Rx 6600 paylaşılan gpu belleği kapatma
|
İlk çalıştırmadaki zincir sesi!
|
Benzin gösterge sorunu!!!
|
Tv Stick box tavsiye
Modem ve router farkı
Zorunlu Trafik Sigortası Fiyat Artışı
Konu başlığını ve içeriğini hak ettiğinden çok daha farklı bir dille yazdım. Geçen senede bu senede otomobil 7. basamak yani en yüksek indiriminden yararlanmama rağmen fiyatlar aşağıdaki gibi.
11.10.2021:381TL
11.10.2022:En düşük teklif 2336TL(Geçen sene bu fiyata kasko yaptırabiliyordum)
Dolar artış oranı ile enflasyonun çok farklı olduğu bu alanda da apaçık ortada. Bu konuyu açmamın sebebi ise zaten farkında olanlar biliyor ama yine de fiyat şokunu yaşamadan önce kendinizi hazırlamanız için.
|
Internet Kutusu vs PoyrazNet
Windows 11 Bluetooth Kulaklık ve Genel Deneyim
İşlemci AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz
Takılı RAM 16,0 GB
Edisyon Windows 11 Home
Sürüm 21H2
Yüklenme tarihi 21.08.2021
İS derlemesi 22000.160
Deneyim Windows Özelliği Deneyim Paketi 1000.22000.160.0
Genel olarak görsellik daha akıcı ve güzel olmuş. MacOs gibi olmuş. Ayarlar kısımlarını tek bir çatı altında toplamışlar ama yine bazı ayarları bulabilmeniz için oradan oraya atlatıyor. Bence en önemlisi bluetooth kulaklıklar için olan aac codec eklenmiş. Böylece ses kalitesi düzeltme yada mikrofon moduna geçmede yaşanan problemler kalkmış. Ama tabiki bant genişliği probleminden dolayı mikrofon aktif olunca hoparlör sesi çok kötü oluyor. Onun dışında bence temel olarak windows 10!dan pek bir farkı yok. Sistem kaynaklarınıda çok tüketiyor. Çoğu yerin cilalanması lazım. Temel bir kullanıcı olarak ilk izlenimlerim bu kadar. Herkese iyi forumlar.
Burgan Bank Kullanıcı Deneyimim
Mevduat hesabı açmak için oranı iyi olan bankalar arasında bu bankayı seçtim. Seçmemin sebebi ise faiz oranı yüksek olması ve uzaktan hiçbir belge yollamadan yeni kimlik kartınız var ise görüntülü görüşme ile hesap açma işlemini yapabilmeleriydi. Hesap açma işlemim başvuru formunu doldurduktan 1 saat sonra tamamlanmıştı. Aynı gün internet bankacılığı üzerinden kart başvurusunda bulundum ve 2 gün sonra Ptt ile bana yollandı. Size ulaşma süresi ikamet ettiğiniz yere göre değişebilir. İnternet bankacılığı uygulaması olarak diğerlerinden bir eksik görmedim. Umarım aklında soru işareti olanlara yardımcı olur. Herkese iyi forumlar.
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 506
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 12.892 (Bu ay: 355)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 99 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar