Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18091810181118121813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mburak32

Bence apple sitesinden seri no ile kontrol edin alın fiyat gayet iyi

Kutusu yokmuş sanırım yine de alınır mı sizce siteden kontrol ettikten sonra? elden alacağım.
  • Arkadaşlar dün konum servislerini kapadım şarja direkt gözle görülür bir etkisi oldu tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir sorum olacaktı çok can sıkıcı bir hal almaya başladı çünkü artık. telefon iphone 7, video kayıtlarında ya da ses kayıtlarında bazen video çekerken bir garip ses geliyor bazı sitelerde araştırdım kimisi format sorunu çözer diyorlar kimisi garanti diyor. telefonda konuşurken mikrofon doğrunu yaşamadım hiç ama dediğim tarz kullanımlarda sorun yaratıyor. versiyon 10.3.1 önceki versiyonlarda hiç böyle şeyler yaşamamıştım versiyon sorunu mu acaba ona göre göndericem ya da restor atıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkan_61

bir sorum olacaktı çok can sıkıcı bir hal almaya başladı çünkü artık. telefon iphone 7, video kayıtlarında ya da ses kayıtlarında bazen video çekerken bir garip ses geliyor bazı sitelerde araştırdım kimisi format sorunu çözer diyorlar kimisi garanti diyor. telefonda konuşurken mikrofon doğrunu yaşamadım hiç ama dediğim tarz kullanımlarda sorun yaratıyor. versiyon 10.3.1 önceki versiyonlarda hiç böyle şeyler yaşamamıştım versiyon sorunu mu acaba ona göre göndericem ya da restor atıcam.

Telefonun işlemci sesi. Yapacak bir şey yok gönderin değişim alın ama diğer gelecek cihazda da o sorunun olma ihtimali var..
  • Arkadaşlar ben eski S4 kullanıcısıyım. Samsung'un SideSync isimli bir uygulaması vardı. Mesela telefon şarjdayken WiFi üzerinden bilgisayara ekranını yansıtabiliyordum. O şekilde belli başlı işlerimi yapabiliyordum. Veya onu kapatınca en azından bildirimler geliyordu bilgisayarın ekranına. Fakat iPhone'da böyle bir sistem yok sanırım. Sorum şu ki iOS 11 ile bu olayın önü açılır mı? Çünkü Screen Recorder falan geliyor. Screen Mirroring olayına bir şeyler yaparlar mı? Çünkü ben S4'te bile LG televizyonuma ekranımı yansıtıp gezinebiliyorken iPhone'da sadece LG TV Plus uygulamasından fotoğraf video ve müzik paylaşabiliyorum..
  • İphone 7 kullananlar cevaplasın bende 6s var hemen hemen 7 ile aynı süreler alınıyor 10.3.2 yüklü 6s i 10.3.3 yüklemeli miyim? İphone 7 kullananlar 10.3.3 den memnun mu 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: eraya44

İphone 7 kullananlar cevaplasın bende 6s var hemen hemen 7 ile aynı süreler alınıyor 10.3.2 yüklü 6s i 10.3.3 yüklemeli miyim? İphone 7 kullananlar 10.3.3 den memnun mu 😊

10.3.2 deyim. Pilden çok memnunum. 10.3.3 güncellemesini yapan 6s kullanıcıları sürelerin düşmesinden şikayetçi.

• arkadaşlar siz bu işin piiri olmuşsunuz

cok kararsız kalıyoruz eşimle birlikte

ıphone 6s mi yoksa 7 mi bir türlü karar veremedık sz olsanız ne alırdınız 7 plus düşünmüyorum fazla çünkü
  • Günaydın,

günlük internet kullanımını gösteren bir program yada böyle bir özellik var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webb45

arkadaşlar siz bu işin piiri olmuşsunuz

cok kararsız kalıyoruz eşimle birlikte

ıphone 6s mi yoksa 7 mi bir türlü karar veremedık sz olsanız ne alırdınız 7 plus düşünmüyorum fazla çünkü

Aralarında çok fark yok ancak bu vakitten sonra 6s alınmamalı. Plus versiyonu deseydiniz keyfinize göre takılın diyecektim ama normal versiyonda kamera farkının olduğuna inanıyorum.

• Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

10.3.3 Pil performansını merak edenler için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphone 7s/8 modeline 3 ay kalmışken 2 sene önceki modeli almak mantıklı değil bana göre. Şu anda alınacaksa da 7 plus alınır veya yeni model için sonbahar beklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Swap yada refurbished cihaz ı nereden anlayabiliriz?

Benim 7 'nin ilk sahibi 1 aylık telefonu suya düşürüp pupa servisi 1.699 TL karşılığında sıfır telefonla değiştirmişti ve ben o şekilde jelatinli hiç açılmamış sekilde satın aldımıştım 2.850 TL ye 2 ay önce.

arkadaşlar soru sormuştum ama cevap gelmedi bilen birinden :)
    bu arada iphone 7 mat siyahtan çok memnunum :)
  • Arkadaşlar 10.3.3'e geçtikten sonra Telefonun maksimum şarj kapasitesi 1900mAh görünmeye başladı. Bu değer normal midir?? Pil döngüm 149. Cihaz 5 aylıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukibuks

Arkadaşlar 10.3.3'e geçtikten sonra Telefonun maksimum şarj kapasitesi 1900mAh görünmeye başladı. Bu değer normal midir?? Pil döngüm 149. Cihaz 5 aylıktır.

o özelliklere nereden bakılıyor hocam
  • Generation Y kullanıcısına yanıt
    Aida 64 isimli programla baktım. Daha önce 2100 dü ilk aldığımda sonra 2000e düştü şimdi de 1900e 1er 2şer aylık farklarla böyle değişim olunca acaba bataryayı mı mahvettim diyorum
  • bukibuks kullanıcısına yanıt
    Battery life adlı uygulamayla bakın birde, uygulama sapıtmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 28 Temmuz 2017; 11:29:31 >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Battery Life ta anlık %3 diyor bazen %0 diyor sanırım yazılımsal bir sorun var .
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukibuks -- 28 Temmuz 2017; 12:7:43 >

• BD911 kullanıcısına yanıt
    Hocam elinizdeki plus olmalı 👍 WiFi ile mi kullandınız?

• Kamera da büyük fark var 6s ile 7 arasında (özellikle gece çekimlerinde). Su geçirmezlik önemli bir artı yine. A10 Fusion işlemcisi uzun vadede üzmez. Gömülü home butonu ile bozulacak derdi yok. Kısaca i7 alın durum elveriyorsa.

• 
Sayfa: önceki 18091810181118121813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.