Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11911192119311941195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Yok. Çünkü asıl işi yapan ana kameralar aynı. İkinci kamera sadece 2x zoom ve porte modunda devreye giriyor.

Tamamdır. Bir arkadaşım kalite farkı da olduğunu ısrarla iddia etti. Çok ısrar edince buraya sorayım dedim. İddiaya girmiştik iyi oldu. Benle iddiaya girmeyecekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

Buyur hocam hiçbir sorun yok indirdim

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Hocam bu sorun konumuna göre değişiyor. Çok garip ama bu doğru. Mesela benim indiremediğimi sen indirdin senin indiremediğin olursa onu da ben indiriyorum. Denk gelmediysende elbet denk geleceksin bak gör. Yazılım hatalıysa konumu değişince düzelir mi çok saçma?

Neyse 10.2 yi bekleyip temiz kurulum deneyeceğim.

Bağlandığın modem ile portlarla da alakalı olabiliyor, yazılım güvenmiyor ise indirme işlemi yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Jetblack için mat siyah Elago inner Core kullanıyorum.
    Varlığı ile yokluğu belli değil.
    Çok şık, mat dokusu sayesinde elden kaymıyor.

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-7-7-plus-kilif-elago-inner-core-origin-ince-04mm-kilif-P31915529

Kamerayı koruyor mu?

Evet hocam. Zaten ilandaki açıklamalarda da yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkamacar

Turkce yok ki hocam

Program ingilizce. Ayarlarından yazım dilini Türkçe yapabilirsiniz.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    temiz kurulum bir çok şeyin çaresi konumla bence alakası yok çünkü applestoreden indirim yaparken konumun açık olmuyor. En azından benim öyle. İos da bazı yazılımsal sıkıntılar kesinlikle temiz kurulum olmadan düzelmiyor. Tavsiye ederim iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Kamera kalitesi olarak bence samsung çok daha önde. Hele gece resimlerinde iphone tam bir rezalet. Hiç çekmese daha iyi. :)

Samsung ve LG'deki kameralardan en büyük eksikliği açı ve düşük ışık performansı.
    iPhone 7 maalesef çok dar açıda çekiyor.
    Hele LG G5'in geniş açılı kamerasının yanında iPhone kamerası tam bir rezalet.
    Gece resim çekmek çok sıkıntı.

Ama kesinlikle iPhone 7 hem arayüzde, hem animasyonlarda hem de uygulama kalitesi olarak tüm Android cihazlardan çok üstün.
    iPhone'un kamera, tasarım (özellikle ekran/kasa oranı) ve malzeme kalitesi olarak çok geride kaldığı da gerçek. Amoled ekranın da gelmesi lazım artık.
  • 12 TL ye aldım baya baya güzel duruyor kılıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBYII

12 TL ye aldım baya baya güzel duruyor kılıf

Baya iyiymiş. Link alabilirmiyiz?
  • internet üzerinden değil bursada toptancıdan aldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

quote:

Jetblack için mat siyah Elago inner Core kullanıyorum.
    Varlığı ile yokluğu belli değil.
    Çok şık, mat dokusu sayesinde elden kaymıyor.

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-7-7-plus-kilif-elago-inner-core-origin-ince-04mm-kilif-P31915529

Kamerayı koruyor mu?

Evet hocam. Zaten ilandaki açıklamalarda da yazıyor.

Hocam neden seffaf almadiniz, jet black rengini ortaya cikarip daha şık gorunmez miydi, bu arada cizik vs olustu mu jet black onerir misin?

• quote:

quote:

Kamera kalitesi olarak bence samsung çok daha önde. Hele gece resimlerinde iphone tam bir rezalet. Hiç çekmese daha iyi. :)

Samsung ve LG'deki kameralardan en büyük eksikliği açı ve düşük ışık performansı.

Ama kesinlikle iPhone 7 hem arayüzde, hem animasyonlarda hem de uygulama kalitesi olarak tüm Android cihazlardan çok üstün.
    iPhone'un kamera, tasarım (özellikle ekran/kasa oranı) ve malzeme kalitesi olarak çok geride kaldığı da gerçek. Amoled ekranın da gelmesi lazım artık.

aynen. kameranın biraz daha üstüne düşülmesi lazım. selfie çekerken en azından geniş açı modu falan olsa çok güzel olurdu. bunu yapan bir uygulama var mı acaba biliyor musunuz?

• *planet* kullanıcısına yanıt
    Şeffaf kılıflardan pek hoşlanmıyorum.
    Çünkü var olan rengi kılıf mat ise matlaştırıyor, parlaksa da gölgeli hale getiriyor.
    Elago'nun bu kılıfını o yüzden tercih ettim. Mat yüzeyli olduğundan tutuşu kolaylaştırıyor. Parmak izi kalmıyor. Kılıf olduğunu anlamıyor çoğu kişi.

