Yüzbaşı
23 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 328 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba, cs2 için 144hz monitorden, asusun 280hz tazeleme hızlı VM259QM modeline geçtim,

Oyunu bıraktığımdan ötürü skinlerimi satmak istiyorum. Referanslarım mevcuttur. İstanbul içi elden satın almak isteyenlere yüz yüze de satabilirim.

Skinler;

Butterfly Knife Slaughter (Kelebek Bıçak - Katliam) Az aşınmış

AK-47 Fire Serpent - Görevde Kullanılmış

Desert Eagle Alev - Fabrikadan Yeni Çıkmış

Kan Tazısı Eldivenleri Yılan Isırığı - Az Aşınmış

M4A1-S İkinci Oyuncu - Az Aşınmış

M4A4 Koalisyon - Az Aşınmış

UMP-45 İlkel Kılıç - Fabrikadan Yeni çıkmış

USP-S Leş Onaylandı Az Aşınmış

Arkadaşlar merhaba, uzun uğraşlar sonucu playstation 5i alabildim. PS5'te Kardeşlik olayını cözemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Öncelikle ilk playstation 5i arkadaşım aldı, benim hesabımdan giriş yaptı ve buraya plus + fifa + 2-3 oyun daha satın aldı ( benim hesabımdan almasının sebebi fifa paketlerinin buraya gelmesi)

Daha sonra kendi hesabını açtı ve ona da giriş yaptı.

Benim playstationum geldi, iki hesaptanda giriş yaptım. Ancak arkadaşımın hesabından ( plus ve oyunların satın alınmadıgı ) oyunları indiremiyorum. Üzerlerinde kilit ibaresi yer alıyor ve satın aldıgımız her oyunu göremiyorum.

Playstation ayarlarından iki hesaptan da paylaşımı etkinleştirdim, sonuç aynı. Acaba arkadaş kendi playstationundan da etkinleştirmesi mi gerekiyor?

Sağlıklı bir biçimde ikimiz de aynı oyunları nasıl oynayabiliriz? Ben kendi hesabımı, arkadaşım da kendi hesabını kullansın istiyoruz.

1. Nisantasi'nda Acilacak Kahve & Muzik konseptli dukkanimiz icin odullu yarisma (ISIM ICIN) 
  2. Baslikta aciklandigi gibi, yeni acilacak dukkanimiza isim ariyoruz ve sectigimiz isim bu konu basligindan cikar ise, ismi oneren kisiye 300 TL nakit odul veriyoruz. 
  3. Muradiye Bayırı Sokağında acilacak olan dukkanimizda sicak-soguk kahve cay, alkolsuz kokteyller ve diyet tatlilar yer alacak. Sabah - oglen saatleride chill, gunduz deep house calacak. 
  4. Isimde aradigimiz kriterler;
  5. * Kolay telaffuz
  6. * Tek kelime ise 7-8 harften, cift kelime ise 12 harften uzun olmamasi
  7. * --Hadi ''Gorgon City'' ye gecelim -- derken kulaga batmamasi (Gorgon City tamamen sallama) --
  8. * Ismin altinda ''Coffee & Music'' yazacak o yuzden bununla da uyumlu olabilecek isim ariyoruz, hayalgucunuze soruyoruz. Dukkanimizin ismi ne olsun arkadaslar?
Arkadaşlar merhaba, i7 7700 + gtx 1070 li bir sistem kullanıyorum. 1 hafta önce anakartımı z270'e upgrade ettim. Ancak işlemcim cs go - fifa gibi oyunlarda 85-90 lı derecelere çıkıyor. Aida64 testinde ise 2dkda 90ı geçiyor. ( akasa k32 işlemci fanı vardı ). Ben de bu fanın yeterli olmadığını düşünerek cooler master i71c sipariş ettim, bugün taktırdım, aynı oyunlara girdim, işlemci derecesi 3-4 derece daha da arttığını gördüm :)

Zalman Z3 plus kasa kullanıyorum, kasa içerisinde 5 fan var. Termal macun da yeniledik hiçbirşe fayda etmiyor.

Sorunla ilgili fikri olan paylaşırsa sevinirim.

İyi forumlar.
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle zamanında ucuza kaçmamın sorununu yaşıyorum.

H110m anakarta sahibim, işlemcim i7 7700 ekran kartım gtx 1070, bunlarda sorun yok.

Şimdi m2 slotlu bi anakarta geçip m2 ssd ile bilgisayarı uçurmak istiyorum, benim buradaki sorum ise ramlerde.

2x8 gb 2133 mhz ram'e sahibim, bunu da 32 gb'a çıkarmak istiyorum.

Acaba aynı ramlerden 2 tane daha alıp 4x8gb 2133 mhz mi yapsam yoksa yüksek mhzli ( 3200 ) 2x16 stick mi yapsam karar veremedim.

İlk opsiyon fiyat açısından çok daha cazip olacak, ancak performans açısından fark olacaksa ikinci opsiyona yönelmeyi düşünüyorum.

Bilgili arkadaşlar yönlendirebilirse sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 aydır ilk arabamı almak için araştırma yapıyorum, aklımda beğendiğim almak istediğim 2 araba var.

Öncelikle 26 yaşındayım, arabalarla ilgili bilgim malesef pek yok, son 1 aydır araştırmaya başladım. C segmenti HB düşünüyorum kesinlikle.

Bütçem +- 100bin TL civarı. Geçmese daha iyi.

Örnek teşkil etmesi için 2 tane ilan linki bırakıyorum.

Sizce bu arabalardan hangisi alınmalı? Araçları kullanan arkadaşlar varsa karşılaştırma yapabilirlerse çok sevinirim. Yıl içinde fazla KM yapmayacağımdan ötürü benzinli bakıyorum.

Örnek; (BMW'de kesinlikle maksimum 70bin km civarı 2012-2014 arası bir model alınacaktır)

BMW;
https://www.sahibinden.com/arama?category=23432

Astra K;
https://www.sahibinden.com/arama?category=23581

Ön tarafta bulunan kulaklık girişi bozulmuştu, ben de mikrofon girişini kulaklık girişine çevirip o şekilde kullanıyordum. Yaklaşık 1 haftadır acayip temassızlık yapıyor, bir türlü ses gelmiyor ( çok düşük tiz bir ses geliyor sadece ). O girişte mefta oldu.

Çevremde kasayı götürüp bunu tamir ettirebileceğim bi yer yok.

Pc'de kulaklığı sadece CS go'da kullaniyorum. Acaba bu usb to 3.5mm jak dönüştürücülerden alsam, kayıpsız ses verirler mi? Ne yapmak lazım bu durumda.
Arkadaşlar, cok sıkıntıdayım. Cok önemli bir mail adresim bir şekilde hacklendi, adam mail adresimden bana mail atıyor, resmen mail box'undan konusuyoruz. Hertürlü cihazi kaldırdım, güvenlik denetimlerini olusturdum, parolayı değiştirdim, telefon uygulamasını açtım YOK YOK YOK. adam hala mail atmaya devam ediyor. Bu adamı nasıl cıkartıcam ben bu mailden lütfen biri yardim etsin.
Arkadaşlar merhaba. Digitürk EULSAT'a sahibim. Malumunuz dünya kupası başladı ve digitürkte trt 4k yok. Acaba digitürk ile dahili uyduyu istediğim zaman nasıl değiştirebilirim? 4k TV aldık 4k izleyemiyoruz
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.380
İkinci El Bölümü Mesajları: 119
Konularının görüntülenme sayısı: 63.357 (Bu ay: 1.260)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 540 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.