Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan denedim, Siriye not almasini soyleyip "murat mal" dedim. Sonra girince notlara gordum sizinde boyle oldu kesinlikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan en ucuz nerede var?

Ayrıca sizce ucuzlar mı? Önceden ilk çıktıktan 1 ay sonraya kadar 500 liraya kadar ucuzlardı telefonlar. Ona göre bekleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede olupta türkiyeden 7 plus jet black alıp kullanan var mı çok merak ediyorum isviçredeyim 1 aydır bekliyorum jet black için

Yani demem o ki daha çok beklersiniz türkiyede jet black plusu aralığa gelirse iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperBlack -- 15 Ekim 2016; 0:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Şuan en ucuz nerede var?

Ayrıca sizce ucuzlar mı? Önceden ilk çıktıktan 1 ay sonraya kadar 500 liraya kadar ucuzlardı telefonlar. Ona göre bekleyeyim

hocam muhtemelen 1 yıl için en ucuz fiyat şuanki fiyatlar. 2-3 aya dolar bazlı fiyat arttırımı gelebilir. illa fiyat düşsün diye bekleyecekseniz de gelecek sene bu zamanlarda 400 lira civarı düşer 7s çıkmasıyla birlikte.

• Roxio kullanıcısına yanıt
    09-09-2017 gibi fiyat düşücektir sen beklemeye devam et önünde uzunnnn bi yil var:))

• Arkadaşlar kısmetse yarın Akasya'dan İp7 32 Gb Matt Black alacağım. Stok durumu ile alakalı bilginiz var var mı? Bir de illa randevu almam gerekiyor mu? Teşekkürler şimdiden
  • güzel vergi hocam yurtdışı fiyatı 750 $ olan cihaz telefon vergileri ile 1000$ lık mac fiyatına geliyor
  • JustBesiktas kullanıcısına yanıt
    Bulmanız İmkansız gibi :)

• Ayken millet aldı eline felan ondan oldu herhalde ortalığı karıştırmanın mantığı yok .d

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBesiktas

Arkadaşlar kısmetse yarın Akasya'dan İp7 32 Gb Matt Black alacağım. Stok durumu ile alakalı bilginiz var var mı? Bir de illa randevu almam gerekiyor mu? Teşekkürler şimdiden

Bugün randevusuz telefon vermiyorlardı.
  • Benim merak ettigim konu su,iPhone6'dan gececegim iPhone7 aldim ama daha kutusunu acmadim sizce 1200 lira fiyat farki vererek plus alayim mi? Bir de sarj benim icin cok onemli baya farkediyor mu?

Not:Bendeki 32GB plus 128GB olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperBlack

Türkiyede olupta türkiyeden 7 plus jet black alıp kullanan var mı çok merak ediyorum isviçredeyim 1 aydır bekliyorum jet black için

Yani demem o ki daha çok beklersiniz türkiyede jet black plusu aralığa gelirse iyi

???

• Arkadaşlar herşey çok güzel ama androidden geçenler için WhatsApp sync olmuyor . Bütün anılarım gitti ...

• quote:

Orijinalden alıntı: cannesz61

Arkadaşlar herşey çok güzel ama androidden geçenler için WhatsApp sync olmuyor . Bütün anılarım gitti ...

+1

• Havale ile alanların durumu nedir?

Bugün Eskişehir Espark Media Markt'da 7 plus mat ve 7 jet black koymuşlardı teşhire. Jet iyi hoşta bana nedense uzaktan 5c plastik havasını anımsattı. İnsan kalabalıgından inceleyemedim düzgünce

• borazmen B kullanıcısına yanıt
    neden satmak istiyorsunuz biliyorsunuz şuan bulmak zor :)
  • borazmen B kullanıcısına yanıt
    Yok artık yaa 1 aydır hangi telefonu alsam diye düşünüyorum sonunda karar verdim onu da alamayacakmıyım Hay ben böyle şansa
  • Tekno marketlerde 7 plus 32 gb siyah stogu var mi nereden ogrenebiliriz acaba. Persembe gecesi teslim diye parayi odettirdi lydia simdi 1 haftayi bulur haftaya cuma cumartesi teslim edebiliriz kusura bakmayin plus hic gelmedi felan diyorlar. Pazar gunu de alamazsam para iadesi alacagim ama baska magazalarda bulabilir miyim ?

• Arkadaşlar, herkese hayırlı olsun. Ben 23 Eylül'den beri Jet Black kullanıyorum iPhone 7 plus 256 Gb'ı. Bu tarihten yana anten çizgilerinde leke gibi mikro çizikler oluştu ki neredeyse kılıfsız kullanmadım. Bu noktada iPhone 3G ve iPod'a benziyor Jet Black. Biraz nostaljik bir havası var yani. Bana iPhone 3G'yi andırdı. Eğer bunları takıntı yapacaksanız sakın almayın. Havadaki tozdan etkilecek hali var yani.

Telefon ilk aldığınızda yavaş şarj oluyor gibi gelecek ama sonra 2 hafta sonra hızlandığını göreceksiniz. Belli bir şarj döngüsünden sonra hızlanıyor muhtemelen.

Bir de, iPhone 4 ve 4s'de de olduğu gibi, telefon ekranın sarılığını söz konusu olmuş yine. Bir süre sonra ekran, mevcut durumundan daha beyaz hale geliyor. Fabrikadan çıkar çıkmaz neredeyse elinize ulaşan bir telefon sonuçta, ekranı yapıştırma için kullanılan kimyasalları bu duruma sebep oluyor. Ancak kendi 6S telefonuma göre yine de biraz daha sarımtrak kaldığını söyleyebilirim.

Şimdi karşılaşabileceğiniz bir sorun da ahize sorunu. Konuşurken ses sanki içeriye giriyormuş gibi oluyor. Rüzgar gibi sanki yankılanıyor. Bunu donanıma ya da şebekeye bağlayanlar olmuş. Ben hep karşılaştığım bir problem olmadığı için şebeke ile alakalı olabileceğini düşünüyorum. Ahize sesi çok açıksa farkedilebilir bir durum.

Bir sorunum da lighting portuyla alaklı. Aldığımda var mıydı, kulaklık takıp çıktığı için mi bilmiyorum, sanki birazcık kasadan önde gibi geliyor. Hani elinizi sürdüğünüzde tırtık gibi çıkıntı hissediliyor. Portun arkasında yer alan plastiklerle alakalı bir durum olabilir, bilemiyorum. Ama zamanla mı oldu, ilk aldığımda var mıydı, hatırlamayacak kadar önemsiz bir detay.

Ben fotoğraf ve video ile uğraştığım için ve Almanya'da bulunduğum sırada şans eseri stok bulunca, maddi açıdan karlı olması sebebiyle geçtim. Ancak bunun da ikinci bir s serisi olduğunu unutmayın. Özellikle 6S kullanan arkadaşlar, pek gerekli bir durum yok.

Biri 1.8 diyafram sayesinde artık görmeye başladığımız bokehli, biri de ikinci kamera ile çekilmiş iki fotoğraf ile tekrar hayırlı olsun diyorum herkese.

• hegomanya48 kullanıcısına yanıt
    Eskiden ilk çıktıklarında 4000 civarı olup 1-2 ay içinde 3000 e düşüyordu da ondan sordum. O zaman yarın gidip alayım

• 
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.