Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncelleme ne zaman çıkacak acaba bilgisi çolan car mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunu düşüren var mı hiç? Düşürüp geçici bir sorun yaşayan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhanoztturk

Telefonunu düşüren var mı hiç? Düşürüp geçici bir sorun yaşayan?

2 kere düşürdüm ama çok şükür bir sorun olmadı, birincisinde otobüste otururken telefon elimden kaydı yerde 2-3 kez sektikten sonra aldım bir şey yoktu, 2-3 gün önce telefonu masadan düşürdüm toprağa düştü hafif de betona çarptı. Şans yanımdaydı yine bir şey olmadı, cihazın üstünde orijinal silikon kılıf vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi cekim gucu rezalet kardesimdeki vestel venus ve eski telefonum gm 4g 2 cekerken benim cihazim bazen tek cekiyo bazen cekmiyo cektigindede surekli kopmalar ve yavaslik cekiyorum

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız dolar ve tl nin durumu belirsiz seneye neler olacak bilemiyoruz.Bende samsung 'a tövbe ettim servisi rezalet,sorunlu telefonun arkasında durmuyorlar mahkemeye gidince ilgileniyorlar.Bende yoluma iphone ile devam edeceğim plus a güçüm yetermi bilmiyorum en kötü 7 alır geçerim :) . 10 ay uzun bir zaman yarına garantimiz yokken beklemek saçma geliyor banada.Teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hme_38

arkadaşlar iphone 7 imde ios 10.1.1 kurulu bazen telefonda donma oluyor. hiçbir komutu almıyor. mesela bir arama sonunda turkcellden siyah renkte bildirim geliyor. kapalı iken size ulaşamayanlar aylık şu fiyattan abonelik istermisiniz diye altında kabul et vazgeç var bu ekranda takılı kalıyor telefonu mecburen kapatmam gerekiyor. sizlerden böyle sorunla karşılaşan oldu mu

turkcell online işlemden tanıtım mesajlarını komple kapatın isterseniz
  • iphone 7 plus aldım bugün, 10.1.1 kurulu telefonda fakat itunes güncelleme var diyor 10.1.1, ne yapmam gerekiyor?
  • Her sms ten sonra yada konusmadan sonra sukadar kaldi bilgisi cikiyor onu iptal etme sansimiz varmi ayarlardan veya baska biryerden.

• vethekim06 V kullanıcısına yanıt
    Kablonuzu değiştirip deneyin (şarj kablosu)
  • Selam millet, Çift kamera teknolojisini merak etsemde sırf büyük telefondan sıkıldığım için
    iPhone 7 black modelini aldım.
    Bu benim ilk ios deneyimim, androidden sonra biraz kısıtlanmış hissetsemde o kasıntılardan ve
    donmalardan sonra ilaç gibi geldi.
    Zamanla alışırım sanırım.
  • arkadaşlar pazar günleri Apple store'lar açık mı.? bu konuda bilgisi olan var mı.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysf87 Y kullanıcısına yanıt
    Acik tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Kablonuzu değiştirip deneyin (şarj kablosu)

Tavsiyeniz için teşekkürler ama her yolu denedim.Şarj aleti ve kulaklık diğer iphone modellerinde denedim çalışıyor tek benim telefon görmüyor :/
  • Asur72 A kullanıcısına yanıt
    Apple gerek Yok diye bir açıklama yaptı. Ama insanlar piskolojik olarak kapatıyor(ben dahil)

• Sevgili dostlar bir sorum olacak, arkadaşıma telekomdan sıfır cihaz iphone 7 aldık, bir süredir cihaz yoktu Telekomlarda, cihaz direkt olarak 10.1.1 ile çıktı kutudan. Hiç bir güncelleme yapmamıza gerek kalmadı. Bu durum normal mi sizce?
  • Arkadaşlar ben Samsung'dan Apple'a geçtim. Apple her şeyiyle muhteşem; fakat bazı uygulamalarımı gizlemek ve şifre koymak istiyorum. Bu özellik yok. Bu özelliği kullanabileceğim uygulama arıyorum ve bulamıyorum. Sadece fotoğraf ve video gizlemek için uygulamalar var

Bilen varsa yardımcı olabilir mi
  • @snnbrn45 muhtemelen yazılımsaldır. Restore edip tekrar dene. 6s'nin çekimi mükemmel. 7 de aynı kaliteyi sunuyor.

@SuperBlack önümüzdeki hafta çıkacak diye biliyorum.

@taskinfener iTunes'a bağladığında sürekli güncel sürüm uyarısı çıkar.

@cmlunrssl güncel sürümle gelmiş. Yeni sürüm geldikçe güncelle.

@42barış83 ben Symbian'dan geçtim. Bilmeyip geçenler çok şikayet ediyor iOS böyle miymiş diye ama ben Symbian'dan geçiş yaparken tüm bu eksikleri bilerek aldığım için hiçbir alışma sorunu yaşamadım. Neyi yapıp neyi yapamayacağını bilerek aldıysan hiç sorun yaşamadan alışıyorsun. Tek yanıldığım nokta multitask konusu oldu. Symbian kadar iyi multitask yapamıyor bu da acı bir gerçek.

• vethekim06 V kullanıcısına yanıt
    Şarj aletini ve kulaklığını yanına alıp hatta diğer deneme yaptığın telefonu da alıp servise götür durumu anlat. Lightning girişinde problem var gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -A

32GB iPhone 7 kullanıyorum 3 gün oldu az önce kamerayı ışığa tuttum lambanın yansıması çıkıyor fotoğrafta görüldüğü gibi neden böyle oluyor?
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Aynı sorunun bir benzerini arkada güneş gibi bir ışık kaynağı vs varken hareketli bir şeyin resmini çekerken de yaşayabilirsiniz, Dxomark inecelemesinin sonunda bu sorun fotoğraf örnekleriyle anlatılıyor. Yazılım ile bu sorun düzeltilebilir denmiş.

• sercos kullanıcısına yanıt
    7'de böyle bir sorun varsa o halde ben yanlış anladım sanırım. Çünkü ışık kırılması her zaman değil de belli açılarda çekim yaparken olabiliyor. Gerçi oluşan nesne yuvarlak da görünmüyor. Normalde bu tarz yansımalar yuvarlak ya da elips şeklinde olur ama görseldekinde tuhaf görünüyor. Sanırım arkadaşdaki sorunlu olabilir. Olması gereken aşağıdaki gibi bir şey.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.