Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1812. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18101811181218131814
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçta swap cihazın faturası olmuyor benim bildiğim .faturalı satılan varsa bile swap olarak yazıyordur faturada. Ayrıca iPhone 7 suya düşünce hemen bozuluyor mu? Suya dayanıklılığı hikaye o zaman...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 7-7plus alinmamali eylül deki cihaz tanitilmasina az kalmişken ve fiyatlar 100-150$ Düşücek iken bu saaten sonra cihaz alinmaz almayinn bekleyinnn derim yazik olur her sene oldugu gibi cihaz fiyatlari düşücek ya yeni cihaz alin yada fiyat düştüğünde 7-7plus hangisini istiyosaniz onu alirsiniz sabirsiz olmayin scele etmeyin pişman olmayin:))

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Swap yada refurbished cihaz ı nereden anlayabiliriz?

Benim 7 'nin ilk sahibi 1 aylık telefonu suya düşürüp pupa servisi 1.699 TL karşılığında sıfır telefonla değiştirmişti ve ben o şekilde jelatinli hiç açılmamış sekilde satın aldımıştım 2.850 TL ye 2 ay önce.

arkadaşlar soru sormuştum ama cevap gelmedi bilen birinden :)
    bu arada iphone 7 mat siyahtan çok memnunum :)

Swap / sıfırlanmıs telefonu pahalıya almışsınız,

Ben sıfır telefonu 3000e elden almıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 28 Temmuz 2017; 16:33:1 >
  • anlaşıldıı ozaman beklemek te cok faydalı olucak hemde birikimde yapabılırım teşekkurler arkadaslar
  • merhaba arkadaşlar ben iphone 6s 16 gb telefondan iphone 7 mat siyah 32 telefona geçiş yaptım. aralarında çok olmasa da hissedilir bir fark var. denemek için antutu da test yaptım. bazen 110k, bazen 130k bazen de 150k 'ya yakın skorlar verdi. en düşük 98k skor verdi. neden böyle sabit skorlar vermiyor, en düşük ile en yüksek skor arasında neredeyse 50k skor farkı var. acaba telefonda problem mi var yoksa programda mı?

geçiş sebebimin en büyük nedeni 16 gb can sıkıcı olmaya başlamıştı. 32 gb ideal.
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Senin bu tür programlarla ilgilenip kafani yorman yanlişti antutu testlerinle ne işin olabilir takma kafana birak şu test olaylarini da cihazin tadni cikar acele etmekle acele etmişsin eylülü bekleyebilir biraz daha ucuza alabilirdin hayirli olsun.:))

• buda benden olsun

• ben 14 aylık 5s i sattım 950 tl, üstüne 1.900 TL verdim (sıfır iphone 6 alacakken) toplamda 2.850 tl ye 2 ay önce hiç kullanılmamış swap cihaz aldım. (sıfır iphone 6s fiyatıydı 2 ay önce)

memnunum yani kazıklandığımı da düşünmüyorum sonuçta türkiye cihazı Nisan 2019 a kadar garantili :)
  • Iphone da kaydedilen telefon numaraları nereye kaydoluyor? Telefon belleğine mi icloud a mı veya başka yere ?mi?
  • Amerikadan 7 veya 7 plus alan oldu mu? Orada nereden almayı tavsiye edersiniz?
  • AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    hocam ne demek işlemci sesi böyle iş mi olur. sizinkinde de var mı aynı problem ? 10 tane video çekeceksem 3 tanesinde bu oluyor önemli anları yakalamam gerekiyor ama lanet saçma mikrofon yüzünden işlerim aksıyor anlamadım gitti.

• utkan_61 U kullanıcısına yanıt
    Aynen herkes de var

• Gençler dün 7plus aldım daha alışamadım yıllardır androidden sonra.

Cihazım A1784 yurtdışından geldi bu cihazın garantisi oluyormu şimdi? Ve kullanım ile ilgili ipuçları varsa verirseniz sevinirim. Yüklemem gereken olmazsa olmaz şeyler yada silmem gereken şarj düşmnı gereksiz şeyleri bir tarif ediverin

• quote:

Orijinalden alıntı: utkan_61

hocam ne demek işlemci sesi böyle iş mi olur. sizinkinde de var mı aynı problem ? 10 tane video çekeceksem 3 tanesinde bu oluyor önemli anları yakalamam gerekiyor ama lanet saçma mikrofon yüzünden işlerim aksıyor anlamadım gitti.

çok ciddi fazlaysa apple storea falan götür. mesela bende de var ama mikrofonu o derece etkilemiyor. herkesde farklı derecelerde. bu arada apple logosuna kulağını dayarsan kılıfsız şekilde işlemci sesini duyarsın zaten.
  • çin'den ucuz ucuz bunları aldım.

aliexpress.com
    US $0.19 |Yüksek Net Ekran Koruyucu iPhone XS Için Max XS/X XR 8 7 Artı 6 Artı 7 6S 5S 4S SE 5C Ön + Arka 2 adet/grup PET Yumuşak Film|clear screen protector|screen protectortempered glass - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/For-iPhone-6-4-7-inch-Screen-Protector-LCD-High-Clear-Screen-Protector-Front-Back-2/32220525280.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.B5UeJ4

aliexpress.com
    US $0.13 |Yüksek Net Ekran Koruyucu iPhone XS Için Max XS/X XR 8 7 Artı 6 Artı 5 5S 5C 4 4S SE Ekran koruyucu film Ekran Koruyucu|clear screen protector|screen protectorprotector plus - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/High-Clear-Screen-Protector-For-iPhone-6-Plus-6S-5-5S-4-4S-Screen-Protective-Film/32606318228.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.B5UeJ4

• Telefon general mobile dönmüş 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    alt tarafı aynalı kılıf ve seffaf ekran arka ön sticker ya
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. El 6 aylık temiz telefon denk gelince aldım. Birde benim telefonun 16 gb 6s in 4 ay garantisi kaldıydı. Garanti bitmeden istediğim telefonu alayım dedim. Benim için 32 gb olması, kamerada ois özelliği ve suya toza dayanıklı olması daha rahat kullanım sağlıyor. Biraz pahalıya geldi ama neyse. Şuanda telefonda içime sinmeyen bir şey yok. Bu benim için çok önemli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iphone 7 suan alinir mi? 3000 tl butcem var 6s bakiyorum ama zorlayip 7 almak lazim? Muzik dinlerim,fotograf cok cekerim ve sosyal medyada cok takilirim.Oyun hic oynamam.Iphone 6s ile ip7 arasinda bu kullanim sartlari altinda cok fark olur mu? Alinca 4-5 sene goturmesi lazim bu yuzden hangisi daha iyi?

• .:Batuhan:. kullanıcısına yanıt
    Hocam düşünürsen 5 aylık 7 128 var.

• 
Sayfa: önceki 18101811181218131814
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.