Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasil yani sifir cihaz aldin, kurulumu yaptin notlar kisminda "murat mal" yaziyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce kullandığınız cihaz iPhone ise eski notları senkronize etmiştir, ya da e posta senkronizasyonundan çekiyordur notları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.200 Lira. 4 Bin 200 Lira. DÖRT-BİN-İKİ-YÜZ LİRA. Yanlış anlaşılma olmasın. Kur tavan yaptıkça, vergi üstüne vergi geldikçe bu ülkeyi ve burada yaşamayı neden bu kadar sevdiğimi bir kez daha anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopexia -- 14 Ekim 2016; 23:46:00 >
  • veteriner69 kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi deger bence mat bunun yaninda sonuk kaliyor. Tabi zevkler ve renkler tartisilmaz. Kim neyi begeniyorsa onu alsin :)

• sa_vas S kullanıcısına yanıt
    Ben alıştım bile arada yaşıyomu diye dinliyorum

• brci B kullanıcısına yanıt
    : ) cırcır böceği gibi valla.
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom bayilerinde jet black demoları var

• Selamlar herkese :) Bugün telefonu alıp foto attıktan sonra çok yoğundum iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim herkese hayırlı olsun tekrar. Nerden aldığımı soranlar olmuş Vatan Ankamall şubesinden aldım ve bugün teslim etmeleri güvenimi boşa çıkartmadıkları anlamına geliyor :))
    Telefona gelirsek rengi gerçekten harika. Batarya ömrü ise telefonu aldığımda yüzde 75 di. Elimden düşmedi kurulum, eski uygulamaların aktarılması gibi, ayrıca 1 saate yakın gps kullandım ve konuşma yaptım şu an yüzde 14 şarj var hala. Gerçekten ilk izlenimler olarak çok memnunum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• Bu fiyatlara ben pahali diyordum . millet kapis kapis aliyor. iphone 8 3700 liradan felan baslar artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı ekranın tek çözümü sizinkinden daha sarı bir iphone bulmak :) O zaman benim iphonum sarı değilmiş diyeceksiniz.

• Applestore dan rezervasyon yaparken ne bilgileri istiyo, daha önce deneyim eden biri bilgilendirirse çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

4.200 Lira. 4 Bin 200 Lira. DÖRT-BİN-İKİ-YÜZ LİRA. Yanlış anlaşılma olmasın. Kur tavan yaptıkça, vergi üstüne vergi geldikçe bu ülkeyi ve burada yaşamayı neden bu kadar sevdiğimi bir kez daha anlıyorum.

nakit 4031 hocam :)

isim soy isim telefon zorlu akasya seçiyorsun bide hangi tel hangi renk tabi apple kimliği ile giriş yapınca bilgileri otomatik ekrana geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 14 Ekim 2016; 23:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannesz61

Arkadaşlar telefonu 3 gibi aldım zorlu appledan ama 5.30 gibi Notlar bölümüne not yazılmış murat mal diye . Böyle bişey olma ihtimali nedir zorlu appleda?

ismin murat mı

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

iphonede böyle bişey yok yalan yanliş haberler.!!!!samsung kendini bitirdi diye apple nin üstüne gitmeye başladi biz battik apple yide patlatalimm haberleriyle cihazlara fazla akim verip patlatmaya calişiyolar 23 eylülden beri satişda olan iphone o kadar kullanicisi varken bi kaç tane patlatip haber yapmaya calişiyolar o kadar cihaz satişi oldu applede bula bula iphone 7 ve plus mi buldular :))samsung herşeyini kabullendi geri cekildi piyasa şuan apple de o yüzden için rahat olsun..!

Bende öyle tahmin etmiştim, teşekkürler yorum için

Yalnız şöyle bir durum var: Noe 7 lerde ilk patlamalara neden olan bataryaları Samsung SDI firması üretiyordu.
    Samsung'un alt firması olan Samsun SDI aynı zamanda Apple için de batarya hücresi üretiyor.

• iphoneye ozel kur veya vergi var da bizim mi haberimiz yok?

yurtdisinda dolar bazinda iphone ile ayni fiyat seviyesindeki telefonlara bak bir de turkiyeye geldikten sonraki fiyat etiketlerine bak.Apple turkiyeyi sömurulecek koyunlarin oldugu yer olarak gordugu icin bu kadar fiyat farki olusturuyor

• Banka kredisi ile alan var mı, fiyatlandırma nasıl?

• Evet bende anlamadım . Hanı zorlu Apple'dan aldım bide . Siri'yi karıştırırken mi yaptım acaba yada başkası

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

4.200 Lira. 4 Bin 200 Lira. DÖRT-BİN-İKİ-YÜZ LİRA. Yanlış anlaşılma olmasın. Kur tavan yaptıkça, vergi üstüne vergi geldikçe bu ülkeyi ve burada yaşamayı neden bu kadar sevdiğimi bir kez daha anlıyorum.

nakit 4031 hocam :)

isim soy isim telefon zorlu akasya seçiyorsun bide hangi tel hangi renk tabi apple kimliği ile giriş yapınca bilgileri otomatik ekrana geliyor...

Sağolasın hocam
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Değil Burak

• cannesz61 kullanıcısına yanıt
    şşt detaylı anlatsana merrak ettim :)
  • 
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.