Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11921193119411951196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Beyaz dengesi Samsung'da kontrast yüzünden dediğin gibi biraz sıkıntılı.
    Bütün renkleri canlı göstermeye çalışıyor. Böyle olunca da renkler doğallıktan uzak kalıyor.
    Yine de ne olursa olsun iphone da kamera halen geride.
    Kamera açılış hızında Lg G5 de çok iyi. Düşük ışık performansı da tatminkar. Geniş açı zaten bir telefonda olabilecek en iyi seviyede.
    Bir ay kadar kullandım. Çok memnun kaldım.
    Onun dışında bariz bir sıkıntısı yok bana göre. Ekran kasa oranı daha da iyi olabilir. Özellikle plus modelleri.

İlk resim iphone 7 ile çekildi.
    İkinci resim de Lg G5 ile geniş kamera modunda çekildi. Yanlış anlaşılmasın, LG G5 in normal kamerası da iphone 7 den daha geniş açıda resim çekiyor. Geniş kamerası 165 derece diye hatırlıyorum.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

baksanıza birisi şampiyonlar ligi diğeri silopi cudi spor maçı geniş açı fotoğrafı çok farklı hale getirebiliyor

iphone 7 plus da çift kamera özelliği dedikodusu yayılınca aha dedim ben bu telefonu alırım kesin g5 gibi geniş açı çekiyordur

sonra hüsran tabi böyle bir özellik yokmuş

geniş açı bu tarz fotoğraflar gerçekten çok iyi bambaşka bir hava katıyor

• Kesinlikle. Geniş açı çok önemli.
    Ön kameranın da geniş açı olması lazım kesinlikle.

Bir de örnek video paylaşalım. Lg G5 geniş açılı kamerayla çekildi.
    YouTube'da kalite haliyle düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6676929F0 -- 9 Aralık 2016; 20:14:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panoramik çeksek

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcanbey

Panoramik çeksek

çok denedim de gerçek geniş açı lensin yerini tutmuyor:)
  • Arkadaşin ilk resim dediği iphone 7 bende plus ile cekmişde şikayet ediyor sandim..!!!ilk resim daha net daha şahane görunuyor Ayda yilda bi resim cekiyom onuda idare et:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Beyaz dengesi Samsung'da kontrast yüzünden dediğin gibi biraz sıkıntılı.
    Bütün renkleri canlı göstermeye çalışıyor. Böyle olunca da renkler doğallıktan uzak kalıyor.
    Yine de ne olursa olsun iphone da kamera halen geride.
    Kamera açılış hızında Lg G5 de çok iyi. Düşük ışık performansı da tatminkar. Geniş açı zaten bir telefonda olabilecek en iyi seviyede.
    Bir ay kadar kullandım. Çok memnun kaldım.
    Onun dışında bariz bir sıkıntısı yok bana göre. Ekran kasa oranı daha da iyi olabilir. Özellikle plus modelleri.

İlk resim iphone 7 ile çekildi.
    İkinci resim de Lg G5 ile geniş kamera modunda çekildi. Yanlış anlaşılmasın, LG G5 in normal kamerası da iphone 7 den daha geniş açıda resim çekiyor. Geniş kamerası 165 derece diye hatırlıyorum.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Lg g5 se modeli mi oluyor.? 7 plus kullanıyorum ve tam istediğim gibi geniş açılı çekimi varmış cihazın. Mümkünse birde ön kameradan örnek çekimler koyabilir misiniz.?

• kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. SE alt seviye modeli.
    Lg G5 H850TR modeli.
    Ön kamera da selfie dışında fotoğraf bulamadım. Bulabilirsem buraya ekleyip sizi etiketlerim.
    Konu da dağılmasın. İphone 7 ana konusu

• Arkadaşlar selam, ben şunu merak ediyorum.

7 ile 7 Plus arasında performans bakımından fark var mı ? Malum birisi 2 birisi 3 gb ramli fakat tüm testlerde puanları hemen hemen aynı çıkıyor 20-30 puan oynuyor bazılarında 7 bazılarında plus önde oluyor.

Fakat plusda neden 3 gb ram var o zaman ? Bu yıllar geçtikçe kendini gösterir mi ?