Jetblack biraz düşeş oldu. Hepsiburada'da demo cihaz olarak aldım. Apple TR garantili, 128GB 3.049 TL'ye mal ettim. 50 TL'de puan yüklendi.
    Note 5 gibi arka kapağı olsaydı hiç kılıf kullanmazdım. Arka kapak alüminyum üzerine boya olduğundan çabuk çiziliyormuş. Bu yüzden piyasadaki en ince ve şık kılıfını aldım.
  • Yok hocam, bilmiyorum.
    Uygulama bazında çok sağlıklı olmaz. Kameranın açısı belli maalesef.
  • quote:

Yok hocam, bilmiyorum.
    Uygulama bazında çok sağlıklı olmaz. Kameranın açısı belli maalesef.

evet doğru. belki vardır dedim işe yarar bir şey. kamerada geniş açı selfie özelliği olsa süper olurmuş aslında. neyse yapacak bir şey yok. belki s serisinde falan yaparlar onu farklı bir özellik sunmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hme_38

quote:

Orijinalden alıntı: enevre

İphone 7 almadım hala sizce iphone 8 i bekleyeyim değil mi?

bekle kardeşim o zaman da iphone 9 çıkacak onu da beklersin

İos 10 çıkacakken 9 alınır mı yahu

• Arkadaşlar merhaba. Bugünden itibaren altta whatsapp logosuyla birlikte eve vardınız yazıyor. Bu nedir bir bilgisi olan var mı acaba?

Edit: Şimdi de instagram logosu altında da şu anki konuma göre yazıyor. Sinir bozucu duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexto -- 9 Aralık 2016; 21:3:29 >
  • quote:

quote:

Evet kamera düşük ışıkta geride ama lg ve s7den kamera konusunda pek çok üstün olduğu yön var, beyaz ayarını hiçbir kamera iphone kadar iyi yapamıyor özellikle lgde renkler o kadar saçma sapan bir haldeki isterse sıfır noise ile çeksin beyaz ayarı denen bir şey olmadığı için fotoğrafın bir anlamı olmuyor. Aynı şeyi dün gece bir cafede otururken arkadaşımın s7si ve benim 7 plusımı karşılaştırırken de yaşadım. Evet noise olarak başarılıydı s7 ama yüzümüzü sapsarı çekti, wb yapamadı. Bir de bence en önemli mevzu şu ki samsung ve iphone dışında hiçbir telefonun kamera uygulaması bu kadar hızlı açılmıyor, ayrıca fotoğraf çek tuşuna basar basmaz şak diye çekemiyor, o yüzden ben artık samsung ve apple dışında diğer markaları ciddiye almıyorum bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar merhablar. Bende iphone 7 alarak araniza katildim. Eski telefonum galaxy s7. S7 ile iphone 7 arasinda dunya kadar fark var. Keske iphone karsi önyargım olmasaydi da daha once iphone alsaydim. Telefon da ne donma ne kasma var. Programlar durduk yere hata vermiyorlar. İki de bir internet baglantisi kesilmiyor. Bir de telefon gorusmeleri de mukkemel ses karsiya cok net gidiyor. Kamerasi da baya baya iyi gercek goruntu sagliyor samsung daki gibi yapmacik renkler yok. Asil olay bence batarya bataryasi super. Samsun s7 hic kullanmasam bile sabaha kadar en az yuzde 7 gidiyordu. Bunda oyle degil telefonu kullanmasan hic gitmiyor. Simdilik telefondan gayet memnunum. Ekran sari degil bembeyaz bir de video kayit yaparken cızırtı yok. Teknoloji biraz şans işi. Arkadaslar size bir sorum olacakti telefondaki açtığımız uygulamalari kapatmaya gerek var mi. Android de hep kapatıyorduk da ios da durum nasil. Cevaplariniz icin şimdiden teşekkürü bir borc olarak bilirim.

• Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Beyaz dengesi Samsung'da kontrast yüzünden dediğin gibi biraz sıkıntılı.
    Bütün renkleri canlı göstermeye çalışıyor. Böyle olunca da renkler doğallıktan uzak kalıyor.

Yine de ne olursa olsun iphone da kamera halen geride.

Kamera açılış hızında Lg G5 de çok iyi. Düşük ışık performansı da tatminkar. Geniş açı zaten bir telefonda olabilecek en iyi seviyede.
    Bir ay kadar kullandım. Çok memnun kaldım.

Onun dışında iphone 7'nin bariz bir sıkıntısı yok bana göre. Ekran kasa oranı daha da iyi olabilir. Özellikle plus modelleri.

İlk resim iphone 7 ile çekildi.
    İkinci resim de Lg G5 ile geniş kamera modunda çekildi. Yanlış anlaşılmasın, LG G5 in normal kamerası da iphone 7 den daha geniş açıda resim çekiyor. Geniş kamerası 165 derece diye hatırlıyorum.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6676929F0 -- 9 Aralık 2016; 21:21:07 >

• 21 ekimden beri iPhone 7 Jet Black kullanıyorum hiç bir koruyucu olmadan. Ayrıca uzun bir süre kullanacağım için(hep aynı oluyor yeni model çıkınca dayanamayıp geçiyorum) 256 GB almam da daha iyi oldu. Üzücü bir haber vereyim;

Cihazı oldukça titiz kullanmama rağmen yoğun ışık altında dikkatli bir inceleme sonucu maalesef çizikler oluşuyor bu konuda hemfikir olalım beyler. Çizilmiyor diyen yalan söyler. Fakat şöyle bir gerçek var; normal olarak çizikleri göremiyorsunuz. Kasıtlı ve yoğun olarak yakın mesafeden ışık tutunca belli belirsiz görüyorsunuz çizikleri. Ya da ben cihaza iyi bakmış olabilirim çünkü titiz kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 11911192119311941195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.