Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11901191119211931194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mentalform

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Orijinalden alıntı: mentalform

İphone için iyi bir dosya yöneticisi önerisi olan var mı ?

Documents öneririm.

Document 5 olarak çıkıyor hocam bu mudur ?

aynen bu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Hocam merhabalar, 32 gb tan geriye nekadar alan kalıyor acaba?

Bilmiyorum dostum. Benim cihaz 256.

Hocam sen yurt dışı almıştın galiba değilmi

evet Almanya'dan aldım. en az 2-3 sene kullanmayı düşünüyorum. o yüzden almışken 256 alayım dedim. 3300tl ye aldım (tax free ile) + kayıt parası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

quote:

Orijinalden alıntı: cenkyildiz

Buna da bak derim.Çok Şık duruyor
    www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Liquid-Armor,PR-2130.html

Daha önce düşündüğüm bir kılıftı ancak ince kılıf tercihimi Elago'dan yana kullanmayı düşünüyorum. Kalın kılıf konusunda kararsızım. Teşekkürler öneriniz için.

Baseus kılıfları da çok iyi. Ben aliexpress üzerinden 3 tane aldım. Gayet güzel ve kaliteli.

Merhabalar Evren hocam

Bahsettiğiniz kılıfıda bakacağım tabi ki link paylaşır mısınız rica etesem. Elago'ya bir ayrı içim ısındı ikinci kılıf olarakta Verus Duo Guard almayı düşünüyorum.

bende elago'nun bu kılıfı vardı.http://elago.com.tr/u498/kilif/iphone-7-plus/slim-soft/s7p-slim-soft-mat-siyah.html#.WEpy0-iLSM8
    elago'da çok kaliteli bir marka. bu kılıfı kardeşime verdim. o kullanıyor.

benim aldığım kılıflar bunlar. ali expressten aldığım için uyguna geldi. 3 tane aldım. gayet kaliteli ürünler bunlarda.

bir tanesi bu. blue olanı aldım. siyahı da güzel ama.
    aliexpress.com
    US $3.84 23% OFF|CAFELE Case For iPhone 8 7 plus cases luxury Aurora Gradient Color Transparent Case For iPhone 7 8 light Cover Hard PC Cases-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/Baseus-Originality-Case-For-iPhone-7-luxury-Aurora-Gradient-Color-Transparent-Case-For-iPhone-7-Plus/32751716606.html?spm=2114.13010608.0.0.uh78Bp

diğeri bu. yine mavi olan. maviyi seviyorum. siyahla da uyumlu hem. :))

diğeri de bu. 3 rengi var bununda.

baseus case olarak aratırsan ali expressde daha farklı kılıfları da mevcut hocam. zevk işi birazda tabi bu iş.

• Ekran cam kalitesinin bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim ip5im bile daha dayanıklıymış. Ekranı jelatinsiz kullanmayı düşünenler hiç düşünmesin , en uygun bir zamanda cam filmi taktırın çünkü ekran saçma sapan kılcal kılcal çiziliyor ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu cihazı alıp reaktif armor gibi kılıflara takıp kullanmayın çok komik gözüküyor hayır savaş alanında mı kullanıyorsun kardeşim
  • 7 ile 7 plus arasında kaldım. Benim için oyun performansı önemli, geçen sene 6s ile 6s plus arasında bu açıdan fark vardı aynı durum söz konusu mu?
  • alpper001 kullanıcısına yanıt
    akasyaya hıc bakmayın ben 9 gundur ugrasıyordum.dün birde zorluya gideyim sansımı deneyeyim dedim.gittim aldım cıktım.:)
  • Buyur hocam hiçbir sorun yok indirdim

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karargahx -- 9 Aralık 2016; 13:17:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

Buyur hocam hiçbir sorun yok indirdim

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Hocam bu sorun konumuna göre değişiyor. Çok garip ama bu doğru. Mesela benim indiremediğimi sen indirdin senin indiremediğin olursa onu da ben indiriyorum. Denk gelmediysende elbet denk geleceksin bak gör. Yazılım hatalıysa konumu değişince düzelir mi çok saçma?

Neyse 10.2 yi bekleyip temiz kurulum deneyeceğim.

• arkadaşlar iphone 7 imde ios 10.1.1 kurulu bazen telefonda donma oluyor. hiçbir komutu almıyor. mesela bir arama sonunda turkcellden siyah renkte bildirim geliyor. kapalı iken size ulaşamayanlar aylık şu fiyattan abonelik istermisiniz diye altında kabul et vazgeç var bu ekranda takılı kalıyor telefonu mecburen kapatmam gerekiyor. sizlerden böyle sorunla karşılaşan oldu mu
  • İphone 7 almadım hala sizce iphone 8 i bekleyeyim değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

İphone 7 almadım hala sizce iphone 8 i bekleyeyim değil mi?

bekle kardeşim o zaman da iphone 9 çıkacak onu da beklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hme_38 -- 9 Aralık 2016; 14:17:16 >
  • S8 bekle efsane bi model geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Swiftkey klavyeyi yükleyin ve bunlardan kurtulun.
    Daha önce neden yüklememişim diyeceksiniz.

Swiftkey çok güzel bir klavye.Androıd de daha güzel.İos ta numaraları üst kısıma koyamıyorsun.Ama bu olumsuzluğa rağmen ben genede kullanıyorum.
  • Arkadaşlar 1 2 sayfa önce sorunumu belirtmiştim bu sabah sorunun donanımsal olduğu kesinleşti.vatan bilgisayarı aradım uzak mesafeli satışlarda 14 gün içinde iade edebilirmişim bunun hakkında bilgisi olan varmı ?
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Yok. Çünkü asıl işi yapan ana kameralar aynı. İkinci kamera sadece 2x zoom ve porte modunda devreye giriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DeGetBe kullanıcısına yanıt
    Bu vahşeti telefonuna takacak olan da var demek...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 15 Ekim'den beri iphone 7 128 gb jet black kullanıyorum , ios 10.1.1 sürümü pil kullanımımda kullanımda ve beklemede oranları aynı gösteriyor , Apple ile konuştum telefonu test ettiler,herşey normal görünüyor denildi , ufak bir yazılım hatası denildi , yalnız şu var pilimi daha çabuk bitiriyor bu güncelleme veya son gelen whatsapp veya instagram güncellemeleri , bu yazılımı kaldırıdım yeniden kurdum değişen birşey yok. Aynı problemi yaşayan arkadaş(lar) var mı ? Merak ettim ...Onun dışında cihaz ile ilgili hiçbir problemim yok ...
  • Kamera kalitesi olarak bence samsung çok daha önde. Hele gece resimlerinde iphone tam bir rezalet. Hiç çekmese daha iyi. :)
  • iPhone 7 Gümüş için ekran jelatini ve kılıf önerecek var mı?
    Elago ince kılıf kullanan var mı iphone 5 ve 5s de ozaki nin ince olanları kullanıyorum onunla aynı mı?
  • 
Sayfa: önceki 11901191119211931194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.