Teşekkürler.
  • Artles kullanıcısına yanıt
    Farki hissedemezsin ama batarya kamera ekran olarak gayet iyi gibi plus normal 7 göre daha düşük puan veriyor sebebide ekrandan kaynaklaniyor herhalde batarya ekran uzun ömürlü istiyorsan plus alip dvm et ben şahsen düzdrn yanayim daha kullanişli:)

• İyi akşamlar arkadaşlar.Size birşey danışmak istiyorum.Öncelikle teknolojik olarak çok şansız bir insanım sırasıyla z2,lg g3,iphone6 plus ve s6 edge plus cihazlar kullandım ve hepsinde de sorunlardan dolayı 4 5 defa iade değişim aldım.En son s6 edge plus cihazımı 1 yıl kullanıp tüketici hakem heyeti sayesinde paramı geri alma hakkı hazandım(2700 tl).Yeni bir cihaz almak istiyorum ancak kafamda s8 veya iphone 8 i beklemek var.Sizce beklesem mi yoksa iphone 7 alsam mı ?.Sık telefon değişemem en az 2 3 yıl kullanmayı düşünüyorum ve sorunsuz olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Viper -- 9 Aralık 2016; 21:53:57 >
  • Black-Viper kullanıcısına yanıt
    Söylentiler iphone 7s veya 8 batarya ekran kamera konusunda iyleştirmeler gercekleşiceği söyleniliyor samsung ise s8 ile cift kamera 4 k ekran ile geliceği söylentiler arasinda ama appleden şaşmiyacagim için beni ilgilendirmiyor:))ayrica $ tavan yapmiş durumda 1-2 ay içerisinde zam gelicek yada seneye cikicak olan apple 3500-3700 arasi olucagi kesin bence plus al yoluna dvm et seneye satip istedğini alirsin en azindan para cepde olucak:)

• Telefonla beraber powerbeats kullanan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

21 ekimden beri iPhone 7 Jet Black kullanıyorum hiç bir koruyucu olmadan. Ayrıca uzun bir süre kullanacağım için(hep aynı oluyor yeni model çıkınca dayanamayıp geçiyorum) 256 GB almam da daha iyi oldu. Üzücü bir haber vereyim;

Cihazı oldukça titiz kullanmama rağmen yoğun ışık altında dikkatli bir inceleme sonucu maalesef çizikler oluşuyor bu konuda hemfikir olalım beyler. Çizilmiyor diyen yalan söyler. Fakat şöyle bir gerçek var; normal olarak çizikleri göremiyorsunuz. Kasıtlı ve yoğun olarak yakın mesafeden ışık tutunca belli belirsiz görüyorsunuz çizikleri. Ya da ben cihaza iyi bakmış olabilirim çünkü titiz kullanıyorum.

Cihaz gerçekten 256 gb mı? 256 gb alarak gerçekten çok iyi yapmışsın, 256 gb almak çok önemli evet 256.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba. Bugün 7 Plus cihazımı kanepeden düşürdüm. Kasasa hehangi bir sorun yok. AMA telefonu alıp müzik açtım alt hoparlörden ses kesik kesik geliyordu. Sonra
    Kapadım açtım telefonu düzeldi. Çok kafama taktım. Acaba bir sorun olur mu??

• Gokhanoztturk kullanıcısına yanıt
    Aynı müziği tekrar açıp dene ya da farklı müzikler dene. Kesiklik yoksa sorun da yoktur.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Yok müzikte sıkıntı yok düştükten sonra kesik kesik geldi kapadım açtım düzeldi. Ama düştü diye mi bilmiyorum sanki alttan ses kısık geliyor gibi yada düşmesinin verdiği psikolojik etki olabilir. Parmağımla alt hoparlörü kapattığımda hava filan üflemiyor hani ele böyle hafa üfler gibi şeyler hissettirir ya oöyle bişi yok ama ses gayet güzel çıkıyor

• Orlandodayım. Koşa koşa iphone 7 plus alacağım diye gittim. 818 doları görünce motalim bozuldu bu kurda almaktan caydım.

• 32GB iPhone 7 kullanıyorum 3 gün oldu az önce kamerayı ışığa tuttum lambanın yansıması çıkıyor fotoğrafta görüldüğü gibi neden böyle oluyor?
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• iPhone dinamik aralık ve beyaz dengesinde Samsung'un cihazlarından daha iyi. Ama netlik konusunda geride. Sensörü büyütmeleri gerek. 12 MP çözünürlük için tatminkâr bir kalite için en az 1/2.3" sensör gerekli. 1/3" sensörle olacak iş değil bu.

Bu arada G5'in geniş açılı kamerası 135 derece açıya sahip.

• -A kullanıcısına yanıt
    Işığın mercekte kırılmasından dolayı oluyor. Bir sorun yok. Ayrıca doğru açıda kullanırsan çok hoş bir görüntü oluşturabilirsin.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 11921193119411951196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.