihaz appledan randevu yakaladım bugün mağazadan gidip alsam nakit turkcellden olan siprişimi iptal ettirebilir miyim kredi kartı ile peşin ödeme olarak almıştım daha kartın günü gelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: Ronan.
Ulan almaya çalıştım yine olmadı rezerve edemeden bitti ya be
jet black mi baktınız,
stokta yok görünüyor hala, bikaç tane girmişti onlarda bitti -
Mat black jet black bulmak baya zor olacak tam mat black i aldım tıkladim geç kalmışim kapmislar yarına artık her gün böyle devam ediyorsa daha tecrübeli tüm şak diye alicam :D
Herkes ulaştı telefonuna bir ben alamadım
Acaba bu stok A girenler ayirtip almayanların mi eğer öyleyse durum vahim
ben kendime aldığımda appstrore id ve pw girdim - isim soyisim ve numara girince işlem tamamlandı. Abim için denediğimde onay için bilmem ne numarasına kısa mesaj atın onay kodunu girin falan çıktı o alamadı o yüzden, acaba 2. kez alıyoruz diye mi çıktı yoksa başka sebebi mi var çözemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthorde -- 15 Ekim 2016; 6:22:14 > -
quote:
Acaba bu stok A girenler ayirtip almayanların mi eğer öyleyse durum vahim
Dün Akasyadaki mağazasına gittiğimde görevli aynen öyle dedi, yeni partinin ne zaman gelceğini bilmiyoruz ama rezervasyon yaptırıp gelmeyenlerin ki tekrar açılcak demişti. -
quote:
Mat black jet black bulmak baya zor olacak tam mat black i aldım tıkladim geç kalmışim kapmislar yarına artık her gün böyle devam ediyorsa daha tecrübeli tüm şak diye alicam :D
ben mat black aldım dün ama kutuyu hala açmadım jet black arıyorum hiç girmedi stok a
bi ara 256 lık vardı onuda bitti
dediğin gibi ayırtıpta almayanlar ise çok zor bulmak
ve bu rezervasyon hergün olmayacak sanırım pazar günüde var sonra bitiyor -
Bugun plus acildimi rezervasyona
quote:
Orijinalden alıntı: KBD
açıldı 128 jet black de vardı sonra bitti -
quote:
Orijinalden alıntı: atroce
quote:
Orijinalden alıntı: KBD
açıldı 128 jet black de vardı sonra bitti
Millet kuyruga girmede hakli galiba
Hocam jet blacki yakından görüp öyle almanızı tavsiye ederim. Mat black ile yanyana bir inceleyin. Benim hiç hoşuma gitmedi parmak izini felan geçtim matın yanında çok ucuz duruyor. Yanımdaki apple çalışanı da aynı şeyleri kaç kişiden duydum dedi.
Stok durumlari 1 hafta icinde normale doner mi sizce
quote:
Orijinalden alıntı: zgronrn
Hocam jet blacki yakından görüp öyle almanızı tavsiye ederim. Mat black ile yanyana bir inceleyin. Benim hiç hoşuma gitmedi parmak izini felan geçtim matın yanında çok ucuz duruyor. Yanımdaki apple çalışanı da aynı şeyleri kaç kişiden duydum dedi.
hocam dün zorlu daydım, ben normalde mat siyah ayırtıp gittim
ama orda jet black i gördüm ve mat black ile yan yana koydum benimde aklımı jet black çeldi hoşuma gitti,
şimdi mat black elimde ama napsam kararsızım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X