Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.368.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18081809181018111812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ammaripekk

Arkadaşlar ben iphone 7 mat siyah telefon kullanıyorum fakat arkasında nokta nokta baloncuk şeklinde lekeler oluştu ne yapabiliriz servise mi göndersem ne yapsam bilemedim ?

aynı sıkıntı bende de oldu, küçük küçük baloncuklar halinde. spigen marka şeffaf biraz sert kılıf kullanıyordum ondan olduğunu düşündüm ve yaklaşık 2 haftadır kılıfsız kullanıyorum yeni baloncuklar oluşmadı. hiç servise göndermeyi düşünmedim. gönderecek olursanız, sonucunu da buraya yazarsanız sevinirim.
  • Göndereceğim hocam bende belki yüzlerce oluştu çok sinir bozucu oldu başka yanına ne yazsam değiştirirler diye düşünüyorum bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler İphone 7'den mi kaynaklı yoksa sürüm ile alakalı mı ? tuş kilidi sesi değilde, klavye sesi çok düşük çıkıyor iphone 6 ya nazaran. Müzik kısmından geç vakit i seçtim ama pek bir şey değişmedi açıkcası. Umarım gelecek olan update ile çözerler.
  • Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Ya hocam bırak dünya malı dünyada kalır senin sağlığının derdine bakcakken telefon derdindesin yani !

Sağlığımı benden fazla düşünemezsiniz, ben de sizin sağlığınızı sizden fazla düşünemem. Çok şükür sağlığım yerinde ancak ben vaktimi ayırıp telefonumun başına bir şey gelmez demeyin aklınızda olmayan sebepten ötürü telefonunuz düşebilir vs düye başımdan geçen olayı anlatıyorum ancak siz düşündüğünüz şeye bakın diyorsunuz. Telefonumu düşünseydim bayılmadan evvel telefonumu cebime atardım. Çünkü bayılma anımı biliyorum ve bilincim de açıktı. Sırf oradaki personelin bayıldığıma dair dikkatleri üstüme çekmek için elimde tuttum. Bilincimi kaybedersem, telefonumu elimden düşürürüm ve millet de bayıldığımdan haberdar olur diye. Nitekim sandalyede oturuyordum. Şimdide diyebilir misiniz bana acaba sağlığından çok telefonunu düşünüyor diye. Hata bende burada başımdan geçen olayı anlatıp cevap yazıyorum. Sade bir geçmiş olsun demeniz kafiydi benim için.

• Merhabalar, 6 temmuzda, 5.5 senedir kullandığım 4s'ten sonra iphone 7 aldım, fakat hopörlerden sesi son yapınca ses çok mekanik çıkıyor. 4s'te bile daha güzel ses çıkıyordu. Sebebi ne olabilir ? Kulaklıkla dinleyince sorun yok bu arada, bass'lar falan gayet yerinde.

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç. 6s'te zerre problemim yoktu. Turk telekoma geçersem bu problemin kalkacağı garantimi

• laru kullanıcısına yanıt
    Spigen kullandım aynısı bende de oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: canterzin

Arkadaşlar telefonumda bugün gizlilik analiz analiz verileri kısmına girdiğimde jetsam event diye bir veri gördüm araştırdığımda pek bir bilgi bulamadım. Tüm iphone larda mı var yoksa benimkinde hata verisi mi merak ediyorum.

Bende de var, normal olmalı. Bir çeşit uygulamaların ya da IOS in verdiği hataların Logları gibi birşey. Jetsam dışında başka şeyler de var. Analiz verilerini göndermek ben de kapalı durumda. Gönderip göndermemek size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarrega -- 26 Temmuz 2017; 19:16:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Spigen kullanmayın,kullandırtmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Spigen kullanmayın,kullandırtmayın

Valla ilk başlarda çok memnundum hatta baya da önerdim ama sonuç hüsran. Kardeşim Türk Telekom Bayiinden bir kılıf almış 2 aydır onu kullanıyorum. Oldukça memnunum.

• Bende telefoncudan aldığım 30₺ lik kılıf kullanıyorum kaç aydır gayet memnunum,millet bakıo pahlı,teknoloji sitelerinde reklamıda var hemen spigen alıyo fakat sonuç hüsran

• m_alpay kullanıcısına yanıt
    Düzeleceğini umuyorum hocam deneyin

• radko kullanıcısına yanıt
    hangi kılıfı kullanalım hocam bende de aynı arkadaşımızın anlattığı gibi parlak noktalar oldu
  • Generation Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynısı oldu kılıfın araya tozlar giriyor, çiziliyor. Telefonun arkaya jelatin çektirin ya da 1-2 günde bir kılıfı cıkartıp temizleyin

• Aldığımdan beri kılıfsız kullanıyorum çok mutluyum. :) Kılıf fazlasıyla gereksiz eğer zor işlerde çalışmıyorsanız.

• 4 Aydır iphone 7 kullanıyorum yani cihazın tek sorunu kulaklık girişi olmaması ve iphone 6s den çok farkı yok türkiyede vergi fiyatları çok yüksek olduğu için telefonlarda uçuk fiyatta en iyisi yurt dışından almak
  • Spigen kılıf aldık biz, oldukça ince ve iyi sarıyor cihazı. Şeffaf. Çok iyi koruyor. Nazar degmesn birkaç kere düştü hiçbir şey olmadı. Kalın kılıflar bence de çok çirkin ama boş kullanmakta böyle pahalı bir telefon için çok riskli.

• Arkadaşlar sizce bu ürünün fiyatının bu kadar ucuz olma sebebi nedir? Iphone almak istiyorum yurtdışından gelen özellikle kayıt sorun olmayacağı için. Bu ürünü buldum ancak fiyatın bu kadar makul olması kuşkulandırıyor. Fikri olan alıntılarsa sevinirim.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-7-32-gb-2100tl-465001535/detay/
  • The BlackMamba 24 kullanıcısına yanıt
    Bence apple sitesinden seri no ile kontrol edin alın fiyat gayet iyi

• 
Sayfa: önceki 18081809181018111812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.